Zara - νέα συλλογή: Αυτό το μπουφάν με 50 ευρώ θα το φοράς όλο το χειμώνα! Είναι σε μαύρο χρώμα!

Δεν θα το βγάζεις από πάνω σου!

Zara - νέα συλλογή: Αυτό το μπουφάν με 50 ευρώ θα το φοράς όλο το χειμώνα! Είναι σε μαύρο χρώμα!

Αυτό το μπουφάν σε μαύρο χρώμα από την νέα συλλογή των Zara μόνο με 50 ευρώ θα το φοράς όλο το χειμώνα. Έχει προκαλέσει φρενίτιδα.

Κορίτσια, αν ακόμη και το μπουφάν σας θέλετε να είναι hot trend και να μην το έχουν πολλές, ξεχάστε τα κλασικά κομμάτια και επιλέξτε αυτό.

Το συγκεκριμένο που βρήκαμε κάνοντας μια γρήγορη αναζήτηση στην κατηγορία με τα μπουφάν στο διαδικτυακό κατάστημα των Zara, είναι ότι πιο τέλειο έχουμε δει.

Πρόκειται για το μπουφάν με όρθιο γιακά με κουκούλα και μακρύ μανίκι. Κορδόνι προσαρμογής στο κάτω μέρος. Μπροστινές τσέπες με φερμουάρ. Κλείσιμο μπροστά με μεταλλικό φερμουάρ. Κοστίζει 49,95 ευρώ!

Zara: Αυτό το παλτό είναι σε έκπτωση και κάνουν ουρές για να το κάνουν δικό τους! Η τιμή τα «σπάει»!

Zara  νέα συλλογή

Μαύρο μπουφάν

Δερμάτινο πανωφόρι

Δέρμα σε μπουφάν

Zara: Από τη νέα συλλογή ξεχώρισε αυτό το πουπουλένιο μπουφάν! Έχει μεταλλικό φερμουάρ...

Από τη νέα συλλογή των καταστημάτων Zara ξεχώρισε αυτό το πουπουλένιο μπουφάν! Έχει μεταλλικό φερμουάρ και... είναι αρκετά οικονομικό!

Θα βγάλετε όλο τον χειμώνα του 2020 ασυζητητί και πραγματικά είναι πολύ φινετσάτο! Μπορείτε να το συνδυάσετε με sneakers, με ψηλά, με μπότες, με ότι γενικά θέλετε!

Φοριέται από το πρωί μέχρι και το βράδυ και κυκλοφορεί και σε μαύρο χρώμα!

Zara: Αυτό το παντελόνι από τη νέα συλλογή το θέλουν όλες! Έχει κοσμήματα στο πλάι...

ΠΟΥΠΟΥΛΕΝΙΟ ΜΠΟΥΦΑΝ ΜΕ ΚΟΥΚΟΥΛΑΛΕΠΤΟΜΕΡΕΙΑ
79,95 EUR
ΧΑΚΙ - 8073/248

Πουπουλένιο μπουφάν με όρθιο γιακά και κουκούλα που ρυθμίζεται και αφαιρούμενο απλικέ με όψη γούνας. Μακρύ μανίκι με τελείωμα σε μανσέτα ριμπ στο εσωτερικό. Μπροστινές τσέπες με φερμουάρ. Κλείσιμο μπροστά με μεταλλικό φερμουάρ.

ΥΨΟΣ ΜΟΝΤΕΛΟΥ: 177 cm

JOIN LIFE.
Care for fiber: τουλάχιστον 25% από ανακυκλωμένο πολυεστέρα και 100% ανακυκλωμένα πούπουλα.
Η παραγωγή ανακυκλωμένων υφασμάτων έχει λιγότερες δυσμενείς για το περιβάλλον επιπτώσεις. Καταναλώνεται λιγότερο νερό, λιγότερη ενέργεια και λιγότεροι φυσικοί πόροι.

μπουφάν Zara

μπουφάν νέα συλλογή Zara

Zara Οικονομικά Μπουφάν

Zara νέα συλλογή χειμώνας 2020

Zara: Με αυτό το μπουφάν από την νέα συλλογή θα βγάλεις όλο τον Χειμώνα! Είναι με πούπουλα...

Με αυτό το μπουφάν από την νέα συλλογή των Zara θα βγάλεις όλο σου τον Χειμώνα. Είναι με πούπουλα και όπως θα δεις πολύ ζεστό.

Τα πρώτα κρύα ήδη έχουν ξεκινήσει και τα μπουφάν έχουν ξεκινήσει να κάνουν την εμφάνιση τους στους δρόμους. Εμείς σου βρήκαμε την πιο έξυπνη αγορά.

Zara - νέα συλλογή: Αυτό το τζιν με το που εμφανίστηκε... "εξαφανίστηκε"! Το παντελόνι που θέλουν όλες στην ντουλάπα τους!

Κάνοντας scroll στο διαδικτυακό κατάστημα των Zara πέσαμε πάνω στο πιο ζεστό μπουφάν που θα το κρατήσεις και για του χρόνου. Είναι μαύρο με πούπουλα και πολύ ζεστό.

Συγκεκριμένα, πρόκειται για το πουπουλένιο μπουφάν με όρθιο γιακά και κουκούλα που ρυθμίζεται και αφαιρούμενο απλικέ με όψη γούνας. Μακρύ μανίκι με τελείωμα σε μανσέτα ριμπ στο εσωτερικό. Μπροστινές τσέπες με φερμουάρ. Κλείσιμο μπροστά με μεταλλικό φερμουάρ.

Κοστίζει 79,95 ευρώ!

Zara μπουφάν

Μαύρο μπουφάν

Χειμώνας μπουφάν

Μπουφάν με πούπουλα