Total denim look! Τα Zara σου δείχνουν πως να φορέσεις την απόλυτη τάση του καλοκαιριού!

Αγόρασέ τα τώρα!

Total denim look! Τα Zara σου δείχνουν πως να φορέσεις την απόλυτη τάση του καλοκαιριού!

Τα Zara παρουσιάζουν την πιο «in» τάση του καλοκαιριού, μια σειρά από total denim look καθώς και εύκολους τρόπους για να το φορέσεις σωστά!

Μιας και το καλοκαίρι έχει φτάσει στα αγαπημένα trends του φετινού καλοκαιριού δε γινόταν να λείπουν τα total denim look.

Πρόκειται για ένα στιλ που αν φορεθεί σωστά μπορεί να μαγνητίσει πλήθος κόσμου και να αφήσει άφωνους περαστικούς. Αρκεί να διαλέξεις αποχρώσεις του μπλε που σου ταιριάζουν και σε κολακεύουν.

Δες μερικές ιδέες που σου προτείνει το Zara:

ζαρα

ΦΟΥΣΤΑ ΝΤΕΝΙΜ ΜΕ ΒΟΛΑΝ ΛΕΠΤΟΜΕΡΕΙΑ
39,95 EUR

ζαρα

ΜΑΚΡΥ ΝΤΕΝΙΜ ΠΟΥΚΑΜΙΣΟΛΕΠΤΟΜΕΡΕΙΑ
39,95 EUR

ζαρα

ΜΙΝΙ ΦΟΡΕΜΑ ΝΤΕΝΙΜΛΕΠΤΟΜΕΡΕΙΑ
29,95 EUR

ζαρα

ΠΟΥΚΑΜΙΣΟ ΜΕ ΦΟΥΣΚΩΤΟ ΜΑΝΙΚΙΛΕΠΤΟΜΕΡΕΙΑ
39,95 EUR

ζαρα

ΤΖΙΝ ZW PREMIUM 80S HIGH WAIST VENICE BLUEΛΕΠΤΟΜΕΡΕΙΑ
29,95 EUR

ζαρα

ΜΑΚΡΥ ΝΤΕΝΙΜ ΠΟΥΚΑΜΙΣΟΛΕΠΤΟΜΕΡΕΙΑ
39,95 EUR

Ζαρα στιλ

ΠΟΥΚΑΜΙΣΟ-ΣΑΚΑΚΙ ZW PREMIUM ΝΤΕΝΙΜ MIC BLUEΛΕΠΤΟΜΕΡΕΙΑ
39,95 EUR

Αντίγραψε το denim look της Kaia Gerber! Συνδύασε σωστά το σορτσάκι σου και ανέδειξε το στυλ σου!

Αντίγραψε το denim look της Kaia Gerber, για την πιο κομψή casual εμφάνιση.

Συνδύασε σωστά το σορτσάκι σου, με αξεσουάρ που θα αναδείξουν το look σου, και να είσαι σίγουρη πως δεν θα περάσεις απαρατήρητη. Γιατί το jean μπορεί να είναι ταυτόχρονα άνετο και σούπερ στυλάτο.

Denim: Το απόλυτο trend! 4 τρόποι να το φορέσεις και να μην παίρνουν οι άντρες τα μάτια τους από πάνω σου!

Μπορεί να είμαστε ήδη ενημερωμένες για τις νέες τάσεις της μόδας για την φετινή άνοιξη, αλλά δεν θα πρέπει να ξεχνάμε να ανανεώνουμε και τα basic κομμάτια της γκαρνταρόμπας μας.

Ένα από αυτά είναι τα denim, τα οποία όλες μας λατρεύουμε καθώς μας βοηθούν να δημιουργούμε κομψά σύνολα κάθε φορά που δεν γνωρίζουμε τι να φορέσουμε και κοιτάμε με απορία τη ντουλάπα μας. Ποιες είναι, όμως, οι φετινές τάσεις της μόδας στα denim υφάσματα;

Τα καλά νέα είναι πως μπορείτε και φέτος να φορέσετε άνετα το αγαπημένο σας skinny jean, το οποίο σας βολεύει τόσο πολύ, αλλά μπορείτε επίσης να προμηθευτείτε νέα κομμάτια, τα οποία θα φέρουν έναν αέρα ανανέωσης στην εμφάνιση σας και θα αποδείξουν πως ξέρετε να ξεχωρίζετε τι ταιριάζει σε εσάς και τι όχι. Αν θέλετε να πειραματιστείτε με τα denim κομμάτια μπορείτε να επιλέξετε ένα σακάκι, μία midi φούστα ή φόρεμα, τα οποία θα σας δώσουν τη δυνατότητα να δημιουργήσετε πολλά διαφορετικά looks ανάλογα με την κάθε περίσταση.

Denim jacket

ζακετα

Το denim jacket είναι το Νο1 must have που πρέπει να έχετε στη συλλογή σας πριν υποδεχτείτε την άνοιξη. Δοκιμάστε διαφορετικές γραμμές και αποχρώσεις και είναι σίγουρο πως θα το λατρέψετε.

Denim jumpsuit

ολοσωμη

Οι ολόσωμες φόρμες έχουν αγαπηθεί ιδιαιτέρως από τις γυναίκες για πολλούς λόγους. Δεν χρειάζεται να κάνουμε κάποιο ιδιαίτερο styling για να τις φορέσουμε, ενώ είναι πολύ stylish και άνετες. Φέτος την άνοιξη συνδυάστε μία denim ολόσωμη φόρμα με τα πιο εντυπωσιακά αξεσουάρ.

Denim παντελόνι και καμπαρντίνα

τοταλ τζιν λουκ

Αν θέλουμε να είμαστε ειλικρινείς, αυτός ο συνδυασμός δεν είναι καινούριος, αλλά all time classic. Το κλασικό όμως είναι και ωραίο πολλές φορές. Έτσι φέτος την άνοιξη μην αντισταθείτε. Συνδυάστε το αγαπημένο σας denim παντελόνι με ένα λεπτό πουλόβερ και μία nude καμπαρντίνα, και το αποτέλεσμα θα είναι άκρως εντυπωσιακό.

Denim pants and white shirts

τζιν

Αυτός ο συνδυασμός είναι ίσως ο πιο stylish και αγαπημένος των περισσότερων γυναικών. Λευκά πουκάμισα oversized ή κανονικά, με κεντήματα ή με minimal σχεδιασμό συνδυάζονται άψογα με denim παντελόνια και αναδεικνύουν την πιο stylish πλευρά σας.