Φαίη Σκορδά: Έμοιαζε με πριγκίπισσα με το ροζ πανωφόρι της! Κοστίζει 97 ευρώ!

Αγόρασέ το ή... μετάνιωσέ το!

Φαίη Σκορδά: Έμοιαζε με πριγκίπισσα με το ροζ πανωφόρι της! Κοστίζει 97 ευρώ!

Η Φαίη Σκορδά έμοιαζε με πριγκίπισσα με το ροζ πανωφόρι της! Κοστίζει 97 ευρώ και ξέρουμε και πού θα το βρεις! Έχουν μείνει λίγα κομμάτια...

Η ίδια, πόζαρε με το πιο φωτεινό της χαμόγελο και γκρι μπερέ. Φόρεσε και το ροζ πανωφόρι της και έκανε κυριολεκτικά χαμό!

Η Φαίη Σκορδά, γράφει ιστορία με το στιλ της και κάθε της εμφάνιση είναι καλύτερη από την άλλη! Η τελευταία, φυσικά, δεν αποτέλεσε εξαίρεση. Ένα ροζ πανωφόρι είναι must για την άνοιξη που.... έρχεται (με αργούς ρυθμούς) και το συγκεκριμένο σε αυτή την απόχρωση κολακεύει ξανθές και μελαχρινές. Είναι από την εταιρία Desiree και κοστίζει 97.30 ευρώ!

Ιδού και η σχετική φωτογραφία:

Έχετε δει και το υπέρκοψο φόρεμά της στα χρώματα του ουράνιου τόξου;

Φαίη Σκορδά: Έβαλε κόκκινο πανωφόρι και ασημί φόρεμα! Κοίταγαν όλοι τα πόδια της!

Η Φαίη Σκορδά έβαλε κόκκινο πανωφόρι και ασημί φόρεμα! Κοίταγαν όλοι τα πόδια της και μας φαίνεται απόλυτα λογικό, αφού ήταν κούκλα!

Η παρουσιάστρια, αυτή τη περίοδο κάνει ένα διάλειμμα από τις εμφανίσεις της στο Πρωινό, λόγω Χριστουγέννων.

Μάλιστα, βρίσκεται στο σπίτι της στο Κιλκίς, όπως πρώτοι σας είχαμε γράψει. Φυσικά, η Φαίη Σκορδά δεν ξεχνά το καλό της γούστο ούτε στις διακοπές και έκανε εμφάνιση.... grande! Έβαλε κόκκινο πανωφόρι και ασημί φόρεμα και πήρε το απόλυτο 10άρι! Ιδού και η σχετική φωτογραφία:

Φαίη Σκορδά: Κάθισε κάτω και έμοιαζε με πριγκίπισσα! Το μακρύ φόρεμα της ήταν λες και βγήκε από... βιβλίο!

Κάτω κάθισε η Φαίη Σκορδά και με το μακρύ φόρεμα της έμοιαζε με πριγκίπισσα. Σε συνδυασμό με το Χριστουγεννιάτικο φόντο, ήταν λες και βγήκε από βιβλίο παραμυθιού.

Η παρουσιάστρια του Πρωινού στον ΑΝΤ1 για ακόμη μια φορά απέσπασε τις καλύτερες εντυπώσεις με την στιλιστική της επιλογή.

Στην δεύτερη ημέρα της εκπομπής της η Φαίη Σκορδά επέλεξε να φορέσει ένα μακρύ φόρεμα από την εταιρεία μόδας BSB σε nude απόχρωση, 50’s γραμμή, με φουσκωτά μανίκια, ανοιχτό ντεκολτέ, από τούλι και glitter. Το συνδύασε με ψηλοτάκουνα Dukas.

Το look της που έφερε την υπογραφή της στιλίστριας της, Ειρήνης Βάσσου.

Η παρουσιάστρια τις Χριστουγεννιάτικες διακοπές της, τις πέρασε στις Σέρρες μαζί με την οικογένεια της.

Φαίη Σκορδά φόρεμα