Τατιάνα Στεφανίδου: Τα φόρεσε όλα σε μαύρο και το μπουφάν της έκανε την διαφορά! Είναι μπεζ και θυμίζει παλτό!

Είναι απίστευτο! Θα το θέλετε και εσείς!

Ελένη Ζουγανέλη
Youweekly Editor
Τατιάνα Στεφανίδου: Τα φόρεσε όλα σε μαύρο και το μπουφάν της έκανε την διαφορά! Είναι μπεζ και θυμίζει παλτό!

Η Τατιάνα Στεφανίδου έχει αποδείξει πολλές φορές ότι ξέρει τι σημαίνει μόδα από τα looks που πραγματοποιεί. Πρόσφατα την είδαμε να φοράει όλα τα ρούχα της σε μαύρο εκτός από το μπουφάν της που ήταν μπεζ και θύμιζε παλτό. Έκανε όλη την διαφορά.

Η παρουσιάστρια πριν από μερικές ημέρες βρέθηκε στην Κέρκυρα για τις ανάγκες κάποιων γυρισμάτων της εκπομπής της «Μαζί σου το Σαββατοκύριακο» που προβάλλεται στον ΣΚΑΙ. Στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram δημοσίευσε μερικές φωτογραφίες της.

Συγκεκριμένα, μοιράστηκε με τους διαδικτυακούς της φίλους το look της. Επέλεξε να φορέσει ένα total black σύνολο, το οποίο ήταν ένα παντελόνι σε στενή γραμμή, σε ζιβάγκο και αθλητικά. Στο όλο σύνολο της όμως έκανε την διαφορά το μπουφάν της.

Τατιάνα Στεφανίδου εμφάνιση

Ήταν από μέσα μαύρο, από έξω μπεζ και θύμισε παλτό με το μήκος του και τα κουμπιά που έχει στο μπροστινό μέρος.

Μπουφάν παλτό

Όσον αφορά την εκπομπή της, η Τατιάνα Στεφανίδου από τον καιρό που μεταφέρθηκε από το κανάλι την ζώνη του Σαββατοκύριακου δεν φέρνει ικανοποιητικά νούμερα.

Τατιάνα Στεφανίδου: Περπάτησε στο δρόμο με λευκό παλτό! Στην τσάντα της όμως έπεσαν όλα τα βλέμματα!

Στο δρόμο με λευκό παλτό περπάτησε η Τατιάνα Στεφανίδου, όμως στην τσάντα της έπεσαν όλα τα βλέμματα. Πραγματοποίησε έναν άκρως stylish συνδυασμό.

Η παρουσιάστρια του ΣΚΑΙ στον λογαριασμό της στο Instagram δημοσιεύει φωτογραφίες από τα εντυπωσιακά looks που δημιουργεί.

Χθες, μοιράστηκε με τις διαδικτυακές της φίλες μια εμφάνιση που δεν γινόταν να μην παρατηρήσουμε!

Η Τατιάνα Στεφανίδου, συνδύασε ένα λευκό εντυπωσιακό μακρύ παλτό, με μπεζ - καφέ chic γόβες, ωστόσο όλα τα βλέμματα έπεσαν πάνω στην τσάντα της, η οποία ήταν μικρή και ότι πιο τέλεια έχουμε δει.

Τατιάνα Στεφανίδου παλτό

Αυτή δεν είναι η μοναδική σικάτη εμφάνιση που έχει πραγματοποιήσει. Έβαλε γκρι από πάνω μέχρι κάτω και εντυπωσίασε...