Zara: Αυτό το δερμάτινο φόρεμα "σπάει" ταμεία! Τρέξε γιατί ξεπουλάει!

Θα το αγαπήσεις!

Αρθρογράφος: Χρύσα Καραβαράκη
Χρύσα Καραβαράκη
Youweekly Editor
Zara: Αυτό το δερμάτινο φόρεμα

Αυτό το δερμάτινο φόρεμα από τα Zara "σπάει" ταμεία! Τρέξε γιατί ξεπουλάει και σίγουρα θα το αγαπήσεις όσο κανένα άλλο! Ακόμα κάθεσαι;

Θες και εσύ να εντυπωσιάσεις τους πάντες; Τότε αυτό είναι το κομμάτι που δεν πρέπει να χάσεις! Θα το λατρέψεις με την πρώτη ματιά!

Και γιατί το λέμε αυτό; Γιατί είναι μαύρο, έχει σούρες και είναι σίγουρο πως θα "μαγνητίσει" όλα τα βλέμματα. Αν δεν μας πιστεύεις, δοκίμασέ το και μόνη σου και θα δεις ότι έχουμε δίκιο.

Πρόσεξε όμως καθώς είναι πιο καλό για βραδινές σου εξόδους!

Zara φόρεμα
Zara δερμάτινο φόρεμα

Κάνε το δικό σου εδώ!

Δες και κάτι σούπερ τσάντες για να το συνδυάσεις!

Zara: Αυτό το φόρεμα προκαλεί πανικό! Η δερμάτινη λεπτομέρεια στο μπούστο θα απογειώσει τις εμφανίσεις σου!

Αυτό το φόρεμα από τα Zara προκαλεί κυριολεκτικά πανικό! Η δερμάτινη λεπτομέρεια που έχει στο μπούστο του θα απογειώσει όλες τις εμφανίσεις σου.

Το μαύρο φόρεμα είναι ένα κομμάτι που πρέπει να έχει κάθε γυναίκα μέσα στην ντουλάπα της. Τόσο για καλές περιστάσεις αλλά και πιο καθημερινές.

Κοντά, μακριά, άλλα πιο προκλητικά και άλλα πιο σεμνά είναι καλό να έχεις δυο τρεις τέτοιες επιλογές. Εμείς βρήκαμε αυτό το κομμάτι από τα Zara που θα ξεχωρίσεις.

Είναι κοντό, μαύρο και έχει δερμάτινη λεπτομέρεια στο μπούστο του. Μπορείς άνετε να το συνδυάσεις με ένα λευκό πουκάμισο το πρωί στο γραφείο.

Αλλά μπορείς να το φορέσεις και το βράδυ σε μια πιο καλή σου εμφάνιση χωρίς κάτι από μέσα.

Zara φόρεμα

Θα το βρεις εδώ.

Δες και κάτι σούπερ τσάντες για να το συνδυάσεις...

Zara: Αυτό είναι το φόρεμα που "σαρώνει"! Οι λεπτομέρειες του είναι "μαγικές"!

Αυτό το φόρεμα από τα Zara "σαρώνει"! Οι λεπτομέρειες του είναι "μαγικές" και είναι σίγουρο πως θα σε κάνει να "μαγνητίσεις" τα βλέμματα!

Σίγουρα αν βγεις για βόλτα έχεις ήδη ξεκινήσει να σκέφτεσαι τι να βάλεις. Εμείς σου έχουμε την λύση!

Αν θες να μείνεις και εσύ ενήμερη με τα trends, τότε αυτό το φλοράλ φόρεμα από τη νέα συλλογή θα γίνει η νέα σου κολλητή. Είναι πρακτικό και μοντέρνο για όλες εσάς που αναζητάτε αυτό το κάτι ξεχωριστό στο look σας.

Zara φόρεμαZara φλοράλ φόρεμα

Ακόμη το σκέφτεσαι; Κάνε το δικό σου εδώ!