Κωνσταντίνος Αργυρός: Φόρεσε τζιν πουκάμισο όμως το ρολόι του τράβηξε τα βλέμματα! Είναι μαύρο και εντυπωσιακό!

Θα πάθετε πλάκα!

Ελένη Ζουγανέλη
Youweekly Editor
Κωνσταντίνος Αργυρός: Φόρεσε τζιν πουκάμισο όμως το ρολόι του τράβηξε τα βλέμματα! Είναι μαύρο και εντυπωσιακό!

Τζιν πουκάμισο φόρεσε ο Κωνσταντίνος Αργυρός όμως τα βλέμματα τράβηξε το ρολόι που έβαλε στο χέρι του, το οποίο είναι μαύρο και εντυπωσιακό.

Είναι από τους επιτυχημένους τραγουδιστές της γενιάς του, αλλά και από τους πιο γοητευτικούς άνδρες της ελληνικής showbiz.

Στον προσωπικό του λογαριασμό στο instagram τα likes στις φωτογραφίες του «πέφτουν» βροχή με τις διαδικτυακές του φίλες που είναι και θαυμάστριες του να... παραληρούν.

Σε μια από τις αναρτήσεις του τον είδαμε να φοράει τζιν πουκάμισο, ωστόσο το μάτι μας «έπεσε» στο εντυπωσιακό μαύρο ρολόι του από την εταιρία Ledom.

Μάλιστα, ο Κωνσταντίνος Αργυρός μας έχει βάλει και μέσα στο σπίτι του μέσα από φωτογραφίες και είναι εντυπωσιακό.

Κωνσταντίνος Αργυρός: Έβαλε μπλούζα σε λαδί με λεπτομέρεια στο γιακά! Το χρώμα του πήγαινε σαν «τρελό»!

Ο Κωνσταντίνος Αργυρός έβαλε μπλούζα σε λαδί με λεπτομέρεια στο γιακά! Το χρώμα του πήγαινε σαν «τρελό» και αυτή τη φωτογραφία, δεν την έχεις ξαναδεί!

Ο τραγουδιστής, έκανε μια ανάρτηση στο Instagram και ήταν για μια ακόμα φορά πολύ, πολύ κομψός!

Ο Κωνσταντίνος Αργυρός θέλησε να ευχηθεί για τις γιορτές και το έκανε με τον καλύτερο τρόπο. Έβαλε μπλούζα σε λαδί με λεπτομέρεια στο γιακά και ο γυναικείος πληθυσμός έπαθε έρωτα ξανά!

Το χρώμα του πήγαινε σαν «τρελό» και μετά το σακάκι που φόρεσε χτες, διαπιστώσαμε ότι το casual look του πάει εξίσου πολύ. Δείτε την σχετική φωτογραφία:


Κωνσταντίνος Αργυρός: «Γκρέμισε» την πίστα με αυτή του την εμφάνιση! Έβαλε λευκό σακάκι με κουμπιά από στρας!

Ο Κωνσταντίνος Αργυρός έβαλε λευκό σακάκι με κουμπιά από στρας και με αυτή του την εμφάνιση «γκρέμισε» την πίστα!

Ο ίδιος, εμφανίζεται εδώ και 8 μήνες στην Fantasia και κάθε Σαββατοκύριακο, το βραδινό κέντρο είναι όλο και πιο γεμάτο! Η τελευταία και πιο πρόσφατη εμφάνισή του όμως, δεν είχε καμία σχέση με όσες έχουμε δει μέχρι στιγμής!

Ο Κωνσταντίνος Αργυρός επέλεξε κολλητό μπλουζάκι και σακάκι με ιδιαίτερο ύφασμα και κουμπιά όλο στρας! Το όλο look συμπλήρωσε ένα κρεμαστό με κορδόνι σε μαύρο χρώμα και μαύρο εφαρμοστό παντελόνι! Άλλωστε ο ίδιος, φαίνεται πως αγαπά πολύ το μαύρο χρώμα καθώς και το καμαρίνι του, είναι βαμμένο στο ίδιο χρώμα!

Ιδού και η σχετική ανάρτηση: