Φαίη Σκορδά: Το φόρεμα της έχει τιράντες και τα χρώματα του ουράνιου τόξου! Αφήνει ακάλυπτα τα πόδια!

Εσύ θα το φορούσες;

Φαίη Σκορδά: Το φόρεμα της έχει τιράντες και τα χρώματα του ουράνιου τόξου! Αφήνει ακάλυπτα τα πόδια!

Το φόρεμα που φόρεσε η Φαίη Σκορδά έχει τιράντες και πάνω του τα χρώματα του ουράνιου τόξου. Τα πόδια τα αφήνει ακάλυπτα.

Η παρουσιάστρια είναι αδιαμφισβήτητα μια από τις πιο καλοντυμένες γυναίκες της ελληνικής showbiz. Μια ματιά στον λογαριασμό της στο Instagram θα σε πείσει.

Πριν από λίγες ημέρες η Φαίη Σκορδά δημοσίευσε μια άκρως εντυπωσιακή εμφάνιση της. Φόρεσε ένα φόρεμα με πούλιες και είχε πάνω του μερικά χρώματα του ουράνιου τόξου.

Θέλοντας να αποφύγει το κλασικό look βάζοντας γόβες, επέλεξε να το συνδυάσει με κυπαρισσί μπότες.

Τις τελευταίες ημέρες η παρουσιάστρια βρίσκεται στους γονείς της, όπου απολαμβάνει τις Χριστουγεννιάτικες διακοπές. Αυτή η φωτογραφία θα σε «μαγέψει».

Φαίη Σκορδά φόρεμα

Φαίη Σκορδά: Το μαύρο της φόρεμα, είναι με πούπουλα και στρας τιράντα! Έχει ξεπουλήσει ήδη...

Το μαύρο φόρεμα της Φαίης Σκορδά, είναι με πούπουλα και στρας τιράντα! Έχει ξεπουλήσει ήδη και αν δεν κάνεις copy αυτό το look χάνεις!

Η παρουσιάστρια, το φόρεσε χτες στο Πρωινό και έκανε πάταγο! Το εορταστικό πρόγραμμα της Φαίης Σκορδά είχε φουλ λάμψη από το φόρεμά της και όχι μόνο!

Μόλις το είδαμε τρελαθήκαμε και ψάξαμε να το εντοπίσουμε! Αυτό το φόρεμα δεν έχει άλλο παρόμοιο και έχει τσακίσει κυριολεκτικά ταμεία! Είναι με πούπουλα, έχει στρας στην τιράντα και τονίζει άψογα την μέση. Κυκλοφορεί από την εταιρία Zini και αν ψάχνεις φόρεμα για το ρεβεγιόν, μόλις το βρήκες!

Ιδού και η σχετική φωτογραφία:

Αυτά τα παπούτσια έρωτας της Φαίης Σκορδά.. τα έχεις δει;

Φαίη Σκορδά: Έβαλε μαύρο καλσόν και προκάλεσε χαμό! Όλοι κοίταζαν τα πόδια της!

Η Φαίη Σκορδά έκανε και πάλι εντύπωση με την μοναδική της εμφάνιση! Έβαλε ένα στιλάτο μαύρο καλσόν και η λεπτομέρεια που είχε πάνω του προκάλεσε χαμό! Όπως ήταν φυσικό όλοι κοίταζαν τα δίμετρα πόδια της παρουσιάστριας!

Είναι μία από τις γυναίκες που ξέρει να ξεχωρίζει με το στιλ της και αυτό αποδεικνύεται σε κάθε της εμφάνιση.

Σε ένα από τα πιο πρόσφατα posts της στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram, η Φαίη Σκορδά μοιράστηκε ένα γιορτινό look στο οποίο φοράει μπλε φόρεμα με άνοιγμα στα πόδια, αλλά και ένα ξεχωριστό πουά καλσόν το οποίο δίνει άλλο αέρα στην εμφάνισή της.

Σας βρήκαμε επίσης το εντυπωσιακό λεοπάρ φόρεμα που φόρεσε πριν από λίγες μέρες η παρουσιάστρια!

Δώστε βάση και κρατήστε σημειώσεις γιατί αυτό το κομμάτι δεν πρέπει να λείπει από την ντουλάπα σας!