Zara: Τα μποτάκια που «σπάνε» ταμεία πριν ακόμα κυκλοφορήσουν!

Και κοστίζουν κάτω από 40 ευρώ!

Zara: Τα μποτάκια που «σπάνε» ταμεία πριν ακόμα κυκλοφορήσουν!

Τα συγκεκριμένα μποτάκια από το Zara σπάνε ταμεία πριν ακόμα κυκλοφορήσουν καθώς είναι σούπερ και σε σχέδιο και σε τιμή!

Η ομάδα του Youweekly.gr, βρήκε για εσένα το απόλυτο ζευγάρι μποτάκια από την νέα συλλογή του Zara.

Σε μαύρο χρώμα για να ταιριάζουν με όλα και με ένα ιδιαίτερο σχέδιο που θα λατρέψεις και φέτος αποτελεί το απόλυτο trend.

Το τακούνι του είναι άκρως βολικό, ενώ μπορείς να τα φορά από το πρωί στο γραφείο μέχρι και την βραδινή σου έξοδο.

Zara μποτάκια

Ύψος τακουνιού: 10 εκ

Εντωμεταξύ μπορείς να τις συνδυάσεις με υο λευκό teddy bear coat που δεν θα θες να βγάλεις από πάνω σου το χειμώνα...

Zara: Αυτό το τζιν παντελόνι κάνει «σκόνη» τα κλασσικά κομμάτια! Το βρίσκεις σε τρία χρώματα!

Αυτό το τζιν παντελόνι από τα Zara κάνει «σκόνη» όλα τα κλασσικά κομμάτια που βλέπουμε στον δρόμο. Το βρίσκεις στα καταστήματα σε τρία διαφορετικά χρώματα.

Αν είσαι και εσύ λάτρης των extreme αυτό το στιλ πρόκειται να το λατρέψεις. Δεν έχει το κλασσικό κόψιμο που βλέπουμε στα τζιν και έχουμε όλες στην ντουλάπα μας. Ξεκινάει σε skinny style και καταλήγει με τελείωμα καμπάνα στην γάμπα.

Πρόκειται για το τζιν με κανονική μέση από ελαφρώς ελαστικό ύφασμα για μεγαλύτερη άνεση, το οποίο έχει πέντε τσέπες και όψη ξεβαμμένου. Το κάτω μέρος σε όψη καμπάνας με τελειώματα χωρίς ραφές και κλείσιμο μπροστά με φερμουάρ και μεταλλικό κουμπί.

Θα το βρεις όπως το βρήκαμε και εμείς στο διαδικτυακό κατάστημα των Zara στην στήλη με τα τζιν παντελόνια και κοστίζει μόνο 19,95 ευρώ. Μάλιστα, υπάρχει σε τρία διαφορετικά χρώματα. Συνδύασε το με αυτό το ολόλευκο πουλόβερ και είσαι έτοιμη να "λάμψεις".

Zara παντελόνι

Τζιν καμπάνα

Μαύρο jean

TAGS