Κατερίνα Καινούργιου: Φίλαγε τον καινούργιο της έρωτα και όλοι κοιτούσαν το μαγιό της! Κοστίζει κάτω από 100 ευρώ!

Βρήκαμε από ποια εταιρία είναι!

Κατερίνα Καινούργιου: Φίλαγε τον καινούργιο της έρωτα και όλοι κοιτούσαν το μαγιό της! Κοστίζει κάτω από 100 ευρώ!

Μπορεί η Κατερίνα Καινούργιου να φίλαγε τον καινούργιο της έρωτα στην παραλία, όλοι κοιτούσαν όμως το μαγιό της, το οποίο κοστίζει κάτω από 100 ευρώ.

Η παρουσιάστρια είναι και πάλι ερωτευμένη με τον επιχειρηματία, Φίλιππο Τσαγκρίδη εδώ και περίπου 4 μήνες, ωστόσο το διάστημα αυτό κρατούσαν χαμηλούς τόνους.

Πρόσφατα, ο φωτογραφικός φακός του You τους "τσάκωσε" στην παραλία. Μπορεί βέβαια, η Κατερίνα Καινούργιου να μην σταματούσε να τους δίνει φιλιά και το μαγιό της, μας τράβηξε το ενδιαφέρον.

Κάνοντας μια έρευνα, ψάξαμε και βρήκαμε από που είναι. Πρόκειται για το ολόσωμο μαύρο μαγιό από την εταιρία Mon Amer και κοστίζει από 125 ευρώ, μόνο 90.

Κατερίνα Καινούργιου: Τα

Κατερίνα Καινούργιου: Τα "καυτά" φιλιά με τον σύντροφό της! Δείτε το πρόσωπό του!

Ο φωτογραφικός φακός του Youweekly.gr απαθανάτισε τα "καυτά" φιλιά της Κατερίνας Καινούργιου με τον σύντροφό της! Δείτε το πρόσωπό του!

Έρωτας φρέσκος και χαμηλών τόνων είναι αυτός της παρουσιάστρια του Open και του επιχειρηματία Φίλιππου Τσαγκρίδη – Παναγόπουλου που ξεκίνησε πριν από περίπου 4 μήνες, τον περασμένο Απρίλιο.

Το ζευγάρι, που κρατάει τη σχέση του όσο το δυνατόν πιο μακριά από τα φώτα της δημοσιότητας, μετά το ταξίδι που έκανε πρόσφατα στη Βαρκελώνη, βρέθηκε λίγες μέρες πριν στη Μύκονο για να κάνει διακοπές χωρίς να δώσει στίγμα... Καθώς φαίνεται όμως δεν κατάφεραν παρ' όλα αυτά να ξεφύγουν από τους παπαράτσι που καιροφυλακτούσαν και τους απαθανάτισαν στην Αγία Άννα, στην περιοχή του Καλαφάτη.

Κατερίνα Καινούργιου: Τα

Η παρουσιάστρια του Open με νέο haircut look, με μαύρο ολόσωμο μαγιό και μαύρα μεγάλα γυαλιά, χωρίς ίχνος makeup, βρισκόταν συνεχώς δίπλα στον καλό της που καμάρωνε -φυσικά- για το πανέμορφο κορίτσι του. Οι δυο τους δεν κάθισαν εκεί περισσότερο από ένα τέταρτο, παρ' όλα αυτά όσοι τους εντόπισαν κατάλαβαν αμέσως πόσο ερωτευμένοι είναι...

Κατερίνα Καινούργιου: Τα

Γιατί αρνείται να μιλήσει για τα προσωπικά της;

Κατερίνα Καινούργιου: Τα

Φοβάται το κακό μάτι ή δεν θέλει να δίνει δικαιώματα για την προσωπική της ζωή;

Κατερίνα Καινούργιου: Τα

Τι από τα δύο συμβαίνει και η Κατερίνα Καινούργιου δεν θέλει να γίνονται γνωστές οι σχέσεις της και κατ' επέκταση οι άνθρωποι που μπαίνουν στη ζωή της; «Δεν υπάρχει λόγος να μιλάω για τα προσωπικά μου, όσες φορές το έχω κάνει μόνο σε κακό μου έχει βγει», έχει πει η ίδια όταν είχε ερωτηθεί από δημοσιογράφους εάν αληθεύει η σχέση αυτή.

Κατερίνα Καινούργιου: Τα

Παρ' όλο λοιπόν που, όπως λένε οι φήμες η ευτυχία τής χτύπησε για τα καλά την πόρτα και όσοι γνωρίζουν περισσότερο την παρουσιάστρια του «Ευτυχείτε» λένε ότι λάμπει από έρωτα και διάθεση, εκείνη προτιμά την ησυχία και την απομόνωση με τον καλό της. «Ο έρωτας, ο βήχας και τα χρήματα δεν κρύβονται», λέει ο λαός και κατά πως αποδεικνύεται δεν έχει άδικο.

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΣΤΟ ΠΕΡΙΟΔΙΚΟ YOU ΠΟΥ ΚΥΚΛΟΦΟΡΕΙ ΚΑΘΕ ΤΕΤΑΡΤΗ ΣΕ ΟΛΑ ΤΑ ΠΕΡΙΠΤΕΡΑ ΣΤΗΝ ΣΟΥΠΕΡ ΚΑΛΟΚΑΙΡΙΝΗ ΠΡΟΣΦΟΡΑ 1 ΕΥΡΩ

Κατερίνα Καινούργιου: Ευτυχισμένη ξανά! Αυτός είναι ο κούκλος σύντροφος της!

Ευτυχισμένη ξανά είναι η Κατερίνα Καινούργιου έχοντας στο πλευρό της τον κούκλο σύντροφο της. Η παρουσιάστρια διανύει μια πολύ όμορφη περίοδο τόσο στην επαγγελματική της πορεία, όσο και στην προσωπική της ζωή.

Η ίδια έχει επιλέξει να μην μιλάει πλέον για τις σχέσεις της, αφού στο παρελθόν είχε εκθέσεις πολύ την προσωπική της ζωή με αποτέλεσμα να της ασκηθεί έντονη κρητική από τις εκπομπές.

«Είμαι πολύ καλά. Ξεκινάω καινούργια πράγματα σε πολλούς τομείς της ζωής μου και αυτό είναι τελικά που μετράει. Από τα γενέθλιά μου και μετά νιώθω ότι ανοίγω έναν καινούργιο κύκλο στη ζωή μου. Και αυτό είναι πολύ σημαντικό για μένα. Θέλω να αφήσω πίσω τα λάθη του παρελθόντος και είμαι έτοιμη για νέα ξεκινήματα. Ξέρω πως ο κόσμος που με παρακολουθεί χαίρεται να με βλέπει καλά και δεν τους ενδιαφέρει ο λόγος. Η δημιουργία οικογένειας είναι κάτι που θέλω και κάποια στιγμή μπορεί να συμβεί, αλλά δεν βιάζομαι. Δεν με αγχώνει κάτι. Οι εποχές έχουν αλλάξει», είχε δηλώσει σε συνέντευξη της στο Instyle.

Η Κατερίνα Καινούργιου έπειτα από αρκετό καιρό έχει βρει και πάλι τον έρωτα στα μάτια του Φίλιππου Τσαγκρίδη, εγγονό του επιχειρηματία Περικλή Παναγόπουλου, με τον οποίο είναι μαζί εδώ και τέσσερις μήνες. Έχει σπουδάσει Ναυτιλιακά στην Καλιφόρνια και συνεχίζει την παράδοση της οικογένειας στη ναυτιλία.

undefined

undefined

undefined