Τατιάνα Στεφανίδου: Έβαλε κόκκινες μπότες και προκάλεσε πανικό! Έκλεψαν την παράσταση στο look της!

Παίρνει 10/10!

Αρθρογράφος: Νεφέλη Ντατσοπούλου
Νεφέλη Ντατσοπούλου
Youweekly Editor
Τατιάνα Στεφανίδου: Έβαλε κόκκινες μπότες και προκάλεσε πανικό! Έκλεψαν την παράσταση στο look της!

Η Τατιάνα Στεφανίδου έκανε για ακόμη μία φορά το θαύμα της, μιας και έβαλε τις πιο φλογερές κόκκινες μπότες και προκάλεσε πανικό! Ήταν τόσο εντυπωσιακές που κατάφεραν και "έκλεψαν" την παράσταση από το look που είχε κάνει!

Η αγαπημένη παρουσιάστρια είναι μία γυναίκα που ξέρει από μόδα και αυτό φαίνεται σε κάθε της εμφάνιση!

Έτσι το τελευταίο look που μοιράστηκε με τους διαδικτυακούς της φίλους ήταν αλάνθαστο. Αυτό που ξεχώρισε ωστόσο ήταν οι κατακόκκινες λουστίνι μπότες της, που τράβηξαν την προσοχή και έδωσαν μία άλλη φινέτσα στην εμφάνισή της Τατιάνας Στεφανίδου!

Σας βρήκαμε επίσης το αγαπημένο της ζευγάρι μπότες που δεν βγάζει στιγμή από πάνω της!

Τατιάνα Στεφανίδου: Έβαλε λευκό από πάνω μέχρι κάτω! Οι μπότες της έκαναν την διαφορά!

Η Τατιάνα Στεφανίδου έβαλε λευκό από πάνω μέχρι κάτω! Οι μπότες της έκαναν την διαφορά και αυτό το look πήρε από εμάς το απόλυτο 10άρι!

Η παρουσιάστρια, κάνει την μια top εμφάνιση μετά την άλλη! Η πιο πρόσφατή της, ωστόσο ήταν για Όσκαρ κομψότητας αφού όχι μόνο τόλμησε να βάλει άσπρο στην καρδιά του χειμώνα αλλά το έβαλε και πολύ σωστά.

Η Τατιάνα Στεφανίδου, έκανε την διαφορά με τις μπότες της σε snake print. Ωστόσο, το print ηταν σε λευκό και μαύρο και ταίριαξε άψογα! Αν κι εσύ ρισκάρεις στην μόδα αλλά θες και να είσαι στιλάτη, ακολούθησε το παράδειγμα της Τατιάνας και δεν θα χάσεις! Δείτε και την σχετική ανάρτηση:

Έχετε δει και την εμφάνισή της με μαύρο παντελόνι;

Τατιάνα Στεφανίδου: Το λευκό της τοπ, είχε φουσκωτά μανίκια! Με κόκκινο κραγιόν έκανε την αντίθεση...

Το λευκό τοπ της Τατιάνας Στεφανίδου, είχε φουσκωτά μανίκια! Με κόκκινο κραγιόν έκανε την αντίθεση και πάτησε κάτω τις Γαλλίδες!

Η παρουσιάστρια πήγε στο Παρίσι και έκανε απίστευτες εμφανίσεις! Μπορεί να ξεχωρίσαμε μια συγκεκριμένη, όπως σου γράψαμε αλλά και σήμερα πέσαμε σε μια ακόμα που πήρε το 10άρι!

Η Τατιάνα Στεφανίδου έβαλε τοπ σε λευκό με φουσκωτά μανίκια για ένα πρωινό look. Η λεπτομέρεια ωστόσο που έκανε την διαφορά ήταν το κόκκινο κραγιόν της που ανέδειξε το πρόσωπό της! Δείτε την σχετική ανάρτηση: