Zara - νέα συλλογή: Αυτό το τζιν με το που εμφανίστηκε... "εξαφανίστηκε"! Το παντελόνι που θέλουν όλες στην ντουλάπα τους!

Εσύ ακόμη να το αγοράσεις;

Zara - νέα συλλογή: Αυτό το τζιν με το που εμφανίστηκε...

Αυτό το τζιν παντελόνι από την νέα συλλογή των Zara με το που εμφανίστηκε... εξαφανίστηκε, καθώς το θέλουν όλες στην ντουλάπα τους.

Μπορεί πλέον να μην επιλέγουμε τόσο συχνά βαρετά παντελόνι, ωστόσο ένα μαύρο ή γενικά ένα σκουρόχρωμο τζιν όλες πρέπει να το έχουμε. Συνδυάζεται με όλα και φοριέται παντού.

Βέβαια, αν εσύ δεν είσαι τέτοιος τύπος σου έχουμε το παντελόνι που πρέπει να δεις και να αγοράσεις.

Κάνοντας scroll down στο διαδικτυακό κατάστημα των Zara σου βρήκαμε το τζιν παντελόνι που πρέπει να εντάξεις οπωσδήποτε στην γκαρνταρόμπα σου.

Πρόκειται για το ψηλόμεσο εφαρμοστό τζιν με πέντε τσέπες. Όψη ξεβαμμένου. Λεπτομέρεια τελειώματα με ξέφτια. Κλείσιμο μπροστά με φερμουάρ και μεταλλικό κουμπί. Κοστίζει 29,95 EUR και μπορείς να το φορέσεις με όλα και παντού.

Μαύρο παντελόνι Zara

Τζιν παντελόνι μαύρο

Zara νέα συλλογή

Zara: Αυτό το παντελόνι από τη νέα συλλογή γυαλίζει από... χιλιόμετρα! Δεν πρόκειται να σε περάσει κανείς απαρατήρητη!

Αυτό το παντελόνι από τη νέα συλλογή των Zara γυαλίζει από... χιλιόμετρα. Δεν πρόκειται κανείς να σε περάσει απαρατήρητη από μπροστά του.

Αν έχει να βγάλεις μια υποχρέωση, όπως παράδειγμα ένα party που δεν θες να πας γιατί μπορεί να είναι ένας πρώην σου ή κάποιος που δεν χωνεύεις, αλλά πρέπει να το ζόρι να πας, πρέπει να φορέσεις κάτι που σίγουρα θα τους "τρελάνει".

Επέλεξε κάτι που θα τους "βγάλει" το μάτι, αλλά παράλληλα δεν θα είναι και κιτς!

Zara: Με αυτό το φόρεμα από τη νέα συλλογή θα «τρελαθεί» ο πρώην σου! Προκαλεί φρενίτιδα!

Κάνοντας scroll στο διαδικτυακό κατάστημα των Zara, βρήκαμε ένα ψηλόμεσο κολάν με γυαλιστερά απλικέ σε συνδυασμό σε αντίθεση το οποίο θα αναδείξει άψογα την σιλουέτα σου, ειδικά αν είσαι κορίτσι που γυμνάζεται.

Συνδύασε το με ένα μαύρο top που να ταιριάζει και με το στιλ σου και ανάλογα παπούτσια και είσαι έτοιμη να τους εντυπωσιάσεις.

Κοστίζει 25,95 EUR

Zara παντελόνι

Zara νέα συλλογή

Ρούχα Zara

Zara: Ξεχάστε τα βαρετά παντελόνια! Αυτό από την νέα συλλογή θα το φορέσουν μόνο οι τολμηρές!

Ξεχάστε τα βαρετά παντελόνια! Αυτό από την νέα συλλογή των Zara θα το φορέσουν μόνο οι τολμηρές γυναίκα που... ρισκάρουν.

Έχεις βαρεθεί στις εξόδους σου να φοράς ίδιους στιλ παντελόνια; Τζιν, μαύρο τζιν, μαύρο παντελόνι κλπ; Εδώ σε έχουμε!

Zara: Από τη νέα συλλογή αυτό είναι το μπουφάν που αξίζει να αγοράσουν όλες οι γυναίκες! Βγαίνει σε 3 χρώματα...

Κάνοντας scroll στο διαδικτυακό κατάστημα των Zara βρήκαμε ένα παντελόνι που θα κάνει όλη την διαφορά στην εμφάνιση σου, όμως μόνο οι τολμηρές θα το φορέσουν.

Πρόκειται για το ψηλόμεση παντελόνι με ανοίγματα στο κάτω μέρος. Κλείσιμο στο πλάι με κρυφό φερμουάρ, σε χρώμα ροζ μεταλλιζέ.

Κοστίζει 29,95 EUR

Zara παντελόνι

Zara νέα συλλογή

Zara ροζ παντελόνι

Zara - νέα συλλογή: Αυτό το τζιν παντελόνι θα σε "σώζει" καθημερινά! Μπορείς να το φορέσεις παντού!

Αυτό το τζιν παντελόνι από την νέα συλλογή των Zara θα σε "σώζει" καθημερινά. Μπορεί να το φορέσεις παντού, καθώς είναι έξυπνη επιλογή.

Αν και εσύ ξυπνάς τελευταία στιγμή και πρέπει μέσα σε λίγα λεπτά να είσαι στο γραφείο και πρέπει μα ντυθεί γρήγορα αλλά παράλληλα και στιλάτα, αυτό το παντελόνι πρέπει να το έχει στην ντουλάπα σου.

Zara: Αυτό το φόρεμα δεν είναι σε πρόσφορα αλλά κοντεύει να εξαντληθεί! Θα το αγαπήσετε όλες...

Συνδυάζεται εύκολα με όλα, ενώ μπορείς να το φορέσει και το βράδυ για ένα ποτό, αλλά και για έναν καφέ με φίλες σου, πάντα με τα κατάλληλα αξεσουάρ.

Πρόκειται για το ψηλόμεσο τζιν με πίσω τσέπες patch. Κάτω μέρος με ξέφτια στο τελείωμα. Κλείσιμο μπροστά με μεταλλικό φερμουάρ και κουμπί. Κοστίζει 29,95 EUR.
Zara  νέα συλλογή παντελόνι

Zara  νέα συλλογή τζιν

Zara  νέα συλλογή τζιν παντελόνι

Zara - νέα συλλογή: Αυτό το τζιν παντελόνι έχει λεπτομέρεια μόνο για τολμηρές! Ουρές στα καταστήματα!

Αυτό το τζιν παντελόνι από την νέα συλλογή των Zara έχει λεπτομέρεια μόνο για τολμηρές. Ουρές δημιουργούνται στα καταστήματα για να το αποκτήσουν.

Ξεχάστε τα βαρετά παντελόνια και βάλτε στην γκαρνταρόμπα σας πιο extreme που θα δημιουργήσουν στην εμφάνιση σας πιο λαμπερή.

Τώρα που σε λίγες ημέρες ξεκινούν οι εκπτώσεις, κάναμε μια μικρή έρευνα αγοράς στην διαδικτυακή πλατφόρμα των Zara και βρήκαμε το τζιν παντελόνι που σίγουρα θα αγοράσουμε.

Πρόκειται για το τζιν με κανονική μέση και πέντε τσέπες. Όψη ξεβαμμένου. Λεπτομέρεια απλικέ με πλαϊνή ρίγα με τρουκ. Κάτω μέρος με ξέφτια στο τελείωμα. Κλείσιμο μπροστά με φερμουάρ και μεταλλικό κουμπί.

Κοστίζει 25,95 ευρώ!

Zara - νέα συλλογή: Αυτό το τζιν έχει λεπτομέρεια μόνο για τολμηρές! Ουρές στα καταστήματα

Zara - νέα συλλογή: Αυτό το τζιν έχει λεπτομέρεια μόνο για τολμηρές! Ουρές στα καταστήματα

Zara - νέα συλλογή: Αυτό το τζιν έχει λεπτομέρεια μόνο για τολμηρές! Ουρές στα καταστήματα

Zara - νέα συλλογή: Αυτό το τζιν έχει λεπτομέρεια μόνο για τολμηρές! Ουρές στα καταστήματα