Zara: Η φούστα αυτή είναι πράσινη και από δέρμα! "Σβήνει" όλες τις υπόλοιπες!

Πρέπει να την κάνεις δικιά σου!

Zara: Η φούστα αυτή είναι πράσινη και από δέρμα!

Αυτή η πράσινη φούστα που βρήκαμε από τα καταστήματα Zara είναι ό,τι πρέπει για την ντουλάπα σου! Είναι από δέρμα και με τη μία "σβήνει" όλες τις υπόλοιπες φούστες!

Και ποια γυναίκα δε θέλει μία υπέροχη δερμάτινη φούστα στη συλλογή της, πόσο μάλλον σε πράσινο χρώμα που αποτελεί την τάση της σεζόν!

Σου βρήκαμε επίσης την πιο υπέροχη μαύρη φούστα που έχει επικίνδυνο άνοιγμα!

Τα καταστήματα Zara σου έχουν λοιπόν την τέλεια λύση! Το καλύτερο απ΄ όλα φυσικά είναι η τιμή της, αφού κοστίζει μόλις 9,99 με την έκπτωση!

φούστα zara

Τρέξε λοιπόν και κάντην γρήγορα δικιά σου πριν εξαντληθεί, μιας και η τόσο χαμηλή τιμή της αποτελεί πόλο έλξης για όλες τις γυναίκες!

πράσινη φούστα

Μπορείς να τη φορέσεις από το πρωί μέχρι το βράδυ και να συνδυάσεις μαζί της τόσο casual εμφανίσεις όσο και πιο σικάτες!

δερμάτινη φούστα

Κοστίζει 9,99 και θα τη βρεις, για λίγο καιρό ακόμα, στο online store του Zara!

ZARA: Αυτή η πλισέ φούστα είναι όνειρο! Θα την ζήλευε ακόμη και η Kate Middleton! «Φρενίτιδα» στα μαγαζιά!

Αυτή η πλισέ φούστα από τα ZARA είναι όνειρο! Προκαλεί «Φρενίτιδα» στα μαγαζιά και θα την ζήλευε ακόμη και η Kate Middleton!

Αν θες και εσύ να μείνεις ενήμερη με τα trends της νέας χρονιάς, τότε αυτή είναι η φούστα που δεν πρέπει να λείπει από την ντουλάπα σου!

Μην το σκέφτεσαι άλλο, η συγκεκριμένη είναι πράσινη και είναι σίγουρο πως για εσάς τις πιο ρομαντικές, κάνει "θαύματα". "Λάμψε" και εσύ με εύκολο και γρήγορο τρόπο στην καθημερινότητά σου και θα δεις ότι θα "μαγνητίσεις" τους πάντες γύρω σου!

ZARA φούσταZARA πλισέ φούστα

Κάνε την δικιά σου εδώ!

Κι αν θες να μοιάζεις με fashion blogger του εξωτερικού μπορείς να την συνδυάσεις με αυτή την δερμάτινη φούστα που έχει και σκίσιμο! Είναι κι αυτή από τα καταστήματα Zara!

TAGS