Φαίη Σκορδά: Φόρεσε παντόφλες και έστρωσε τον μικρό της στη δουλειά! Φωτογραφία μέσα από το παιδικό δωμάτιο!

Διάβασε τον γιο της!

Φαίη Σκορδά: Φόρεσε παντόφλες και έστρωσε τον μικρό της στη δουλειά! Φωτογραφία μέσα από το παιδικό δωμάτιο!

Η Φαίη Σκορδά φόρεσε τις παντόφλες της και έστρωσε για τα καλά τον μικρό της γιο στη δουλειά! Η παρουσιάστρια δε δίστασε καθόλου και ανέβασε την πιο γλυκιά φωτογραφία μέσα από το παιδικό δωμάτιο.

Μπορεί η Φαίη Σκορδά να είναι μία επιτυχημένη παρουσιάστρια, την ίδια στιγμή όμως είναι και η πιο γλυκιά μανούλα, που φροντίζει τα παιδιά της και περνάει όσο περισσότερο χρόνο μπορεί μαζί τους.

Όπως όλες οι μανούλες λοιπόν κάθισε μαζί με τον μικρό της γιο, Γιάννη να διαβάσουν για το σχολείο, με την παρουσιάστρια να μοιράζεται το στιγμιότυπο με τους διαδικτυακούς της φίλους στο Instagram.

σκορδά πιτζάμες

Φαίη Σκορδά: Σε αυτή την φωτογραφία είναι σαν πορσελάνινη κούκλα! Φοράει ροζ πουλόβερ...

Σε αυτή την φωτογραφία που δημοσίευσε στον προσωπικό της λογαριασμό στο instagram η Φαίη Σκορδά είναι σαν πορσελάνινη κούκλα μέσα στο ροζ πουλόβερ που φοράει!

Η παρουσιάστρια του ΑΝΤ1 είναι στην λίστα των top10 Ελληνίδων και τα προφίλ της στα social media παίρνουν καθημερινά "φωτιά" αφού ότι κι αν αναρτήσει σε δευτερόλεπτα έγινε κατακλυστεί από likes και σχόλια!

Πρόσφατα, ανέβασε μια φωτογραφία μέσα από ένα κατάστημα δώρων και... είναι πιο όμορφη από ποτέ! Ποζάρει μπροστά σε έναν μεγάλο τοίχο που από πίσω έχει κούκλες Barbie και η αλήθεια είναι πως τους μοιάζει τόσο πολύ!

Αψεγάδιαστο πρόσωπο και σώμα και το ροζ στα ρούχα της... ίδιες!

Δείτε το παιχνιδιάρικο στιγμιότυπο:

Φαίη Σκορδά ΑΝΤ1

Το ροζ είναι τάση γενικά και στο συγκεκριμένο look το έχει συνδυάσει με ένα τζιν παντελόνι! Εμείς την φανταζόμαστε να το φοράει πάντως και με το συγκλονιστικό μαύρο δερμάτινο παντελόνι που είχε βάλει πριν κάτι μέρες και είχαμε τρελαθεί!