Zara: Η τσάντα αυτή έχει πέρλες και προκαλεί φρενίτιδα! Κοστίζει μόνο 17,95!

Τρέξτε να προλάβετε!

Αρθρογράφος: Νεφέλη Ντατσοπούλου
Νεφέλη Ντατσοπούλου
Youweekly Editor
Zara: Η τσάντα αυτή έχει πέρλες και προκαλεί φρενίτιδα! Κοστίζει μόνο 17,95!

Η τσάντα αυτή που βρήκαμε στα καταστήματα Zara, θα σε "τρελάνει"! Έχει πάνω της μόνο πέρλες και προκαλεί φρενίτιδα από την πρώτη μέρα της κυκλοφορίας της! Κοστίζει μόνο 17,95 και κοντεύει να εξαντληθεί!

Τα Χριστούγεννα πλησιάζουν και οι grande επιλογές είναι εδώ! Τα Zara σου προτείνουν όλα τα κομμάτια που χρειάζεσαι προκειμένου να λάμψεις με κάθε σου εμφάνιση!

Σας βρήκαμε επίσης την τσάντα που έχει πάνω της μισοφέγγαρα και θα την λατρέψετε!

Μόλις είδαμε αυτή την τσάντα δεν μπορέσαμε να συγκρατηθούμε και τρέξαμε να την αγοράσουμε! Θα σου προτείναμε να κάνεις το ίδιο γιατί είναι χωρίς αμφιβολία το αξεσουάρ που χρειάζεσαι για φέτος το χειμώνα.

zara τσάντα

Είναι διπλή και φτιαγμένη από πέρλες για να προσθέσει μία κομψότητα στο σύνολό σου, ειδικά όταν επιλέγεις να φορέσεις μαύρα.

τσάντα με πέρλες

Ταυτόχρονα μπορεί να λειτουργήσει και σαν θήκη κινητού λόγω του μικρού της μεγέθους!

λευκή τσάντα

Κοστίζει μόνο 17,95 και μπορείς να τη βρεις στο online store του Zara!

Zara - νέα συλλογή: Αυτή η τσάντα είναι φτιαγμένη μόνο από πέρλες! Το πιο εκκεντρικό κομμάτι που έχει κυκλοφορήσει στην αγορά...

Αυτή η τσάντα είναι φτιαγμένη μόνο από πέρλες! Το πιο εκκεντρικό κομμάτι που έχει κυκλοφορήσει στην αγορά θα το βρεις στα καταστήματα Zara!

Τσάντα, σίγουρα ένα από τα πιο σημαντικά item στη ντουλάπα μιας γυναίκας! Ολοκληρώνει όλα τα looks - μαζί με το πανωφόρι φυσικά - και είναι και ένα πολύ χρηστικό αντικείμενο!

Η ομάδα του Youweekly.gr εντόπισε μια τσάντα - σάκο που δεν θα την βγάλεις πραγματικά από πάνω σου! Να τονίσω πως είναι ξεκάθαρα για βραδινές εμφανίσεις και πως στο υπογράφω θα τραβήξεις τα βλέμματα...

Είναι, βέβαια, για όσες τολμούν ενώ ταυτόχρονα είναι και πολύ παιχνιδιάρικη!

Zara νέα συλλογή

Zara τσάντες

ΤΣΑΝΤΑ-ΣΑΚΟΣ ΜΕ ΠΕΡΛΕΣΛΕΠΤΟΜΕΡΕΙΑ
29,95 EUR
ΛΕΥΚΟ - 7606/510

Τσάντα-σάκος σε λευκο χρώμα. Εξωτερική πλευρά και χειρολαβές με πέρλες. Λεπτομέρεια απλικέ λουλούδια με πέρλες στο μπροστινό μέρος.

Ύψος x Πλάτος x Βάθος 19,5 x 17,5 x 1,3 cm

Zara οικονομικές τσάντες

Τέλος, για να την συνδυάσεις άψογα σου βρήκαμε μια δερμάτινη φούστα εξίσου από τα καταστήματα Zara! Κοστίζει λιγότερο από 30 ευρώ...