Meghan Markle: Το αγαπημένο της πουά φόρεμα είναι σε προσφορά! Κοστίζει μόνο 70 ευρώ

Η απόλυτη τάση!

Meghan Markle: Το αγαπημένο της πουά φόρεμα είναι σε προσφορά! Κοστίζει μόνο 70 ευρώ

Το αγαπημένο πουά φόρεμα της Meghan Markle είναι σε προσφορά (κοστίζει σχεδόν 70 ευρώ)

Τα sixties έχουν κάνει εδώ και καιρό το come back τους και έχουν ενσωματωθεί στην καθημερινότητά μας για τα καλά, κερδίζοντας την θέση που τους αρμόζει στην γκαρνταρόμπα μας- και την καρδιά μας, ας μην γελιόμαστε. Διαβάστε παρακάτω...

Αγαπημένη τάση και φέτος είναι το πουά, μιας και οι «βούλες» φαίνεται να μονοπωλούν το ενδιαφέρον μας και το 2019-2020. Η αλήθεια είναι πως πρόκειται για αμφιλεγόμενη τάση που άλλοι αγαπούν και άλλοι μισούν, ενώ δεν φαίνεται να υπάρχει μέση λύση. Με ρετρό διάθεση, προσθέτουν μία vintage πινελιά και δίνουν αέρα μίας άλλης, πιο ρομαντικής εποχής στις εμφανίσεις μας. Αυτό είναι άλλωστε που αγαπάμε στο πουά: Μπορούμε να είμαστε απόλυτα σύγχρονες, αλλά και να θυμίζουμε κάτι από pin-up κορίτσια, στην ίδια στιγμή!

Για αυτό λοιπόν, αποτελεί προτεραιότητά μας να βρούμε το απόλυτο πουά φόρεμα, αυτό που θα μπορεί να συνδυάζει άνεση και στιλ, για όλες τις super-busy γυναίκες που θέλουν να είναι in fashion χωρίς να χρειάζεται να συνδυάζουν πολλά κομμάτια για να εντυπωσιάσουν ούτε να δυσανασχετούν σε πολύ στενά ρούχα για να αναδείξουν τη σιλουέτα τους. Τρίτος και πολύ σημαντικός παράγοντας είναι φυσικά το budget, μιας και η πιο συμφέρουσα επιλογή πρέπει να συνδυάζει την καλύτερη δυνατή σχέση ποιότητας και τιμής.

Ας περάσουμε λοιπόν τώρα στα ευχάριστα νέα και στο αγαπημένο πουά φόρεμα της Meghan Markle το οποίο πλέον βρίσκεται σε πολύ προσιτή τιμή (σχεδόν 70 ευρώ) και μπορούμε να αποκτήσουμε κι εμείς.

Meghan Markle

Splash

Όπως είδατε αυτό το φόρεμα είναι ιδανικό για όλες τις περιστάσεις και παρακάτω θα βρείτε το link στο οποίο μπορείτε να το αγοράσετε.

pouadress2

dress2

Το φόρεμα μπορείτε να το βρείτε εδώ και κοστίζει 79£.

ΠΗΓΗ instyle.gr