Κατερίνα Καινούργιου: Ευτυχισμένη ξανά! Αυτός είναι ο κούκλος σύντροφος της!

Έχει ωραίο γούστο!

Κατερίνα Καινούργιου: Ευτυχισμένη ξανά! Αυτός είναι ο κούκλος σύντροφος της!

Ευτυχισμένη ξανά είναι η Κατερίνα Καινούργιου έχοντας στο πλευρό της τον κούκλο σύντροφο της. Η παρουσιάστρια διανύει μια πολύ όμορφη περίοδο τόσο στην επαγγελματική της πορεία, όσο και στην προσωπική της ζωή.

Η ίδια έχει επιλέξει να μην μιλάει πλέον για τις σχέσεις της, αφού στο παρελθόν είχε εκθέσεις πολύ την προσωπική της ζωή με αποτέλεσμα να της ασκηθεί έντονη κρητική από τις εκπομπές.

«Είμαι πολύ καλά. Ξεκινάω καινούργια πράγματα σε πολλούς τομείς της ζωής μου και αυτό είναι τελικά που μετράει. Από τα γενέθλιά μου και μετά νιώθω ότι ανοίγω έναν καινούργιο κύκλο στη ζωή μου. Και αυτό είναι πολύ σημαντικό για μένα. Θέλω να αφήσω πίσω τα λάθη του παρελθόντος και είμαι έτοιμη για νέα ξεκινήματα. Ξέρω πως ο κόσμος που με παρακολουθεί χαίρεται να με βλέπει καλά και δεν τους ενδιαφέρει ο λόγος. Η δημιουργία οικογένειας είναι κάτι που θέλω και κάποια στιγμή μπορεί να συμβεί, αλλά δεν βιάζομαι. Δεν με αγχώνει κάτι. Οι εποχές έχουν αλλάξει», είχε δηλώσει σε συνέντευξη της στο Instyle.

Η Κατερίνα Καινούργιου έπειτα από αρκετό καιρό έχει βρει και πάλι τον έρωτα στα μάτια του Φίλιππου Τσαγκρίδη, εγγονό του επιχειρηματία Περικλή Παναγόπουλου, με τον οποίο είναι μαζί εδώ και τέσσερις μήνες. Έχει σπουδάσει Ναυτιλιακά στην Καλιφόρνια και συνεχίζει την παράδοση της οικογένειας στη ναυτιλία.

Κατερίνα Καινούργιου σύντροφος

Κατερίνα Καινούργιου σύντροφος

Κατερίνα Καινούργιου σύντροφος

Κατερίνα Καινούργιου: Ο παραμυθένιος γάμος που δεν γνώριζε κανείς και το φόρεμα που έκλεψε τις εντυπώσεις!

Η Κατερίνα Καινούργιου βρέθηκε σε έναν παραμυθένιο γάμο που δεν γνώριζε κανείς, με το φόρεμά της να κλέβει τις εντυπώσεις!

Το υπέροχο μωβ φόρεμα που διάλεξε η παρουσιάστρια, ήταν φανταστικό πάνω της!

Τις τελευταίες ημέρες η Κατερίνα Καινούργιου ανέβαζε φωτογραφίες στο προφίλ της στο instagram από την Ισπανία και περιμέναμε, πως η παρουσιάστρια πήγε στην Ιβηρική για διακοπές.

Τελικά η Κατερίνα Καινούργιου ταξίδεψε στην Ισπανία για έναν γάμο μίας καλής της φίλης!

Η παρουσιάστρια του OPENtv ανέβασε και σχετικές φωτογραφίες από την παραμυθένια τελετή, σε ένα υπέροχο μέρος ενώ η ίδια έκλεψε τις εντυπώσεις!

Πως να φορέσεις το λευκό φόρεμα το καλοκαίρι, σαν την Κατερίνα Καινούργιου!

Το μωβ φόρεμα που επέλεξε να φορέσει την έκανε... θεά και φαίνεται ξεκάθαρα στην παρακάτω φωτογραφία!

Δείτε στιγμές από τον λαμπερό γάμο

Κατερίνα Καινούργιου: Ο παραμυθένιος γάμος που δεν γνώριζε κανείς και το φόρεμα που έκλεψε τις εντυπώσεις!Κατερίνα Καινούργιου: Ο παραμυθένιος γάμος που δεν γνώριζε κανείς και το φόρεμα που έκλεψε τις εντυπώσεις!Κατερίνα Καινούργιου: Ο παραμυθένιος γάμος που δεν γνώριζε κανείς και το φόρεμα που έκλεψε τις εντυπώσεις!Κατερίνα Καινούργιου: Ο παραμυθένιος γάμος που δεν γνώριζε κανείς και το φόρεμα που έκλεψε τις εντυπώσεις!

Κατερίνα Καινούργιου: Βρήκαμε το "ναζιάρικο" μπικίνι της και κοστίζει μόνο 25 ευρώ!

Βρήκαμε το "ναζιάρικο" μπικίνι της παρουσιάστριας, Κατερίνας Καινούργιου και κοστίζει μόνο 25 ευρώ! Μάθε εδώ όλες τις λεπτομέρειες...

Είναι μια από τις πιο εντυπωσιακές παρουσίες στον χώρο της ελληνικής showbiz και για πολλές γυναίκες αποτελεί έμπνευση τόσο στο στιλ όσο και στον τρόπο που κινείται!

Ο φωτογραφικός φακός του Youweekly.gr την απαθανάτισε να απολαμβάνει το μπάνιο της σε παραλία στην Ανάβυσσο και... ερωτευτήκαμε το μπικίνι της που είναι τόσο "ναζιάρικο" γιατί από τη μία αναδεικνύει την θηλυκότητά της από την άλλη βγάζει και μια αθωότητα - παιδικότητα!

Η Κατερίνα επέλεξε μπικίνι Forebelle (24 ευρώ) και γυαλιά ηλίου Escape (59 ευρώ από 120) από τα See You Optical Studios και το www.gialia.net.gr. Επίσης, μπορείς να βρεις εδώ το απόλυτο χτένισμα για την παραλία! Το έκανε πάλι η Κατερίνα Καινούργιου φυσικά...

Κατερίνα Καινούργιου: Της έπεσαν τα μαλλιά! Η αποκάλυψή της!

Η αποκάλυψη της Κατερίνας Καινούργιου για τα μαλλιά της που της... έπεσαν! Η παρουσιάστρια το παραδέχθηκε!

Η Κατερίνα Καινούργιου δέχθηκε ερωτήσεις στο instagram από το κοινό της και μία απ΄αυτές αφορούσαν τα μαλλιά της!

«Πώς δεν σου έχουν πέσει τα μαλλιά με αυτά που άκουγες στα τηλεφωνήματα», ήταν η σχετική ερώτηση. Είχατε δει μία από τις πρόσφατες αναρτήσεις της χωρίς ίχνος μακιγιάζ;

Με την παρουσιάστρια να απαντάει χιουμοριστικά: «Ποιος σου 'πε πως δεν μου έχουν πέσει; (λίγα είναι αληθινά)».

Κατερίνα Καινούργιου: Της έπεσαν τα μαλλιά! Η αποκάλυψή της!