Zara: Το φόρεμα αυτό είναι άσπρο και έχει διαφάνεια! Βρίσκεται σε έκπτωση και κοντεύει να ξεπουλήσει!

Μοιράζει "εγκεφαλικά"!

Zara: Το φόρεμα αυτό είναι άσπρο και έχει διαφάνεια! Βρίσκεται σε έκπτωση και κοντεύει να ξεπουλήσει!

Το φόρεμα αυτό που βρήκαμε στα καταστήματα Zara, κοντεύει να ξεπουλήσει μιας και είναι άσπρο και έχει διαφάνεια στα πιο επικίνδυνα σημεία! Βρίσκεται σε έκπτωση και η τιμή του είναι πολύ χαμηλή!

Οι εκπτώσεις έφτασαν και δεν πρέπει με τίποτα να χάσετε τις τρομερές προσφορές που έχει το Zara σε επιλεγμένα ήδη!

Ένα από αυτά είναι και το εκπληκτικό αυτό άσπρο φόρεμα το οποίο αποτελεί την τέλεια λύση τόσο για το χειμώνα όσο και για το καλοκαίρι! Το χρώμα του μπορεί να συνδυαστεί υπέροχα με πολλά κομμάτια και να δημιουργήσει ένα αρμονικό σύνολο το οποίο θα σας δώσει στιλ και θα σας κάνει να ξεφύγετε από τα συνηθισμένα!

Σας βρήκαμε επίσης το υπέροχο αυτό πράσινο φόρεμα από τα Zara που ξυπνάει... άγρια ένστικτα!

zara φόρεμα

Μπορείτε να το συνδυάσετε με ψηλές μπότες αλλά και γόβες για ένα πιο σικάτο ντύσιμο!

άσπρο φόρεμα

Τολμήστε να το φορέσετε από το πρωί μέχρι το βράδυ!

φόρεμα με διαφάνεια

Κοστίζει 22,99 και θα το βρείτε στο online store του Zara!

Zara: Αυτό το φόρεμα δεν είναι σε πρόσφορα αλλά κοντεύει να εξαντληθεί! Θα το αγαπήσετε όλες...

Αυτό το φόρεμα από τα Zara δεν είναι σε πρόσφορα αλλά κοντεύει να εξαντληθεί! Θα το αγαπήσετε όλες αφού είναι διαχρονικό και φοριέται παντού....

Με τις γιορτές να πλησιάζουν, σίγουρα θα έχετε να πάτε σε αρκετά καλέσματα και τραπέζια. Αν δεν ξέρετε τι να βάλετε ή σας αρέσει να ψωνίζετε νωρίς, τα Zara σας έχουν την λύση!

Κυκλοφόρησαν το απόλυτο φόρεμα σε μαύρο, το οποίο τραβάει τα βλέμματα και σε χρίζει αμέσως Βασίλισσα της νύχτας. Κοστίζει 39,95 ευρώ και αξίζει τα λεφτά του αφού έχει φοβερή λεπτομέρεια και είναι όλο με κεντημένες πούλιες και κρόσσια. Συγκεκριμένα, το site αναφέρει για το εν λόγω φόρεμα:

Zara: Ποια είναι τόσο τολμηρή γυναίκα για να φορέσει αυτή την φορεματάρα της νέας συλλογής;

Κοντό φόρεμα με στρογγυλή λαιμόκοψη και κοντό μανίκι. Λεπτομέρεια φόδρα. Απλικέ κρόσσια με συνδυασμό με ασορτί πούλιες. Άνοιγμα στην πλάτη που κλείνει με κουμπί.

ΚΟΝΤΟ ΦΟΡΕΜΑ ΜΕ ΚΡΟΣΣΙΑΛΕΠΤΟΜΕΡΕΙΑ
39,95 EUR
ΜΑΥΡΟ - 8725/861

Δείτε το και σίγουρα θα το ερωτευτείτε και εσείς:

Zara: Αυτό το φόρεμα δεν είναι σε πρόσφορα αλλά κοντεύει να εξαντληθεί! Θα το αγαπήσετε όλες...Zara: Αυτό το φόρεμα δεν είναι σε πρόσφορα αλλά κοντεύει να εξαντληθεί! Θα το αγαπήσετε όλες...Zara: Αυτό το φόρεμα δεν είναι σε πρόσφορα αλλά κοντεύει να εξαντληθεί! Θα το αγαπήσετε όλες...Zara: Αυτό το φόρεμα δεν είναι σε πρόσφορα αλλά κοντεύει να εξαντληθεί! Θα το αγαπήσετε όλες...Zara: Αυτό το φόρεμα δεν είναι σε πρόσφορα αλλά κοντεύει να εξαντληθεί! Θα το αγαπήσετε όλες...Zara: Αυτό το φόρεμα δεν είναι σε πρόσφορα αλλά κοντεύει να εξαντληθεί! Θα το αγαπήσετε όλες...

Βρείτε το εδώ