Αυτό είναι το πιο τέλειο φόρεμα των Bershka και το φόρεσε η Ζέτα Μακρυπούλια! Κοστίζει μόνο 15 ευρώ...

Αυτό είναι το πιο τέλειο φόρεμα των Bershka και το φόρεσε η Ζέτα Μακρυπούλια! Κοστίζει μόνο 15 ευρώ...

Μπορεί το χθεσινό look της Ζέτας Μακρυπούλια να μη μας άρεσε και τόσο πολύ, όμως σίγουρα δε μπορούμε να πούμε το ίδιο και για το σημερινό που από την πρώτη στιγμή μας έκανε θετική εντύπωση και όταν το ψάξαμε λίγο περισσότερο ενθουσιαστήκαμε γιατί είδαμε πως δεν κοστίζει και πολύ.

Για ακόμα μία φορά πίσω από αυτό το stylish σύνολο βρίσκεται ο Χρήστος Αλεξανδρόπουλος που επιμελείται κάθε της εμφάνιση στο Ρουκ Ζουκ. διαβάστε παρακάτω...

Δείτε επίσης: Ξεσπά η μητέρα του αγοριού της διαφημιστικής καμπάνιας της H&M! Το κείμενο που κλείνει στόματα

Πιο συγκεκριμένα λοιπόν η παρουσιάστρια εμφανίστηκε με ένα κίτρινο φόρεμα από τούλι το οποίο ανήκει στο high street fashion brand Bershka. Μάλιστα αυτή την περίοδο μπορείτε να το αποκτήσετε με έκπτωση εδώ και κοστίζει μόλις 14.99 ευρώ. Το συνδύασε με μαύρο τοπ, παντελόνι σε γραμμή cigarette και μαύρα μποτάκια αλλά και μια φαρδιά μαύρη ζώνη στη μέση, η οποία κολάκευε ιδιαίτερα τη σιλουέτα της.

Δείτε επίσης: Αυτό το αμφιλεγόμενο κομμάτι έχει προκαλέσει διαδικτυακό χαμό! Εσείς, θα το δοκιμάσετε;

Το όλο outfit μας άρεσε πολύ και θεωρούμε ότι μπορείτε να το φορέσετε και εσείς με τον ίδιο τρόπο και ενδεχομένως να το συνδυάσετε με ψηλοτάκουνα πέδιλα ή γόβες, αν θέλετε να κάνετε το look κάπως πιο βραδινό.

Instyle.gr