H&M: Αυτό το μάλλινο φόρεμα "σπάει" ταμεία! Είναι το must για το νέο έτος και προκαλεί "φρενίτιδα"!

Γίνε η απόλυτη fashionista!

Αρθρογράφος: Χρύσα Καραβαράκη
Χρύσα Καραβαράκη
Youweekly Editor
H&M: Αυτό το μάλλινο φόρεμα

Αυτό το μάλλινο φόρεμα από τα H&M, "σπάει" ταμεία και όχι άδικα! Είναι το must για το νέο έτος και προκαλεί "φρενίτιδα" σε όλες καθώς αποτελεί "hot" κομμάτι της γκαρνταρόμπας μας!

Θες και εσύ να γίνεις μια fashionista όπως οι γνωστές Instagrammers; Τότε δεν έχεις παρά να δοκιμάσεις αυτό το φόρεμα!

Βγαίνει σε δύο χρώματα για εσάς που είστε πιο επιλεκτικές, και πιο συγκεκριμένα σε γκρι και μπεζ, που ταιριάζουν με τα πάντα. Θα σε κρατήσει ζεστή και στις πιο κρύες περιοχές, και συγχρόνως θα μπορέσεις και εσύ να ζήσεις την δικιά σου στιγμή σαν ένα μοντέλο!

Μην περιμένεις άλλο, καθώς θα σε κάνει να "μαγνητίσεις" όλα τα βλέμματα πάνω σου!

H&M μπεζ φόρεμα

H&M γκρι φόρεμα

Κάντο δικό σου εδώ!

Εντωμεταξύ δες και αυτά τα sneakers που προκαλούν φρενίτιδα και κοντεύουν να ξεπουλήσουν

H&M: Έχεις παραπάνω κιλάκια; Με αυτό το μαύρο φόρεμα το βράδυ της Πρωτοχρονιάς θα είσαι... «φωτιά»

Έχεις παραπάνω κιλάκια και δεν ξέρεις τι να βάλεις το βράδυ της Πρωτοχρονιάς; Με αυτό το μαύρο φόρεμα από τα H&M θα είσαι...«φωτιά».

Η Πρωτοχρονιά πλησιάζει και εσύ δεν έχεις διαλέξει ακόμα τι να βάλεις. Ένας πανικός σε πιάνει. Δεν χρειάζεται να αγχώνεσαι λύσεις αλλά και επιλογές υπάρχουν πολλές.

Εμείς εδώ στο youweekly.gr, βρήκαμε αυτό το μαύρο φόρεμα που είναι ιδανικό για εσένα που ίσως έχεις και κάποια παραπάνω κιλάκια.

Είναι ιδιαίτερα αισθησιακό και η γραμμή του θα «αγκαλιάσει» πολύ όμορφα το σώμα σου. Το άνοιγμα που έχει με το δίχτυ θα σε κάνει ιδιαίτερα κομψή και σαγηνευτική και κανείς δεν θα μπορεί να πάρει τα μάτια του από πάνω σου.

Η&M φόρεμα

Εντωμεταξύ δες και αυτά τα sneakers που προκαλούν φρενίτιδα και κοντεύουν να ξεπουλήσουν

H&M: Πανικός! Με αυτό το μαύρο κορμάκι από δαντέλα θα τον κάνεις δικό σου στο άψε σβήσε!

Με αυτό το μαύρο κορμάκι από δαντέλα από τα H&Μ θα κάνεις πανικό και θα τον κάνεις δικό σου στο άψε σβήσε.

Χριστούγεννα έρχονται, χρόνο θα έχεις και ήρθε η ώρα να προσπαθήσεις να περάσεις λίγο χρόνο με τον καλό σου. Μπορεί η καθημερινότητα σας να μην σας επιτρέπει να έχετε αρκετές χαλαρές στιγμές, ήρθε η ώρα όμως να κλέψετε λίγο χρόνο για τους δυο σας.

Και τι καλύτερο από το να αγοράσεις ένα καινούργιο σετ εσώρουχα και να ετοιμαστείς να τον τρελάνεις. Εμείς εδώ βρήκαμε αυτό το μαύρο κορμάκι και σίγουρα πάντως θα το αγοράσουμε.

Δεν είναι λίγοι οι άντρες που λατρεύουν τα κορμάκια, και δεν θα διαφωνήσουμε μαζί τους.Είναι εύκολο επειδή δεν χρειάζεται να διαλέξεις να το σετάρεις αλλά και άκρως αισθησιακό.

Αυτό το μαύρο κορμάκι από δαντέλα, το μόνο σίγουρο είναι πως θα τον τρελάνει. Αισθησιακό αλλά και κομψό θα του κάνει...ζημιά.

undefined