Shop it! 6 crop tops που δεν πρέπει να λείπουν απ' την ντουλάπα σου φέτος το καλοκαίρι

Τα πιο καλοκαιρινά κομμάτια!

Shop it! 6 crop tops που δεν πρέπει να λείπουν απ' την ντουλάπα σου φέτος το καλοκαίρι

Το φετινό καλοκαίρι θα σε βρει με ένα crop top αγκαλιά! Εμείς σου προτείνουμε όχι ένα ούτε 2 αλλά 6 crop tops που δεν πρέπει να λείπουν από την ντουλάπα σου!

Ψηλόμεσα παντελόνια, σορτς, φούστες. Πρόκειται για τα αγαπημένα κομμάτια των γυναικών, καθώς ταιριάζουν στους περισσότερους γυναικείους σωματότυπους. Τονίζουν τη μέση μας, κολακεύουν τις καμπύλες μας και μας βοηθούν να δημιουργήσουμε διαφορετικά σύνολα.

Τώρα που είναι καλοκαίρι μάλιστα, οι περισσότερες από εμάς επιλέγουμε ακόμα περισσότερο να εντάξουμε στη συλλογή μας ένα ψηλόμεσο σορτς ή μία φούστα. Ποιος είναι όμως ο καλύτερος τρόπος για να τα φορέσουμε; Ένα crop top.

Tops σε γήινες και basic αποχρώσεις ή σε άκρως καλοκαιρινά μοτίβα συνδυάζονται άψογα με το αγαπημένο σας ψηλόμεσο παντελόνι/ σορτς/ φούστα και σας βοηθούν να δημιουργήσετε all day looks.

τοπ

τοπ

τοπ

τοπ

τοπ

τοπ

Ποιος είπε ότι τα crop tops είναι μόνο για αδύνατες; Αυτά είναι τα crop tops για κάθε σωματότυπο

Πρόκειται για μια τάση που αν και έγινε αμέσως αποδεκτή από το γυναικείο κοινό, πολλές είναι εκείνες που την αντιμετωπίζουν με επιφυλακτικότητα. Το Crop top, αποτελεί ένα ένδυμα το οποίο μπορεί είτε να απογειώσει τη φιγούρα μιας γυναίκας είτε να αποβεί το απόλυτο fashion faux-pas.

Mην απογοητεύεσαι φίλτατη! Μάθε ότι υπάρχει συγκεκριμένο crop top για το εκάστοτε τύπο σώματος. Είτε έχεις ψιλόλιγνη σιλουέτα, είτε γυμνασμένη είτε είσαι το κλασσικό αχλάδι ιδού τα crop top που σου αντιστοιχούν.

Ανάποδο τρίγωνο.
Τουτέστιν είσαι πιο στενή στους γοφούς και πιο ανοιχτή στους ώμους. Προτίμησε ένα top που να δένει στον λαιμό, κοινώς halter, με το τρόπο αυτό οδηγείς το μάτι του παρατηρητή στο λαιμό ενώ ταυτόχρονα αδυνατίζει τους ώμους σου. Συνδύασε το με μια φούστα με όγκο.

κροπ τοπ

Juicy.
Τα Juicy Κορίτσια μπορούν να φορούν crop tops, με πρώτη και καλύτερη να το αποδεικνύει η Kim Kardashian-West. Δεν είναι λίγες οι φορές που μας τόνισε μέσω τις εμφανίσεις της ότι ένα crop top με μια Pencil φούστα είναι ο καλύτερος τρόπος να αναδείξεις τις καμπύλες σου. Ακολούθησε το παράδειγμά της για oh-so-chic looks.

Έχεις στήθος.
Σε περίπτωση που είσαι λίγο παραπάνω “προικισμένη” στο τομέα στήθος, τόλμησε να φορέσεις το crop top πάνω από ένα μπλουζάκι, όπως η Blogger από τη Δανία, Pernille Teisbaek. Συνδύασε το με ένα άνετο boyfriend παντελόνι και μαύρα σανδάλια.

crop top

Είσαι μικροκαμωμένη.
Οκ, είσαι λίγο πιο κοντή από τον μέσο όρο του πληθυσμού. Υπάρχει λύση και για σένα – η οποία θα σου “δώσει” μερικούς πόντους ύψους παραπάνω. Προτίμησε ανάλαφρα crop top, τα οποία να είναι πιο ελαφρώς πιο κοντά μπροστά. Αποθέωσε το στυλ σου με ένα ζευγάρι γόβες.

τοπ

Σώμα-Αχλάδι.
Ένας τρόπος να “καμουφλάρεις” τους γοφούς σου, άμα ανήκεις στην εν λόγω κατηγορία, είναι με το να προτιμήσεις ένα ανοιχτόχρωμο crop top. Για έξτρα πόντους στυλ, ρίξε ένα jean jacket από πάνω.

τοπ

Είσαι γυμνασμένη.
Έχεις ένα γυμνασμένο σώμα, οπότε λίγο πολύ σου ταιριάζουν σχεδόν όλα τα crop tops. Για να πετύχεις όμως το καλύτερο δυνατό στιλιστικό αποτέλεσμα, επέλεξε ένα μπλουζάκι σε midi μήκος, τουτέστιν λίγο πιο κάτω από την άκρη του σουτιέν. Όσο πιο εφαρμοστό τόσο το καλύτερο.

κροπ τοπ

Plus-Size.
Άμα θεωρείς ότι τα Plus-size Κορίτσια δε μπορούν να φορέσουν crop-top κάνεις μεγάλο λάθος. Τρανταχτό παράδειγμα, η Plus-size blogger Gabi Fresh. To μυστικό είναι να συνδυάσεις το crop-top με μια midi φούστα. Η Fresh πρόσθεσε και ένα λευκό γιλέκο, για να φαντάζει πιο αδύνατη.

κροπ

ΠΗΓΗ InStyle.gr