Trend alert: Η κολακευτική Zara ανοιξιάτικη φούστα που έχει σπάσει ήδη τα ταμεία της αγοράς!

Κοστίζει € 29.95 κι έχει την τέλεια απόχρωση

Trend alert: Η κολακευτική Zara ανοιξιάτικη φούστα που έχει σπάσει ήδη τα ταμεία της αγοράς!

Oι σατέν φούστες midi μήκους εμφανίζονται παντού αυτή τη στιγμή και μπορούμε να καταλάβουμε γιατί: είναι απίστευτα κολακευτικές.

Από τα πιο ακριβά μέχρι τα πιο προσιτά brands έχουν τουλάχιστον μία εκδοχή τους στις ανοιξιάτικες συλλογές τους κι εμείς μόλις ερωτευτήκαμε μία από τα καταστήματα Zara. Διαβάστε παρακάτω...

Κοστίζει € 29.95, έχει την τέλεια ροζ απόχρωση και είναι το ιδανικό κομμάτι για να μεταφέρετε την γκαρνταρόμπα σας από το χειμώνα στην άνοιξη.

Μπορείτε να τη φορέσετε με ένα ζεστό πλεκτό όσο ο καιρός είναι ακόμα δροσερός ή να το συνδυάσετε με ένα τοπ σε lingerie στυλ και ψηλοτάκουνα για μια σέξι βραδινή έξοδο. Αργότερα που ο καιρός θα ζεστάνει φορέστε την με ένα T-shirt και sneakers για ένα cool, casual look.

Η φούστα έχει ένα ασύμμετρο ποδόγυρο, πλαϊνό φερμουάρ που κρύβεται στη ραφή – και φαίνεται ότι πρόκειται για ένα από τα “hits” της νέας Zara συλλογής αφού κοντεύει σχεδόν να εξαντληθεί.

Και αν το ροζ δεν είναι το αγαπημένο σας χρώμα δε χρειάζεται να ανησυχείτε αφού στη νέα συλλογή θα βρείτε αρκετά παρόμοια στυλ σε διάφορα άλλα χρώματα.

TAGS
ΠΗΓΗ protothema.gr