Φαίη Σκορδά: Αυτό είναι αγάπη! Η πόζα χεράκι - χεράκι...

Η φωτογραφία όλο νόημα!

Φαίη Σκορδά: Αυτό είναι αγάπη! Η πόζα χεράκι - χεράκι...

Η Φαίη Σκορδά μας το έδειξε! Αυτό είναι αγάπη! Η πόζα αυτή χεράκι- χεράκι που τράβηξε όλα τα βλέμματα και... έριξε το Instagram!

Η παρουσιάστρια θέλησε να μοιραστεί ένα υπέροχο στιγμιότυπο με τους διαδικτυακούς της φίλους ένα στιγμιότυπο γεμάτο από αγάπη! Πώς να μην πέσουν "βροχή" τα likes;

Φαίη Σκορδά: Το λευκό της top, έχει φουσκωτά μανίκια! Δεν θα το βγάζεις από πάνω σου...

Συγκεκριμένα, η Φαίη Σκορδά πέρασε το πρωί της Κυριακή παρέα με τα παιδιά της, τα οποία είναι τόσο αγαπημένα μεταξύ τους που δεν μπορούν να μην το δείξουν στις βόλτες τους!

Μεγάλος και μικρός αδελφός περπατούν χεράκι- χεράκι και η αγαπημένη του μαμά "λιώνει"! Έτσι, η παρουσιάστρια απαθανάτισε το σκηνικό και το ανέβασε στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram προσθέτοντας την πιο ξεκάθαρη λεζάντα!

«Love» έγραψε η Φαίη Σκορδά και "λιώσαμε"!

Φαίη Σκορδά: Κρατούσε τον γιο της και όλοι κοίταγαν τα πόδια της! Φορούσε τζιν και...

Η Φαίη Σκορδά κρατούσε τον γιο της και όλοι κοίταγαν τα πόδια της, αφού φορούσε τζιν και... δεν φαντάζεστε τι άλλο!

Μπορεί να είναι μια πολύ πετυχημένη επαγγελματίας, όμως τα Σαββατοκύριακα η Φαίη Σκορδά είναι... μαμά! Η παρουσιάστρια, αφήνει πίσω τις έγνοιες και το άγχος και αφιερώνει τα Σαββατοκύριακα στα παιδιά της!

Έτσι λοιπόν, πρόσφατα βρέθηκε με τον γιο της σε μια εξόρμηση μόνο για δύο! Η Φαίη Σκορδά κρατούσε από το χέρι τον Δημήτρη Λιάγκα όμως όλοι κοίταγαν τα πόδια της.

Φαίη Σκορδά: Φόρεσε μαύρα ρούχα και καλσόν μέχρι το γόνατο! Η εμφάνιση που είδαμε και... θέλουμε!

Η ίδια,φορούσε στενό τζιν και μπότες μέχρι το γόνατο, που αναδείκνυαν στο έπακρο την σιλουέτα της. Εξάλλου, αν δεν βάλει η Φαίη Σκορδά με αυτά τα πόδια μπότες over the knee τότε ποια; Δείτε τις φωτογραφίες στο Youweekly.gr:

Φαίη Σκορδά γιοςΦαίη Σκορδά παιδίΦαίη Σκορδά γιος ΔημήτρηςΦαίη Σκορδά με τζιν

Φαίη Σκορδά: Δεν της αρέσουν τα βαρετά τζιν! Αυτό το παντελόνι που φόρεσε προκαλεί πανζουρλισμό!

Της Φαίης Σκορδά δεν της αρέσουν τα βαρετά τζιν. Αυτό το παντελόνι που φόρεσε στην χθεσινή της εκπομπή προκαλεί πανζουρλισμό σε όλες τις γυναίκες.

Η παρουσιάστρια του Πρωινού για ακόμη μια ημέρα, επέλεξε ένα κομμάτι που βρίσκεται στην μόδα και κολακεύει την καλλίγραμμη σιλουέτα της.

Η Φαίη Σκορδά, για την συγκεκριμένη ημέρα δεν φόρεσε ένα βαρετό απλό τζιν, αλλά ένα παντελόνι που φοράνε όλες το τελευταίο διάστημα και το εγκρίνουν μέχρι και οι κορυφαίες fashion bloggers.

Φαίη Σκορδά: Δημόσια έκκληση για βοήθεια από την παρουσιάστρια! Τι συνέβη;

Το δερμάτινο ψηλόμεσο παντελόνι σε φαρδιά γραμμή το επιλέγουν όλο και περισσότερες γυναίκες και πλέον μπορείς να το βρεις σχεδόν σε όλα τα καταστήματα.