Βίκυ Καγιά: Οι μπότες της είναι... ευκαιρία! Κάνουν 80 ευρώ αλλά θα τις βρεις με 26% έκπτωση!

Τρέξε να προλάβεις!

Ελένη Ζουγανέλη
Youweekly Editor
Βίκυ Καγιά: Οι μπότες της είναι... ευκαιρία! Κάνουν 80 ευρώ αλλά θα τις βρεις με 26% έκπτωση!

Οι μπότες της Βίκυς Καγιά είναι... ευκαιρία, αφού έχουν 26% έκπτωση και από 80 ευρώ θα τις βρεις πολύ λιγότερο στα καταστήματα.

Η παρουσιάστρια - μοντέλο συνεργάζεται με την εταιρία Migato και τα παπούτσια που έχει φορέσει «κλέβουν» κάθε φορά τα βλέμματα.

Οι cowboy μπότες προκαλούν φρενίτιδα στα καταστήματα και η Βίκυ Καγιά φόρεσε τις πιο hot που ταιριάζουν επίσης με όλα, αφού είναι μαύρες και leather.

Βίκυ Καγιά παπούτσια

Πρόκειται για την western μπότα που από 80 ευρώ που είναι η αρχική της τιμής θα τις βρεις με 59 , αφού έχει 26% έκπτωση.

Migato μπότες

Μάλιστα, η εταιρία έχει δημιουργήσει και παπούτσια αποκλειστικά και μόνο για την ίδια, τα οποία θα ζηλέψεις.

Βίκυ Καγιά: «Παραμίλησαν» όλοι με τις μπότες της! Είναι μαύρες και δεν έχεις δει ίδιες...

«Παραμίλησαν» όλοι με τις μπότες της Βίκυς Καγιά! Είναι μαύρες και δεν έχεις δει ίδιες... τόσο σε σχέδιο, όσο και σε class!

Σε ένα επεισόδιο του GNTM που τα είχε όλα, είμαστε σίγουροι ότι και εσύ κοίταγες τις μπότες της Βίκυς Καγιά! Κλασικές, απλές, χωρίς ψηλό τακούνι και πολλά σχέδια, ήταν έρωτας με την πρώτη ματιά!

Για εσένα που θες να είσαι σικάτη όλη μέρα, χωρίς όμως να χάνεις το στιλ σου, είναι ξεκάθαρα η καλύτερη αγορά με διαφορά! Η Βίκυ Καγιά, τις συνδύασε με σούπερ casual chic look και από εμάς, πήρε το 10άρι! Όσο για το πού θα τις βρεις; Φυσικά στα Migato....

Iδού και η σχετική φωτογραφία:

Βίκυ Καγιά: Δεν βγάζει από πάνω της τις καουμπόικες μπότες! Βρήκαμε και μαύρες και καφέ για να διαλέξεις! Είναι σε προσφορά...

Δεν βγάζει από πάνω της τις καουμπόικες μπότες η Βίκυ Καγιά κι εμείς βρήκαμε και μαύρες και καφέ για να διαλέξεις! Είναι, μάλιστα, σε προσφορά...

Ξέρει από μόδα κι αυτό δεν μπορεί να το αμφισβητήσει κανείς! Πρόσφατα με ένα post της στον προσωπικό της λογαριασμό στο instagram προκάλεσε φρενίτιδα γιατί όλες έψαχναν να βρουν τα υπέροχα μποτάκια της που αποτελούν trend για το χειμώνα του 2020!

Είναι cow boots κι εμείς εντοπίσαμε παρόμοιες που βγαίνουν, μάλιστα, στα πιο ουδέτερα χρώματα, σε καφέ και μαύρο για να συνδυάζονται με τα πάντα!

Βίκυ Καγιά: Το φόρεμα της είναι μαύρο, άσπρο και το βρήκαμε στα H&M! Έχει «αδειάσει» τα ταμία!

Βίκυ Καγιά παπούτσια μπότες

Η μαύρη

οικονομικές μπότες migato

Θα την βρεις εδώ

Και η καφέ

Μπότες migato

Θα την βρεις εδώ

Έχουν και οι δυο 21% προσφορά κι από 87 ευρώ τώρα θα τις πάρεις 69!