Φαίη Σκορδά: Έκατσε στο πάτωμα με τα παιδιά της και άναψε φωτιά! Εικόνα από το σαλόνι της!

Στο πατρικό της!

Φαίη Σκορδά: Έκατσε στο πάτωμα με τα παιδιά της και άναψε φωτιά! Εικόνα από το σαλόνι της!

Η Φαίη Σκορδά περνάει τις διακοπές των Χριστουγέννων στο πατρικό της! Σήμερα σε μία μέρα χαλάρωσης έκατσε μαζί με τα δύο παιδιά της στο πάτωμα και άναψε φωτιά στο τζάκι! Σας έχουμε μία εικόνα μέσα από το σαλόνι της στο Κιλκίς!

Η αγαπημένη παρουσιάστρια δε χάνει λεπτό από το χρόνο που έχει για να αφιερώσει στους δύο γιους της, και έτσι σήμερα πέρασε το πρωινό της μαζί τους στο σαλόνι του πατρικού της σπιτιού.

Βέβαια και πέρα από τις μέρες των γιορτών, η Φαίη Σκορδά είναι μία επιμελής μανούλα και προσπαθεί να περνάει όσο περισσότερο χρόνο μπορεί με τα παιδιά της.

Άναψε λοιπόν το τζάκι και απόλαυσε τη ζέστη της φωτιάς μαζί με τα δύο παιδάκια της, ενώ ευχήθηκε σε όλους της του διαδικτυακούς φίλους για τα Χριστούγεννα!

Φαίη Σκορδά: Σε αυτό το σπίτι μεγάλωσε! Ο μπεζ καναπές και η φωτογραφία από μέσα!

Σε αυτό το σπίτι, η Φαίη Σκορδά μεγάλωσε και δεν το έχει ξαναδείξε ποτέ! Ο καναπές στο σαλόνι της είναι μπεζ και για πρώτη φορά μας δείχνει φωτογραφίες από μέσα.

Η αγαπημένη παρουσιάστρια βρίσκεται εδώ και λίγες μέρες στο Κιλκίς απ' όπου κατάγεται και μας έδειξε το εσωτερικού του πατρικού της!

Η Φαίη Σκορδά εκμεταλλεύεται τις διακοπές των Χριστουγέννων για να περάσει χρόνο με την οικογένεια της και τ παιδιά της!

Το σπίτι, όπως φαίνεται και μέσα από το βίντεο, είναι στολισμένο στα γιορτινά και φαίνεται υπερπολυτελές!

Δείτε το βίντεο που ανέβασε και θα καταλάβετε!

Φαίη Σκορδά: Βίντεο μέσα από το σπίτι της! Στο μαρμάρινο πάτωμά της έχει στρώσει παραμυθένια χαλιά...

Στο σπίτι της η Φαίη Σκορδά έχει στρώσει παραμυθένια χαλιά πάνω στο μαρμάρινο πάτωμά της! Ανέβασε βίντεο από μέσα και είναι υπέροχο!

Η λαμπερή παρουσιάστρια του ΑΝΤ1 είναι ένας άκρος ενεργός χρήστης των social media και ειδικά μέσα από τον προσωπικό της λογαριασμό στο instagram ποστάρει καθημερινά διάφορα πράγματα από την ζωή της, τόσο την επαγγελματική όσο και την προσωπική!

Το βράδυ της Πέμπτης, λοιπόν, δημοσίευσε ένα βίντεο με τον γάτο της μέσα από το σαλόνι του σπιτιού της κι εμείς εκτός από το ότι ο γάτος της είναι μια γλύκα παρατηρήσαμε το πάτωμα, τα χαλιά και γενικά διάφορες άλλες λεπτομέρειες...

Ωστόσο, έχετε δει φωτογραφίες από το εσωτερικό του σπιτιού της στο Κιλκίς;