Zara: Αυτό το τζιν είναι σαν σακούλα! Θα "σβήσει" όλα τα υπόλοιπα παντελόνια σου!

Πρέπει να το κάνεις δικό σου!

Αρθρογράφος: Νεφέλη Ντατσοπούλου
Νεφέλη Ντατσοπούλου
Youweekly Editor
Zara: Αυτό το τζιν είναι σαν σακούλα! Θα

Το τζιν αυτό που βρήκαμε στα καταστήματα Zara είναι τέλειο και θα "σβήσει" με τη μία όλα τα υπόλοιπα παντελόνια που έχεις στην ντουλάπα σου! Είναι σαν σακούλα!

Ένα φαρδύ τζιν δεν πρέπει να λείπει από καμία γυναικεία ντουλάπα, και τα Zara σου έχουν την τέλεια λύση για να κλέψεις όλα τα βλέμματα μονομιάς!

Μην χάσεις λοιπόν την ευκαιρία γιατί αυτό το buggy jean είναι πραγματικά το κομμάτι που χρειάζεσαι! Μόλις το είδαμε τρέξαμε να το αγοράσουμε και θα σου προτείναμε να κάνεις κι εσύ το ίδιο!

Σου βρήκαμε επίσης το πιο υπέροχο τζιν από τα Zara, το οποίο βρίσκεται σε προσφορά και κάνει μόλις 10 ευρώ!

Zara τζιν

Μπορείς να το συνδυάσεις κυριολεκτικά με ό,τι θέλεις και να το φορέσεις τόσο το πρωί όσο και το βράδυ!

φαρδύ τζιν

Κοστίζει 19,99 και θα το βρεις στο online store του Zara!

zara παντελόνι

Zara: Αυτό το τζιν παντελόνι κάνει «σκόνη» τα κλασσικά κομμάτια! Το βρίσκεις σε τρία χρώματα!

Αυτό το τζιν παντελόνι από τα Zara κάνει «σκόνη» όλα τα κλασσικά κομμάτια που βλέπουμε στον δρόμο. Το βρίσκεις στα καταστήματα σε τρία διαφορετικά χρώματα.

Αν είσαι και εσύ λάτρης των extreme αυτό το στιλ πρόκειται να το λατρέψεις. Δεν έχει το κλασσικό κόψιμο που βλέπουμε στα τζιν και έχουμε όλες στην ντουλάπα μας. Ξεκινάει σε skinny style και καταλήγει με τελείωμα καμπάνα στην γάμπα.

Πρόκειται για το τζιν με κανονική μέση από ελαφρώς ελαστικό ύφασμα για μεγαλύτερη άνεση, το οποίο έχει πέντε τσέπες και όψη ξεβαμμένου. Το κάτω μέρος σε όψη καμπάνας με τελειώματα χωρίς ραφές και κλείσιμο μπροστά με φερμουάρ και μεταλλικό κουμπί.

Θα το βρεις όπως το βρήκαμε και εμείς στο διαδικτυακό κατάστημα των Zara στην στήλη με τα τζιν παντελόνια και κοστίζει μόνο 19,95 ευρώ. Μάλιστα, υπάρχει σε τρία διαφορετικά χρώματα. Συνδύασε το με αυτό το ολόλευκο πουλόβερ και είσαι έτοιμη να "λάμψεις".

Zara παντελόνι

Τζιν καμπάνα

Μαύρο jean

Zara - νέα συλλογή: Αυτό το παντελόνι είναι από δέρμα και "διαγράφει" τα τζιν! Κοστίζει 19,95 ευρώ!

Αυτό το παντελόνι από την νέα συλλογή των Zara είναι από δέρμα και "διαγράφει" όλα τα τζιν. Βγαίνει σε άλλα δυο χρώματα και κοστίζει 19,95 ευρώ.

Αν είναι από τις γυναίκες που έχει βαρεθεί τα απλά τζιν, που βρήκαμε ένα παντελόνι για να κάνεις μια αλλαγή που θα σου αρέσει πολύ.

Κάνοντας έρευνα αγοράς στο διαδικτυακό κατάστημα των Zara σου βρήκαμε το κολάν παντελόνι που θα λατρέψεις. βγαίνει σε ακόμη δυο χρώματα, μπορντό και πράσινο σκούρο.

Πρόκειται για το κολάν με κανονική μέση και κρυφό φερμουάρ στο κάτω μέρος. Κλείσιμο στο πλάι με μεταλλικό φερμουάρ.

Zara: Αυτή η δερμάτινη φούστα είναι η απόλυτη τάση φέτος τον χειμώνα! Θα την βρεις λιγότερο από 30 ευρώ!

undefined

undefined

undefined