Φαίη Σκορδά: Το λεοπάρ φόρεμά της, ξύπνησε άγρια ένστικτα! Κοστίζει 229 ευρώ...

Τονίζει την μέση και είναι όλο σατέν...

Φαίη Σκορδά: Το λεοπάρ φόρεμά της, ξύπνησε άγρια ένστικτα! Κοστίζει 229 ευρώ...

Το λεοπάρ φόρεμα της Φαίης Σκορδά, ξύπνησε άγρια ένστικτα! Κοστίζει 229 ευρώ και αν δεν το πάρεις για τις γιορτές, εσύ θα χάσεις!

Η λαμπερή παρουσιάστρια, έκανε για μια ακόμα φορά εμφάνιση με την οποία παρέδωσε μαθήματα στιλ! Το λεοπάρ της φόρεμα ήταν έρωτας με την πρώτη ματιά και της πήγαινε απίστευτα.

Η Φαίη Σκορδά άλλωστε, έχει ένα από τα πιο καλλίγραμμα σώματα της ελληνικής τηλεόρασης. Εμείς, το ψάξαμε πολύ και τα εντoπίσαμε στα Zini σε τιμή όχι και τόσο τσουχτερή! Κοστίζει 229 ευρώ και είναι όλο σατέν, οπότε για εμάς αξίζει!

Ιδού και η σχετική φωτογραφία:

Αν πάλι θες κάτι πιο προσιτό αλλά να είναι στο στιλ της Φαίης, δες και αυτό το μπλουζάκι που κάνει 29 ευρώ μόνο....

Φαίη Σκορδά: Έβαλε ψηλές μπότες αλλά όλοι κοίταζαν το φόρεμα της! Είναι μπεζ και "διάφανο"!

Η Φαίη Σκορδά έχει πάντα τον τρόπο να εντυπωσιάζει! Στη σημερινή εκπομπή, έβαλε ψηλές μπότες αλλά όλοι κοίταζαν το υπέροχο φόρεμά της! Είναι μίνι, μπεζ και σε μερικά σημεία "διάφανο"!

Η αγαπημένη παρουσιάστρια του Ant1, έχει τον τρόπο της με το στιλ! Σε κάθε της εμφάνιση, ξέρει πώς να εντυπωσιάζει, κάτι που έκανε και σήμερα.

Σας βρήκαμε επίσης το υπέροχο ροζ πουλόβερ που επέλεξε η Φαίη Σκορδά!

Έτσι η Φαίη Σκορδά φόρεσε ένα μίνι μπεζ φόρεμα από τα BSB, το οποίο συνδύασε με ψηλές μαύρες μπότες. Περιττό να πούμε πως τα πόδια της έμοιαζαν σκέτη κόλαση!

Φαίη Σκορδά: Αυτό το φόρεμά της, κοντεύει ήδη να εξαντληθεί! Ξέρουμε πού θα το βρεις...

Αυτό το φόρεμά της Φαίης Σκορδά, κοντεύει ήδη να εξαντληθεί! Ξέρουμε πού θα το βρεις και μάλιστα βγαίνει σε λίγα κομμάτια...

Η Φαίη Σκορδά, είναι μια από τις παρουσιάστριες που το στιλ τους γίνεται αντικείμενο συζήτησης. Κάθε της εμφάνιση αποτελεί είδηση και φυσικά η τελευταία, δεν ήταν εξαίρεση.

Η καλλονή Φαίη, φόρεσε ένα καφέ μάξι φόρεμα με ιδιαίτερα prints και boho διάθεση. Φοριέται ιδανικά για casual εμφανίσεις αλλά και για πρωινά events.

Φαίη Σκορδά: «Έσπασε» τους κανόνες της σε βόλτα με τους γιούς της! Το χατίρι που τους έκανε...

Το ψάξαμε πολύ και το εντοπίσαμε στην εταιρία Peace & Chaos! Ιδού και η σχετική φωτογραφία: