Happy Greek Summer: Τι να φορέσεις για να είσαι λαμπερή και άνετη όλες τις ώρες του καλοκαιριού

Ρούχα και αξεσουάρ από αγαπημένα ελληνικά fashion brands

Αρθρογράφος: Youweekly Team
Youweekly Team
Συντακτική Ομάδα

Άνετο στυλ με κομψά και μοδάτα σύνολα δίπλα στη θάλασσα! Αυτά σού παρουσιάζει η διευθύντρια μόδας του περιοδικού YOU, Έλενα Οικονόμου, για το καλοκαίρι, επιλέγοντας ρούχα και αξεσουάρ με έμπνευση από τα αγαπημένα μας ελληνικά fashion brands!

Take a look...

Happy Greek Summer

Καφτάνι μαύρο ΚΑΦΤΑΝΙ με κεντήματα, John P., johnp_shop, www.johnp-shop.com

ΚΑΠΈΛΟ από προσωπική συλλογή

Happy Greek Summer

Eμπριμέ ΤΟΠ και ΦΟΎΣΤΑ, Innocent,www.innocent.gr

ΤΣΑΝΤΑ από προσωπική συλλογή

Happy Greek Summer

Γαλάζιο Ολόσωμη ΦΟΡΜΑ με ζώνη, Kazi Line, www.kazi.gr

Δερμάτινα χειροποίητα ΠΈΔΙΛΑ με κρύσταλλα, Dore Shoes, www.doreshoes.gr

ΤΣΑΝΤΑ από προσωπική συλλογή

Happy Greek Summer

Άσπρο τοπ Δερμάτινα χειροποίητα MULES με αγκράφα με κρύσταλλα, Dore Shoes, www.doreshoes.gr

Who is who

JOHN. P

Από Τ-shirts μέχρι tops, από φούστες μέχρι φορέματα και από σορτς μέχρι τζιν, τα ρούχα John P. κερδίζουν τις εντυπώσεις. Η εταιρεία, καινοτόμα στον χώρο της ένδυσης, ανταποκρίνεται άψογα στις ανάγκες και τις επιθυμίες της μοντέρνας γυναίκας που θέλει να είναι και να νιώθει κομψή και άνετη όλη μέρα. Τα ρούχα με τους τολμηρούς σχεδιασμούς και χρωματισμούς που τα διακρίνουν, καθώς και με τους ανατρεπτικούς συνδυασμούς υφασμάτων που τα χαρακτηρίζουν όχι μόνο ακολουθούν τις τάσεις κάθε σεζόν αλλά ικανοποιούν κάθε γυναίκα που απαιτεί στην καθημερινότητά της έξτρα στυλ και κομψότητα! (Ηλία Πουλόπουλου 30, Αθήνα,
τηλ. 210 3423811)

KAZI LINE FASHION

H εταιρεία Kazi Line ιδρύθηκε στην Αθήνα και ασχολείται με τον σχεδιασμό, την παραγωγή και την εμπορία γυναικείων ενδυμάτων, ενώ κάθε συλλογή καλύπτει ευρύ φάσμα σχεδίων και μεγεθών, ικανοποιώντας και τα πιο απαιτητικά γούστα. Εδώ θα βρεις άριστη σχέση ποιότητας-τιμής, καθώς πρόκειται για μία από τις πιο ανταγωνιστικές βιοτεχνίες, που προσφέρουν παράλληλα κομμάτια που ξεχωρίζουν στις εμφανίσεις μας. Διάλεξε τα δικά σου αγαπημένα και δημιούργησε άπειρους συνδυασμούς που θα σε κάνουν να ξεχωρίσεις! (τηλ. 210 2221964)

DORE SHOES

Mέσα στα σοκάκια των βιοτεχνικών γειτονιών του Ψυρρή από το 1967 η Βιοτεχνία Γυναικείων Υποδημάτων DORE έδειξε στις γυναίκες τι σημαίνει καλό παπούτσι, δημιουργώντας όλες τις προϋποθέσεις για να γίνει μία από τις κορυφαίες στην Ελλάδα. Με πάθος για δουλειά, άριστη ποιότητα υλικών και ακολουθώντας τις τρέχουσες τάσεις της μόδας αλλά και προτείνοντας κλασικά κομμάτια, η εταιρεία DORE έχει πλέον καθιερωθεί στη συνείδηση των καταναλωτών για τις μοναδικές δημιουργίες της. Πέδιλα, σανδάλια, γόβες, μποτάκια, sneakers, mules και πλατφόρμες συνδυάζονται ιδανικά με όλα τα looks και απογειώνουν εύκολα κάθε στυλ! (Μιαούλη 11, Αθήνα, 213 0454930, 210 3210792)

ΙΝΝΟCENT

Ιδρύθηκε το 2011 με στόχο τον σχεδιασμό και την παραγωγή ενδυμάτων που υποστηρίζουν και αναδεικνύουν τη γυναικεία θηλυκότητα, με άριστα υλικά κατασκευής και προσιτές τιμές. Η εταιρεία Innocent ξεχωρίζει για τις στυλάτες προτάσεις της σε ολοκληρωμένα σύνολα αλλά και σε μομονωμένα κομμάτια, που συνδυάζονται εύκολα στις all-day εμφανίσεις μας, δημιουργώντας outfits που θα κερδίσουν τις εντυπώσεις. Μοδάτα σχέδια και χρώματα, ποιοτικά υφάσματα και εξαιρετικές ραφές σε δημιουργίες που ακολουθούν τα εκάστοτε trends, δεν αφήνουν περιθώρια στην επιλογή για τις γυναίκες που θέλουν να είναι κομψές και άνετες από το πρωί ως το βράδυ! (Ξάνθης 4 &, Αξιού, Μεταμόρφωση, 210 284 9311)