ΙΚΕΑ: Η «χουχουλιάρικη» παπλωματοθήκη που κοστίζει 28 ευρώ και θα σας κρατάει ζεστούς!

Θα σκεπάζεστε όλο τον χειμώνα!

ΙΚΕΑ: Η «χουχουλιάρικη» παπλωματοθήκη που κοστίζει 28 ευρώ και θα σας κρατάει ζεστούς!

Αυτή η χουχουλιάρικη παπλωματοθήκη από το ΙΚΕΑ κοστίζει μόνο 28 ευρώ και θα σας κρατήσει ζεστούς όλο τον χειμώνα.

Η ομάδα του youweekly.gr, σου βρήκε αυτό το πάπλωμα το οποίο θα σε κρατήσει ζεστό. Ο καιρός κρύωσε, οι βροχές άρχισαν και ο χειμώνας επιτέλους ήρθε.

Και μιας και ο καιρό κρύωσε ήρθε η ώρα να κάνουμε μια ανανέωση στα παπλώματα μας και να ζεσταθούμε. Αυτό το οικονομικό πάπλωμα από το ΙΚΕΑ κοστίζει μόνο 28 ευρώ και είναι σίγουρο πως θα σας κρατήσει ζεστούς.

Το σχέδιο του είναι ιδιαίτερο και θα ταιριάξει απόλυτα στο δωμάτιο σας.

ΙΚΕΑ πάπλωμα

Εντωμεταξύ αξίζει να δείτε και αυτό το έπιπλο που θα εξοικονομήσετε χώρο στο σαλόνι σας

IKEA: Δεν θα σηκώνεσαι από αυτή τη πολυθρόνα! Είναι όλη από μαύρο δέρμα...

Δεν θα σηκώνεσαι από αυτή τη πολυθρόνα από τα ΙΚΕΑ που είναι όλη από μαύρο δέρμα! Έχουν μείνει ελάχιστα κομμάτια και ίσα που την προλαβαίνεις!

Λογικό θα μας πείτε, αφού είναι πανέμορφη και ταιριάζει σε όλα τα σπίτια! Είτε η διακόσμησή σας είναι κλασική, είτε όχι, αυτό το έπιπλο θα «δέσει» άψογα!

Το εντοπίσαμε στο eshop και μας έκλεψε την καρδιά, ωστόσο καλό θα είναι να ξέρετε πως έχουν περιοριστεί πλέον τα τεμάχια μιας και κοντεύει να ξεπουλήσει! Για την ιστορία, να πούμε ότι κοστίζει 600 ευρώ αλλά ξεκάθαρα πρόκειται για επένδυση που θα σας δικαιώσει! Το ίδιο βέβαια, ισχύει και για αυτόν τον καθρέφτη, που κάνει μόνο 14,99 ευρώ! Δείτε την σχετική φωτογραφία:

IKEA πολυθρόνα από δέρμα

Βρείτε το εδώ

ΙΚΕΑ: Η πολυθρόνα των ονείρων μας -30% προσφορά! Πωλείται σε τιμή - ποίημα!

Η πολυθρόνα των ονείρων μας από τα ΙΚΕΑ -30% προσφορά! Πωλείται σε τιμή - ποίημα και κοντεύει να αδειάσει τα ταμία!

Λογικό μας φαίνεται, αφού αν την δείτε θα πάθετε σοκ! Και ποιος δεν θέλει άλλωστε, μετά από μια κουραστική μέρα, να χουχουλιάζει στο σπίτι του; Όμως, σε περίπτωση που ο καναπές είναι πιασμένος, σου έχουμε και εναλλακτική!

Αυτή η πολυθρόνα σε μαύρο χρώμα, είναι σε προσφορά - 30% και πλέον κοστίζει πολύ, μα πολύ λιγότερα! Μόνο για το διαδικτυακό κατάστημα, πωλείται πλέον στα 129,00 ευρώ! Ιδού λοιπόν:

ΙΚΕΑ πολυθρόνα προσφορά

Βρείτε το εδώ