Zara: Αυτή η τσάντα από τη νέα συλλογή είναι από χρυσό και θα σε «μαγέψει»! Κοστίζει λιγότερο από 36 ευρώ!

Τρέξε να την προλάβεις πριν εξαντληθεί!

Αρθρογράφος: Μαίρη Μιχελή
Μαίρη Μιχελή
Youweekly Editor
Zara: Αυτή η τσάντα από τη νέα συλλογή είναι από χρυσό και θα σε «μαγέψει»! Κοστίζει λιγότερο από 36 ευρώ!

Αυτή η τσάντα από τη νέα συλλογή από τα Zara θα σε «μαγέψει» αφού είναι από χρυσό και το καλύτερο; Κοστίζει λιγότερο από 36 ευρώ!

Με κάθε νέα συλλογή που βγάζουν τα καταστήματα των Zara τρέχουμε να δούμε τι θα αγοράσουμε πρώτο! Πρόκειται για ένα κατάστημα που εξυπηρετεί γυναίκες και άνδρες όλων των ηλικιών και διαθέτει ρούχα που ξέρουν να «μαγνητίζουν» τα βλέμματα!

Η συγκεκριμένα τσάντα έχει σχήμα box σε χρυσαφί χρώμα, με εξωτερική πλευρά σε όψη μαρμάρου και λεπτομέρεια με χρυσαφί γραμμές.

Διαθέτει χρυσαφί μεταλλικό κομμάτι στο πάνω μέρος και λεπτομέρεια με κυκλικό κομμάτι σε όψη μαρμάρου.

Επίσης έχει αφαιρούμενο λουρί ώμου με αλυσίδα και εσωτερική επένδυση, ενώ το κλείσιμο γίνεται με μεταλλικό κομμάτι.

Κοστίζει μόνο 35,95 ευρώ και θα την βρείτε στα καταστήματα των Zara ή στο online store!

βραδινή τσάντα ZARA

Zara νέα συλλογή τσάντα χρυσό

Αν όμως προτιμάς το boho στυλ σου έχουμε την απόλυτη τσάντα με μισοφέγγαρα από τα Zara!

Zara - νέα συλλογή: Αυτή η τσάντα είναι φτιαγμένη μόνο από πέρλες! Το πιο εκκεντρικό κομμάτι που έχει κυκλοφορήσει στην αγορά...

Αυτή η τσάντα είναι φτιαγμένη μόνο από πέρλες! Το πιο εκκεντρικό κομμάτι που έχει κυκλοφορήσει στην αγορά θα το βρεις στα καταστήματα Zara!

Τσάντα, σίγουρα ένα από τα πιο σημαντικά item στη ντουλάπα μιας γυναίκας! Ολοκληρώνει όλα τα looks - μαζί με το πανωφόρι φυσικά - και είναι και ένα πολύ χρηστικό αντικείμενο!

Η ομάδα του Youweekly.gr εντόπισε μια τσάντα - σάκο που δεν θα την βγάλεις πραγματικά από πάνω σου! Να τονίσω πως είναι ξεκάθαρα για βραδινές εμφανίσεις και πως στο υπογράφω θα τραβήξεις τα βλέμματα...

Είναι, βέβαια, για όσες τολμούν ενώ ταυτόχρονα είναι και πολύ παιχνιδιάρικη!

Zara νέα συλλογή

Zara τσάντες

ΤΣΑΝΤΑ-ΣΑΚΟΣ ΜΕ ΠΕΡΛΕΣΛΕΠΤΟΜΕΡΕΙΑ
29,95 EUR
ΛΕΥΚΟ - 7606/510

Τσάντα-σάκος σε λευκο χρώμα. Εξωτερική πλευρά και χειρολαβές με πέρλες. Λεπτομέρεια απλικέ λουλούδια με πέρλες στο μπροστινό μέρος.

Ύψος x Πλάτος x Βάθος 19,5 x 17,5 x 1,3 cm

Zara οικονομικές τσάντες

Τέλος, για να την συνδυάσεις άψογα σου βρήκαμε μια δερμάτινη φούστα εξίσου από τα καταστήματα Zara! Κοστίζει λιγότερο από 30 ευρώ...

Zara: Έχουν εθιστεί όλες με αυτή την δερμάτινη ροζ τσάντα! Θα την αγοράσεις εσύ;

Κυκλοφόρησε μικρή τσάντα σε σχήμα δεινόσαυρου και κάνουν ουρές για να την πάρουν έξω από τα καταστήματα Zara! Η νέα συλλογή κρύβει "θαύματα".

Η ομάδα του Youweekly.gr που είναι ερωτευμένη με όλα αυτά τα fashion items βρήκε μια και μοναδική τσάντα που θα την κρατήσεις μόνο αν είσαι εκκεντρική παρουσία!

Η συγκεκριμένη τσάντα είναι ένας μικρός δεινόσαυρος με κροκοδειλέ λεπτομέρειες και πραγματικά κάνουν ουρές για να την κάνουν δική τους!

Εσύ έχεις ένα τόσο εκκεντρικό στυλ για να την φορέσεις;

Ιδού:

Zara: Έχουν εθιστεί όλες με αυτή την δερμάτινη ροζ τσάντα! Θα την αγοράσεις εσύ;

Zara: Κυκλοφόρησε μικρή τσάντα σε σχήμα δεινόσαυρου και κάνουν ουρές για να την πάρουν!Zara: Κυκλοφόρησε μικρή τσάντα σε σχήμα δεινόσαυρου και κάνουν ουρές για να την πάρουν!Zara: Κυκλοφόρησε μικρή τσάντα σε σχήμα δεινόσαυρου και κάνουν ουρές για να την πάρουν!Zara: Κυκλοφόρησε μικρή τσάντα σε σχήμα δεινόσαυρου και κάνουν ουρές για να την πάρουν!Zara: Κυκλοφόρησε μικρή τσάντα σε σχήμα δεινόσαυρου και κάνουν ουρές για να την πάρουν!Zara: Κυκλοφόρησε μικρή τσάντα σε σχήμα δεινόσαυρου και κάνουν ουρές για να την πάρουν!

ΜΙΝΙ ΤΣΑΝΤΑ ΧΙΑΣΤΙ ΜΕ ΔΕΙΝΟΣΑΥΡΟΛΕΠΤΟΜΕΡΕΙΑ
19,95 EUR
ΜΕ ΣΥΝΔΥΑΣΜΟ - 7667/004

Μίνι τσάντα χιαστί με συνδυασμό χρωμάτων. Εξωτερικό μέρος animal print με σχέδιο δεινοσαύρου. Χειρολαβές. Λουρί ώμου με αλυσίδα. Εσωτερική επένδυση. Κλείσιμο με φερμουάρ.

TAGS