Αυτό το H&M μπουφάν πωλείται με έκπτωση και θα το χρειαστείτε ΣΙΓΟΥΡΑ

Αυτό το H&M μπουφάν πωλείται με έκπτωση και θα το χρειαστείτε ΣΙΓΟΥΡΑ
Το πιο ουδέτερο και passepartout πανωφόρι για κάθε μεταβατική σεζόν είναι χωρίς αμφιβολία το τζιν μπουφάν.

Αν δεν έχετε λοιπόν ήδη τουλάχιστον ένα στη γκαρνταρόμπα σας, αυτή η επιλογή που κάναμε σήμερα σας ενδιαφέρει πολύ. Αν πάλι έχετε, δεν είναι κακό να αποκτήσετε ακόμα ένα, γιατί ειδικά αυτό που σας προτείνουμε τώρα θα σας βολέψει πολύ. διαβάστε παρακάτω...

Αυτά τα H&M κομμάτια κοστίζουν κάτω από 20 ευρώ και θέλουμε να τα αποκτήσουμε


hm denim jacket

Αν έχετε παρακολουθήσει το streetstyle στις στις Εβδομάδες Μόδας που τώρα βρίσκονται σε εξέλιξη και όχι μόνο, θα έχετε ήδη δει πως το τζιν μπουφάν που προτιμούν τώρα οι fashionistas είναι oversized. Μας αρέσει γιατί μπορεί να χρησιμοποιηθεί τέλεια σαν κομμάτι layering, μιας και από μέσα μπορεί να φορεθεί ακόμα και το πιο chunky πουλόβερ για τις μέρες με πιο πολύ κρύο, αλλά και γιατί ταιριάζει σε όλες τις σιλουέτες. Γι’ αυτόν ακριβώς τον λόγο δε θα μπορούσαμε να μη σταθούμε σε αυτό, με την υπογραφή της H&M που είναι μακρύ, φαρδύ και μάλιστα πωλείται με έκπτωση αυτή την περίοδο και έτσι κοστίζει 29.99 ευρώ (βρείτε το εδώ). Μπορείτε μάλιστα να το φορέσετε και αντί για φόρεμα, μιας και είναι αρκετά μακρύ γι’ αυτόν τον σκοπό.

H Βάσω Λασκαράκη με μια street chic εμφάνιση


Συνδυάστε το με πέδιλα, sneakers ακόμα και με over the knee μπότες για να το φορέσετε σαν φόρεμα, και με οτιδήποτε άλλο μπορείτε να φανταστείτε, για να το φορέσετε σαν jacket. Για πιο βραδινή εμφάνιση μάλιστα, μπορείτε να προσθέσετε στο look σας statement κοσμήματα και το αποτέλεσμα θα είναι πολύ stylish.

Πηγή: instyle.gr

Sales! 5+1 Mango πανωφόρια που μπορείτε να αποκτήσετε τώρα με έκπτωση