Αθηνά Οικονομάκου: Τα δαχτυλίδια στο χέρι της «έβγαζαν» μάτι! Στο σύνολο κοστίζουν πάνω από 100 ευρώ!

Είναι πολύ εντυπωσιακά!

Ελένη Ζουγανέλη
Youweekly Editor
Αθηνά Οικονομάκου: Τα δαχτυλίδια στο χέρι της «έβγαζαν» μάτι! Στο σύνολο κοστίζουν πάνω από 100 ευρώ!

Τα δαχτυλίδια στο χέρι της Αθηνάς Οικονομάκου «έβγαζαν» μάτι στην φωτογραφία. Στο σύνολο όλα κοστίζουν πάνω από 100 ευρώ.

Η ηθοποιός διατηρεί την δική της συλλογή με κοσμήματα τα οποία γίνονται στο... άψε σβήσε sold out. Τόσο τα κολιέ, όσο τα σκουλαρίκια, αλλά και τα δαχτυλίδια είναι πολύ εντυπωσιακά.

Η Αθηνά Οικονομάκου πριν από μερικές εβδομάδες βρέθηκε στην Αμερική όπου απόλαυσε λίγες ήρεμες χαλάρωσης και οι φωτογραφίες της είναι εντυπωσιακές.

Μάλιστα, σε μια την είδαμε να ποζάρει δείχνοντας τα απίστευτα δαχτυλίδια από την συλλογή του All over.

Αθηνά Οικονομάκου δαχτυλίδια all over

Εντυπωσιακή είναι και η φωτογραφία από το ταξίδι της όπου πόζαρε με μαγευτική θέα.

Αθηνά Οικονομάκου: Το δαχτυλίδι της "βγάζει" μάτι! Της το πήρε ο Μιχόπουλος!

Το δαχτυλίδι που φόρεσε στο χέρι της η Αθηνά Οικονομάκου είναι τόσο εντυπωσιακό που "βγάζει" μάτι! Της το πήρε ο αγαπημένος της Φίλιππος Μιχόπουλος και δεν το βγάζει από πάνω της!

Η αγαπημένη ηθοποιός ξέρει να προκαλεί πανικό με κάθε της εμφάνιση και όχι άδικα, μιας και όλα της τα looks, παίρνουν 10/10.

Την ίδια στιγμή ωστόσο, ξέρει να συνδυάζει και τα αξεσουάρ της, κάτι που έκανε τέλεια με το υπέροχο δαχτυλίδι της. Σε μία ακόμα φωτογραφία της από το ταξίδι της στη Νέα Υόρκη, η Αθηνά Οικονομάκου επέλεξε να φορέσει μερικά χρυσά δαχτυλίδια στο χέρι της και μείναμε "άφωνοι" όταν τα είδαμε!

Σας βρήκαμε επίσης το υπέροχο μωβ κολάν που επέλεξε να φορέσει και προκάλεσε "εγκεφαλικά"!

Αθηνά Οικονομάκου: «Ο Φίλιππος δεν μου έκανε πρόταση γάμου με μονόπετρο αλλά...»

Για την πρόταση γάμου που της έκανε ο Φίλιππος Μιχόπουλος, μετά από τέσσερα χρόνια σχέσης, μίλησε στην Ελεονώρα Μελέτη και στην εκπομπή Μετά τα μεσάνυχτα η Αθηνά Οικονομάκου.

«Ήμασταν τέσσερα χρόνια μαζί, το περίμενα. Ήξερα πως θα μπορούσε και να συμβεί. Ωστόσο όταν έγινε η πρόταση γέλαγα. Μου λέει αλήθεια σου λέω. Έκανε παραδοσιακή πρόταση γάμου με ένα κοχύλι που είχε βρει στην άμμο. Διαβάστε παρακάτω...

Ήταν αυθόρμητο, δεν ήταν προγραμματισμένο. Δεν το φανταζόταν ούτε ο ίδιος. Για αυτό και εγώ αν έβλεπα μονόπετρο προφανώς και θα ήξερα πως μπήκε σε μια διαδικασία. Λέω βρήκε κοχύλι μου μοιάζει με δαχτυλίδι και μου κάνει πλάκα. Οπότε μέχρι να πειστώ πέρασε πολύ ώρα μέχρι να καταλάβω πως το εννοεί.

Αφού μου έκανε πρόταση γάμου και εννοείται δέχτηκα, μετά συζητήσαμε αν θα κάνουμε πρώτα γάμο ή παιδί. Αποφασίσαμε πως θέλουμε πρώτα παιδί και δεν μας ενδιαφέρει το πρακτικό της υπόθεσης», είπε χαρακτηριστικά η Αθηνά Οικονομάκου. Δείτε το σχετικό βίντεο: