Φαίη Σκορδά: Για ταινία με τον μικρό Λιάγκα χωρίς ίχνος μακιγιάζ! Τρυφερές φωτογραφίες!

Μαμά και γιος σε μοναδικές στιγμές!

Φαίη Σκορδά: Για ταινία με τον μικρό Λιάγκα χωρίς ίχνος μακιγιάζ! Τρυφερές φωτογραφίες!

Αποκλειστικές τρυφερές φωτογραφίες της Φαίης Σκορδά με τον μικρό Λιάγκα! Πήγαν για ταινία και πάνω της δεν είχε ούτε ίχνος μακιγιάζ...

Έχοντας στο πλευρό της τον μεγαλύτερο γιο της, Γιάννη, η παρουσιάστρια του ΑΝΤ1 βρέθηκε το απόγευμα του περασμένου Σαββάτου σε γνωστό κινηματογράφο των βορείων προαστίων για να παρακολουθήσει τη νέα ταινία του Θανάση Τσαλταμπάση «Τσάρλι» που είναι μοναδική στο είδος της, καθώς είναι η πρώτη έγχρωμη βουβή ταινία του κινηματογράφου για μικρούς και μεγάλους.

Ο Γιάννης Λιάγκας συνάντησε εκεί και φίλους από το σχολείο του, με τη Φαίη φυσικά να μιλά με άνεση με τις μαμάδες τους αφού ούτως ή άλλως γνωρίζονται πολύ καλά. Η παρουσιάστρια ήταν ντυμένη casual και χωρίς ίχνος μακιγιάζ στο πρόσωπό της, κάτι το οποίο άλλωστε συνηθίζει πολύ συχνά τα Σαββατοκύριακα.

Φαίη Σκορδά παιδιά

Ήταν πολύ χαρούμενη, καθώς με τον πρωτότοκο γιο της κάνουν οι δυο τους πολύ καλή παρέα και αγαπά κι εκείνος, όπως η ίδια, το σινεμά. Μετά την προβολή της ταινίας αναχώρησαν για το σπίτι τους και με τη συντροφιά, αυτή τη φορά, και του μικρότερου γιου της, Δημήτρη, αποφάσισαν να αρχίσουν τους... αγώνες ταχύτητας, αφού η Φαίη δεν χάλασε το χατίρι στα παιδιά της και έπαιξε μαζί τους στο σαλόνι με τα αγωνιστικά τους αυτοκινητάκια. Φυσικά, μετά το τέλος των παιχνιδιών υπήρξε και η σχετική επανάληψη των μαθημάτων των παιδιών για το σχολείο τους, γιατί καλή η χαλάρωση του Σαββατοκύριακου, αλλά η ίδια ως μαμά είναι αυστηρή σε αυτό το θέμα, με την έννοια ότι πρέπει να τηρείται ένα συγκεκριμένο πρόγραμμα μελέτης. Κατά βάθος, βέβαια, είναι ήσυχη, γιατί και τα δύο αγόρια της είναι πολύ καλοί μαθητές.

Φαίη Σκορδά Γιώργος Λιάγκας

Πρόσφατα, μάλιστα, ο φακός του Youweekly.gr την είχε συναντήσει ξανά με τους γιους της να περνάνε το Σαββατοκύριακο παίζοντας! Δείτε τις αποκλειστικές μας φωτογραφίες...

Έτοιμοι για αναχώρηση η Φαίη Σκορδά με τα παιδιά της

Στο εξοχικό της οικογένειάς της στα Άνω Πορόια Σερρών θα περάσει μαζί με τα παιδιά της τις γιορτές των Χριστουγέννων. Είναι κάτι σαν οικογενειακή πια παράδοση για τη Φαίη να μην απαρνείται τις ρίζες της και να επιστρέφει εκεί που είναι ο παράδεισός της. Μαζί της, βέβαια, θα είναι οι γονείς της, ο αδερφός, οι κουμπάροι και αρκετοί φίλοι της.

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΣΤΟ ΠΕΡΙΟΔΙΚΟ YOU ΠΟΥ ΚΥΚΛΟΦΟΡΕΙ ΚΑΘΕ ΤΕΤΑΡΤΗ ΣΕ ΟΛΑ ΤΑ ΠΕΡΙΠΤΕΡΑ ΜΟΝΟ ΜΕ 1,5 ΕΥΡΩ