H&M: Αυτό το παντελόνι είναι από δέρμα και το θέλουν όλες! Κοστίζει λιγότερο από 25 ευρώ!

Είναι η απόλυτη τάση της μόδας!

Αρθρογράφος: Μαίρη Μιχελή
Μαίρη Μιχελή
Youweekly Editor
H&M: Αυτό το παντελόνι είναι από δέρμα και το θέλουν όλες! Κοστίζει λιγότερο από 25 ευρώ!

Αυτό το παντελόνι από τα καταστήματα των H&M κοστίζει λιγότερο από 25 ευρώ και είναι από δέρμα! Το θέλουν όλες και το διεκδικούν πάση θυσία!

Είναι ώρα για μερικά ψώνια και φυσικά η πρώτη στάση σου είναι στα H&Μ, όπου με τη νέα συλλογή που λανσάρει έχει δημιουργήσει χαμό στις γυναίκες!

Αυτήν την φορά μιλάμε για ένα δερμάτινο παντελόνι! Είναι ψηλόμεσο και κλείνει με φερμουράρ και κουμπιά! Έχει μπροστινές τσέπες και σου δημιουργεί τα πιο αδύνατα πόδια για μια τέλεια σιλουέτα!

Κοστίζει 24.99 και θα το βρεις μόνο σε καταστήματα των H&M ή στο online store τους!

H&M δερμάτινο παντελόνι

H&M μαύρο παντελόνι

Αν δεν σου αρέσουν όμως τα δερμάτινα δες αυτό το τζιν παντελόνι που «διαγράφει» όλα τα κλασσικά! Είναι στην γραμμή που λίγες φοράνε!

H&M: Με αυτό το παντελόνι θα τους κάνεις όλους να σε κοιτάζουν! Είναι μαύρο και λάμπει ολόκληρο και προκαλεί φρενίτιδα!

Είναι πλέον σίγουρο! Εάν πάρει αυτό το υπέροχο παντελόνι από τα καταστήματα H&M θα τους κάνεις όλους να σε κοιτάζουν! Είναι όλο μαύρο και λάμπει ολόκληρο! Η τιμή του είναι τόσο χαμηλή που προκαλεί φρενίτιδα!

Οι γιορτές πλησιάζουν και όλες λίγο πολύ βρισκόμαστε σε αναζήτηση για τα ρούχα που θα φορέσουμε στα ρεβεγιόν και στα πάρτι που θα πάμε κατά τη διάρκεια των διακοπών!

Τα H&M σου έχουν τη λύση στη νέα ειδική χριστουγεννιάτικη συλλογή τους! Το μαύρο παντελόνι που σου προτείνουμε, έχει πούλιες, είναι μαύρο και είναι χωρίς αμφιβολία το πιο κομψό ρούχο που θα προσθέσεις στη συλλογή σου φέτος το χειμώνα.

Σου βρήκαμε ακόμα το πιο... τολμηρό παντελόνι της νέας συλλογής του H&M που δεν πρέπει με τίποτα να χάσεις!

μαύρο παντελόνι

Μπορείς να το συνδυάσεις με ασορτί σακάκι ή ακόμα να δώσεις λίγο χρώμα, συνδυάζοντάς το με ένα έντονο φούξια ή κόκκινο!

παντελόνι h&m

Κοστίζει 39,99 € και θα το βρεις στο online store του H&M.

H&M: Αυτό το τζιν παντελόνι λόγω της λεπτομέρειας που έχει το φοράνε λίγες! Εσύ μπορείς να το βρεις σε 6 διαφορετικά χρώματα!

Αυτό το τζιν παντελόνι από τα H&M λόγω της λεπτομέρειας που έχει το φοράνε λίγες. Εσύ αν το φοράς, μπορείς να το βρεις σε 6 διαφορετικά χρώματα.

Κάνοντας scroll στο διαδικτυακό τους κατάστημα, σου βρήκαμε το παντελόνι που αν είσαι extreme θα το λατρέψεις σε όλες του τις αποχρώσεις.

Πρόκειται για το σούπερ κολλητό τζιν παντελόνι από τα H&M το οποίο έχει σκισίματα και στα δυο του μπατζάκια. Μπορεί να το βρεις σε χακί, μαύρο, γκρι, κλασσικό τζιν, τζιν ανοιχτό και σκούρο

H&M: Αυτό το παλτό γίνεται και φόρεμα! Κοστίζει 39,99 και θα το βρεις σε δυο χρώματα!

Κοστίζει μόνο 19,99 ευρώ και θα είναι μια αγορά που αν την κάνει δεν θα έχεις να χάσεις τίποτα!

H&M τζιν παντελόνι

παντελόνι με σκισίματα

μαύρο παντελόνι

τζιν με τρύπες

γκρι τζιν

χακί παντελόνι

TAGS