Αθηνά Οικονομάκου: Το παντελόνι της ειναι μπορντό και από δέρμα! Θυμίζει «σακούλα» και κοστίζει 82 ευρώ!

Το λατρέψαμε!

Αθηνά Οικονομάκου: Το παντελόνι της ειναι μπορντό και από δέρμα! Θυμίζει «σακούλα» και κοστίζει 82 ευρώ!

Η Αθηνά Οικονομάκου λατρεύει τα ρούχα, ειδικά από την συλλογή της. Σε αυτή υπάρχει ένα παντελόνι που θυμίζει «σακούλα» - το οποίο είναι hot trend - και κοστίζει 82 ευρώ. Είναι μπορντό και έχει ύφασμα δέρματος. Είναι πολύ εντυπωσιακό.

Στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram η ηθοποιός δημοσιεύει διάφορα look που πραγματοποιεί σε επαγγελματικά ραντεβού της ή βόλτες της και μαζεύουν χιλιάδες likes.

Πρόσφατα βρέθηκε στο Ίδρυμα Σταυρός Νιάρχος και πόζαρε φορώντας ένα απίστευτο παντελόνι από την συλλογή Project Soma, την οποία σχεδιάζει μαζί με τη Μαίρη Συνατσάκη.

Είναι μπορντό έχει ύφασμα δέρματος και είναι τύπου paper bag ή στα ελληνικά «σακούλας» που είναι στα hot trends του χειμώνα και το βλέπουμε σε πολλές βιτρίνες των καταστημάτων.

Πήγε στο Μιλάνο πριν λίγες ημέρες και έβαλε στο κεφάλι της το πιο στιλάτο αξεσουάρ! Είναι μόνο για τις τολμηρές!

Αθηνά Οικονομάκου: Έβαλε φούξια παντελόνι «σακούλα» και ο Μιχόπουλος έπαθε «αμόκ»! Είναι σε έκπτωση, από 120 ευρώ τώρα...

Η Αθηνά Οικονομάκου έβαλε φούξια παντελόνι «σακούλα» και ο Μιχόπουλος έπαθε «αμόκ»!Είναι σε έκπτωση, από 120 ευρώ τώρα... 96 και αν δεν το πάρεις σίγουρα εσύ χάνεις! Κοντεύει να ξεπουλήσει αυτό το κομμάτι και όχι άδικα.

Η ηθοποιός και επιχειρηματίας, έχει δημιουργήσει εδώ και λίγο καιρό τα δικά της ρούχα, τα All over. Τα κομμάτια βγαίνουν συνεχώς sold out και η Αθηνά Οικονομάκου έβαλε και εκπτώσεις και έκανε χαμό!

Η ίδια, σε πρόσφατο ταξίδι της έβαλε φούξια παντελόνι «σακούλα» και μέχρι και ο σύζυγό της, Φίλιππος Μιχόπουλος έπαθε αμόκ! Της πήγαινε άψογα και είναι ένα item που φοριέται όλη μέρα. Ακόμα να το πάρεις; Ιδού και η σχετική φωτογραφία:

Έχετε δει και το νέο αμάξι τους; Είναι φουλ στιλάτο!

Αθηνά Οικονομάκου: Έβαλε αυτό το παντελόνι και έκανε την ανατροπή! Είναι σε έκπτωση...

ΗΑθηνά Οικονομάκου έβαλε αυτό το παντελόνι και έκανε την ανατροπή! Είναι σε έκπτωση και μπορείς να το βρεις σε μισή τιμή!

Εσύ, ακόμα να το αποκτήσεις; Η Αθηνά Οικονομάκου για μια ακόμα φορά έβαλε κυριολεκτικά φωτιά στο Instagram! Η κούκλα ηθοποιός, με σούπερ στιλάτη εμφάνιση, κέρδισε τις εντυπώσεις και εμείς καρφωθήκαμε στο παντελόνι της!

Αθηνά Οικονομάκου: Πόζαρε με το μπουρνούζι της και προκάλεσε «ταραχές»! Αντέχετε να την δείτε;

Ψάξαμε λοιπόν να το βρούμε και ανακαλύψαμε ότι αν και είναι από την καλοκαιρινή της συλλογή, φοριέται άνετα και τώρα το φθινόπωρο! Μάλιστα πλέον το παντελόνι που φόρεσε η Αθηνά Οικονομάκου κοστίζει από 160, 80 ευρώ! Ιδού λοιπόν:

Αθηνά Οικονομάκου: Έβαλε αυτό το παντελόνι και έκανε την ανατροπή! Είναι σε έκπτωση...