Sales Alert: Οι εκπτώσεις ξεκίνησαν 6+1 ιδέες για να ψωνίσεις έξυπνα!

Sales Alert: Οι εκπτώσεις ξεκίνησαν 6+1 ιδέες για να ψωνίσεις έξυπνα!

Οι γιορτές πέρασαν και εσύ σίγουρα έκανες τις αγορές που χρειαζόσουν για τις πιο λαμπερές μέρες του χρόνου, όμως τώρα είναι η μεγάλη ευκαιρία να ψωνίσεις όλα αυτά τα κομμάτια που έλειπαν από την γκαρνταρόμπα σου, που είναι super trend, αλλά θα τα βρεις και οικονομικά!

Εκπτώσεις… ένα μεγάλο κεφάλαιο για εμάς που αγαπάμε τη μόδα καθώς μπορεί να αποτελέσει ευκαιρία να αγοράσεις μοναδικά κομμάτια που θα ευχαριστηθείς, όμως μπορεί να επηρεαστείς αγοράζοντας πράγματα που δεν σου χρειάζονται και το πιο σημαντικό που την επομένη σεζόν δεν θα είναι στη μόδα! Διαβάστε παρακάτω...

Για να μην προβληματιστείς καθόλου, σου έχω βρει 6+1 κομμάτια που θα αγοράσεις οικονομικά, θα τα φορέσεις και του χρόνου και που θα βρεις σε όλα τα καταστήματα !

1. Puffer Jacket

To φουσκωτό μπουφάν που θα σε κρατήσει ζεστή , είναι και φέτος μια από τις μεγαλύτερες τάσεις! Θα το βρεις σε διάφορα χρώματα και υφάσματα για να διαλέξεις το δικό σου αγαπημένο.

Δείτε ακόμη: Η πανάκριβη τσάντα της Αθηνάς Οικονομάκου είναι το χριστουγεννιάτικο όνειρό μας

2. Oversized coat

Ένα μονόχρωμο oversized παλτό είναι μια διαχρονική και ασφαλής επιλογή που μπορεί να αγοράσεις σε αυτές τι εκπτώσεις αλλά που θα συνεχίσεις να ευχαριστιέσαι για πολλές σεζόν ακόμη.

3. Classis Sneakers

Τα αθλητικά παπούτσια έχουν γίνει αναπόσπαστο κομμάτι των καθημερινών μας εμφανίσεων καθώς τα φοράμε φανατικά από το πρωί μέχρι το βράδυ! Ένα all time sneaker θα σε βγάλει ασπροπρόσωπη σε όλες σχεδόν τις στιγμές σου και τι πιο φανταστικό από το να το έχεις αγοράσει στη μισή τιμή !

Δείτε ακόμη: Οι πιο στιλάτες ιδέες: Αυτό είναι το ιδανικό βραδινό τσαντάκι για κάθε εμφάνιση!

4. knit

Σίγουρα θα έχεις στη ντουλάπα σου αρκετά πλεκτά πουλόβερ, όμως πίστεψε με ποτέ δεν είναι αρκετά! Είναι ευκαιρία να αγοράσεις ένα η και δυο cozy πουλόβερ που θα σε ζεσταίνουν τις κρύες μέρες του χειμώνα!

Τιp: Σου προτείνω να αγοράσεις πουλόβερ στα εξής χρώματα: κόκκινο, ροζ, μώβ.

5. Sunglasses

Τα γυαλιά ηλίου για εμάς τα κορίτσια είναι εθισμός και πάντα τα έχουμε στην τσάντα μας χειμώνα και καλοκαίρι, καθώς εκτός από το να προστατεύουν τα μάτια μας μας δίνουν και μοναδικό στυλ. Τι πιο ωραίο από το να αποκτήσεις το αγαπημένο σου ζευγάρι σε χαμηλή τιμή!

6. Οversized Faux Fur

Μια οικολογική γούνα είναι ότι χρειάζεσαι αυτόν αλλά και τον κάθε χειμώνα! Θα σε κρατάει ζεστή ενώ παράλληλα θα δείχνει το ντύσιμο σου ακριβό και εσένα super sexy !

Yπάρχουν εκατοντάδες επιλογές στην αγορά… εγώ σου προτείνω μια γούνα σε ιδιαίτερο χρώμα όπως ροζ ή φυστικί.

7. Chelsea Boots

Τα μποτάκια είναι από τα κομμάτια της γκαρνταρόμπας μας που θεωρούνται διαχρονικά, όμως το στυλ τους λίγο πολύ αλλάζει κάθε χρόνο! Guess What? Υπάρχει ένα είδος ankle boots που δεν φεύγει ποτέ από τη μόδα και που θα το φοράς για πολλά χρόνια ακόμη μέχρι να σου χαλάσει. Συνδύασε τα διαχρονικά Chelsea boots με τα αγαπημένα σου κοντά καλτσάκια και απέκτησε super στυλ.!

faysbook.gr

TAGS