Ελένη Μενεγάκη: Το φόρεμά της, είναι από μπλε βελούδο! Είναι σε έκπτωση, από 78 ευρώ μόνο...

Διπλώνει μπροστά και σε κάνει «μισή»!

Ελένη Μενεγάκη: Το φόρεμά της, είναι από μπλε βελούδο! Είναι σε έκπτωση, από 78 ευρώ μόνο...

To φόρεμα της Ελένης Μενεγάκη, είναι από μπλε βελούδο! Είναι σε έκπτωση, από 78 ευρώ μόνο... 62,40! Μάλιστα έχουν μείνει λίγα κομμάτια, οπότε σπεύσε!

Είναι άλλωστε απίστευτα ιδιαίτερο, από το κόψιμο μέχρι το χρώμα του. Το συγκεκριμένο φόρεμα πάει ασορτί με τα μάτια της Ελένης και ανέδειξε το κορμί της με τον καλύτερο τρόπο. Όμως, η γραμμή του είναι τέτοια που μπορεί να φορεθεί από πολλούς σωματότυπους.

Η ίδια, το είχε φορέσει πριν λίγες μέρες και εμείς το εντοπίσαμε σε έκπτωση! Είναι από τα All over και πλέον κοστίζει από 78 ευρώ μόνο... 62,40! Ιδού και η σχετική φωτογραφία:

Έχετε δει και το υπέρτατο μπουφάν της για το οποίο επίσης σας έχουμε γράψει;

Ελένη Μενεγάκη: Φόρεσε φόρεμα από μπλε βελούδο και λευκή ζώνη! Τα μάτια της έμοιαζαν με θάλασσες...

Η Ελένη Μενεγάκη φόρεσε φόρεμα από μπλε βελούδο και λευκή ζώνη! Τα μάτια της έμοιαζαν με θάλασσες και αν είσαι ξανθιά, αυτό το φόρεμα είναι για εσένα!

Η παρουσιάστρια, υποδέχτηκε το 2020 με το πιο όμορφο look! Το μπλε της φόρεμα, της πήγαινε γάντι και από εμάς πήρε 10άρι!

Η Ελένη Μενεγάκη, τόνισε την άψογη σιλουέτα της με λευκή ζώνη και τα μάτια της έμοιαζαν με θάλασσες, αφού τονίζονταν από το μπλε της φόρεμα! Για την ιστορία, να πούμε ότι ήταν όλο από βελούδο και άνοιγε ελαφρώς προς τα κάτω! Αν ωστόσο είσαι του... casual, δες και μια άλλη εμφάνισή της!

Ιδού η φωτογραφία με το μπλε φόρεμα:

Ελένη Μενεγάκη: Το μαύρο φόρεμά της με τους φιόγκους, είναι πιο φθηνό από όσο νομίζεις! Κάνει μόνο 129 ευρώ!

Το μαύρο φόρεμα της Ελένης Μενεγάκη με τους φιόγκους, είναι πιο φθηνό από όσο νομίζεις! Κάνει μόνο 129 ευρώ και προκάλεσε ταραχές στην Θεσσαλονίκη!

Η ίδια, έκανε δύο εμφανίσεις στην πόλη, μια με μωβ φόρεμα και μια με μαύρο!

Εμείς, αφού σου βρήκαμε το μωβ της φόρεμα, επιστρέψαμε και για το... άλλο που μας ζήτησες! Η Ελένη Μενεγάκη, βρέθηκε στην συμπρωτεύουσα για δουλειές και έκλεψε κυριολεκτικά τις εντυπώσεις με τα looks της! Η παρουσιάστρια, πάντα κομψή και λαμπερή προκάλεσε κομφούζιο! Εμείς, εντοπίσαμε το μαύρο της φόρεμα που ήταν γεμάτο φιόγκους στην εταιρία Access Fashion μόνο με 129 ευρώ! Αν θέλεις μάλιστα την γνώμη μας, πρόκειται για ενα κλασικό κομμάτι που αξίζει να αποκτήσεις... Δείτε την φωτογραφία από το Instagram: