Ελένη Μενεγάκη: Το τζιν της έχει «σπάσει» ταμία! Τώρα μόνο με 100 ευρώ!

Φοριέται από το πρωί μέχρι το βράδυ! ΤΕ-ΛΕΙ-Ο!

Ελένη Μενεγάκη: Το τζιν της έχει «σπάσει» ταμία! Τώρα μόνο με 100 ευρώ!

Το τζιν της Ελένης Μενεγάκη έχει «σπάσει» ταμία! Τώρα μόνο με 100 ευρώ και ξέρουμε από ποια εταιρία είναι....

Η Ελένη Μενεγάκη, εμφανίστηκε στο κέντρο της Αθήνας και τα φλας πήραν φωτιά! Το άψογο casual look της πήρε από εμάς το απόλυτο 10άρι και σου έχουμε λεπτομέρειες!

Η παρουσιάστρια άλλωστε, αγαπά πολύ τα άνετα ρούχα και το σώμα της, της επιτρέπει να φοράει ό,τι θέλει.Έτσι λοιπόν, έβαλε το τζινάκι της και προκάλεσε φρενίτιδα! Ο φωτογραφικός φακός του Youweekly.gr κατέγραψε κάθε της κίνηση και βέβαια έχουμε όλες τις λεπτομέρειες για το look της.

Ελένη: Έτσι θα περάσει η παρουσιάστρια την γιορτή της κόρης της! Τα τρυφερά λόγια...

Αξίζει να σημειώσουμε ότι το τζιν της Ελένης είναι από την εταιρία Levi's και κάνει 100 ευρώ. Είναι δε, ένα κλασικό bootcut τζιν που φοριέται όλη μέρα. Ιδού και οι σχετικές φωτογραφίες:

Ελένη Μενεγάκη ALPHA

Ελένη Μενεγάκη τι συμβαίνει με τον ALPHA

Ελένη Μενεγάκη: Αυτό είναι το λευκό τζιν που δεν αποχωρίζεται με τίποτα! Κοστίζει μόνο 56 ευρώ!

Κοστίζει μόνο 56 ευρώ το λευκό τζιν που η Ελένη Μενεγάκη δεν αποχωρίζεται με τίποτα! Αυτό είναι κι έχουμε όλες τις λεπτομέρειες για το που θα το βρεις!

Σε μια πρόσφατη εμφάνισή της με τον γιο της, Άγγελο Λάτσιο, για ψώνια, η παρουσιάστρια του ALPHA έκλεψε τις εντυπώσεις με το casual αλλά και ταυτόχρονα σικάτο σύνολο που επέλεξε! Γι αυτό τον λόγο η ομάδα του Youweekly.gr, όπως κάθε φορά, σας βρήκε από που το πήρε και πόσο κοστίζει, όχι μόνο αυτό αλλά και η μπλούζα με την οποία το συνδύασε!

Ελένη Μενεγάκη: Αυτό είναι το λευκό τζιν που δεν αποχωρίζεται με τίποτα! Κοστίζει μόνο 56 ευρώ!

Ελένη Μενεγάκη: Φόρεσε στα πόδια της γόβες των 750 ευρώ! Ήταν πράσινες και μιλούσαν όλοι γι αυτές...

Η Ελένη επέλεξε τοπ American Vintage 50 ευρώ, λευκό τζιν παντελόνι American Eagle 56 ευρώ, vintage τσάντα Fendi και γυαλιά ηλίου Burberry.

Ελένη Μενεγάκη: Αυτό είναι το λευκό τζιν που δεν αποχωρίζεται με τίποτα! Κοστίζει μόνο 56 ευρώ!

Ελένη Μενεγάκη: Βγήκε στο περίπτερο με ρούχο των 99 ευρώ! "Έπεσαν" πάνω της οι φωτογράφοι...

"Έπεσαν" πάνω στην Ελένη Μενεγάκη οι φωτογράφοι όταν την εντόπισαν που βγήκε στο περίπτερο με ρούχο των 99 ευρώ!

Δεν πίστευαν στα μάτια τους με αυτό που έβλεπαν οι περαστικοί! Την "βασίλισσα της ελληνικής τηλεόρασης" να ψωνίζει στο περίπτερο φορώντας 10ποντο αλλά και πανάκριβο σύνολο! Εννοείται πως την απαθανατίσαμε κι έχουμε τις αποκλειστικές φωτογραφίες εδώ στο Youweekly.gr!

Να σας πούμε βέβαια πως η Ελένη βρισκόταν λίγο πριν στο κανάλι του STAR - όπως σας αποκαλύψαμε σε αποκλειστικό ρεπορτάζ μας - κι αφού αποχώρησε κατευθύνθηκε στο σπίτι της να βρει τον άντρα της και την οικογένειά της και να γιορτάσει το ευχάριστο γεγονός γι αυτό και σταμάτησε για να εφοδιαστεί με αναψυκτικά και μπύρες!

Ελένη Μενεγάκη: Βγήκε στο περίπτερο με ρούχο των 99 ευρώ!

Η Ελένη επέλεξε πουλάμισο, Lauren Ralph Lauren και κοστίζει 99 ευρώ!