Τατιάνα Στεφανίδου: Έβαλε γκρι από πάνω μέχρι κάτω! Αυτή είναι η πιο σικ εμφάνισή της!

Παρέδωσε μαθήματα στιλ!

Αρθρογράφος: Νεφέλη Ντατσοπούλου
Νεφέλη Ντατσοπούλου
Youweekly Editor
Τατιάνα Στεφανίδου: Έβαλε γκρι από πάνω μέχρι κάτω! Αυτή είναι η πιο σικ εμφάνισή της!

Η Τατιάνα Στεφανίδου το τόλμησε και έβαλε ένα εκπληκτικό σύνολο το οποίο ήταν γκρι από πάνω μέχρι κάτω! Αυτή ήταν με διαφορά η πιο σικ εμφάνιση της αγαπημένης παρουσιάστριας.

Η παρουσιάστρια μας έχει συνηθίσει σε σικάτες εμφανίσεις και έτσι δεν απογοητευτήκαμε όταν είδαμε το τελευταίο της look.

Συνδύασε το γκρι τζιν της, με μπλούζα και σακάκι του ίδιου χρώματος, ωστόσο αυτό που έκλεψε την παράσταση ήταν οι μπότες της!

Δείτε την εμφάνισή της:

Τατιάνα Στεφανίδου: Έβαλε φόρεμα από βελούδο με άνοιγμα στο πόδι! Το μαύρο πέδιλο με λουράκια έφερε «πανικό»!

Η Τατιάνα Στεφανίδου έβαλε φόρεμα από βελούδο με άνοιγμα στο πόδι! Το μαύρο πέδιλο με λουράκια έφερε «πανικό» και από εμάς το σύνολο πήρε το απόλυτο 10άρι!

Η παρουσιάστρια, έκανε πριν τα Χριστούγεννα μια εμφάνιση που προκάλεσε εντύπωση! Έβαλε μπλε φόρεμα από βελούδο με ιδιαίτερο άνοιγμα στο πόδι και μάλιστα τόλμησε και το φόρεσε χωρίς καλσόν.

Το όλο της look συμπλήρωσε με πέδιλα με λεπτά λουράκια και αμέσως ανέδειξε το καλλίγραμμο κορμί της! Αν είσαι καλεσμένη κάπου επίσημα, copy the look και δεν θα το μετανιώσεις! Θυμήσου βέβαια, και άλλη μια εμφάνισή της που είχε πάρει από εμάς Όσκαρ κομψότητας....

Τατιάνα Στεφανίδου: Τα πέδιλα της είναι μαύρα και γεμάτα στρας! Η κόκκινη λεπτομέρεια έκανε την διαφορά...

Τα πέδιλα της Τατιάνας Στεφανίδου είναι μαύρα και γεμάτα στρας! Η κόκκινη λεπτομέρεια έκανε την διαφορά και πάθαμε έρωτα!

Η παρουσιάστρια, είναι από τις πιο στιλάτες της ελληνικής showbiz! Κάθε της εμφάνιση προκαλεί αίσθηση και η τελευταία, δεν αποτέλεσε εξαίρεση!

Η ίδια, έβαλε τα στιλάτα της πέδιλα και εμείς πάθαμε εμμονή! Μάλιστα η Τατιάνα Στεφανίδου, για να δώσει ένα εξτρά touch, επέλεξε μανικιούρ σε κόκκινο και έκανε την διαφορά! Άλλωστε έχει γούστο και μέχρι και το δέντρο που στόλισε είναι υπερπαραγωγή!

Δείτε την σχετική φωτογραφία με τα πέδιλά της: