ZARA: Το δερμάτινο παντελόνι που θα σε βγάλει ασπροπρόσωπη! Αγόρασέ το με λιγότερο από 20 ευρώ!

Για να είσαι ένα in fashion κορίτσι!

Αρθρογράφος: Χρύσα Καραβαράκη
Χρύσα Καραβαράκη
Youweekly Editor
ZARA: Το δερμάτινο παντελόνι που θα σε βγάλει ασπροπρόσωπη! Αγόρασέ το με λιγότερο από 20 ευρώ!

Κορίτσια ετοιμαστείτε! Αυτό είναι το δερμάτινο παντελόνι από τα ZARA που θα σε βγάλει ασπροπρόσωπη! Αγόρασέ το με λιγότερο από 20 ευρώ και γίνε η πιο trendy του γκρουπ!

Είναι τόσο in fashion και σίγουρα θα το δεις να το φοράνε παντού!

Μας το προτείνουν άλλωστε και οι μεγάλες fashionistas για αυτό τρέξτε να το προλάβετε καθώς εξαντλείτε γρήγορα. Tο καφέ του χρώμα είναι αυτό που θα σας κάνει να ξεχωρίσετε και να λάμψετε από όλο σας το γκρουπ!

Μην διστάζετε άλλο, θα ταιριάζει απόλυτα με ότι και να διαλέξετε να το συνδυάσετε!

ZARA παντελόνι
ZARA δερμάτινο
ZARA καφέ παντελόνι

Επίσης, για να είσαι κι εσύ in fashion σου βρήκαμε και το κατάλληλο τσαντάκι για να συνδυάσεις το συγκεκριμένο παντελόνι! Είναι για τολμηρές, βέβαια, εμφανίσεις, να το τονίσουμε αυτό!

Θα το βρείτε εδώ

Zara - νέα συλλογή: Αυτό το παντελόνι "εξαφάνισε" τα τζιν! Το φοράνε όλες και έχει προκαλέσει φρενίτιδα!

Αυτό το συγκεκριμένο παντελόνι από την νέα συλλογή των Zara "εξαφάνισε" τα τζιν από τα ράφια των καταστημάτων. Το φοράνε όλες και έχει προκαλέσει φρενίτιδα.

Μπορεί τα τζιν παντελόνια να έχουν μια σταθερή κλασσική αξία, ωστόσο όπως φαίνεται το τελευταίο διάστημα έχουν βγει λίγο από την μόδα και την θέση τους έχει πάρει ένα άλλο είδος υφάσματος.

Το παντελόνι με υφή δέρματος το βλέπουμε να το φοράνε σχεδόν όλες οι fashion influencers, αλλά και πολλές γυναίκες της showbiz.

Zara: Αυτό το παλτό από τη νέα συλλογή το θέλουν όλες! Κοστίζει κάτω από 60 ευρώ και θα σε βγάλει πολλούς χειμώνες!

Κάνοντας για ακόμη μια φορά scroll στα αγαπημένα μας κομμάτια στο διαδικτυακό κατάστημα των Zara πέσαμε πάνω σε ένα leather παντελόνι και πάθαμε σοκ.

Πρόκειται για το ψηλόμεσο παντελόνι με μπροστινές τσέπες και ψεύτικες πίσω τσέπες με ρέλι. Απλικέ ζώνη από το ίδιο ύφασμα με φοδραρισμένη αγκράφα. Κλείσιμο μπροστά με φερμουάρ, εσωτερικό κουμπί και μεταλλική κόπιτσα. Κοστίζει 29,95 EUR.

Zara νέα συλλογή
Zara παντελόνι
δερμάτινο παντελόνι