Zara: Αυτό το παντελόνι "σπάει" ταμεία! Όλοι θα κοιτάνε τα πόδια σου!

Θα το αγαπήσετε σίγουρα!

Αρθρογράφος: Χρύσα Καραβαράκη
Χρύσα Καραβαράκη
Youweekly Editor
Zara: Αυτό το παντελόνι

Αυτό το παντελόνι από τα Zara "σπάει" ταμεία! Όλοι θα κοιτάνε τα πόδια σου μιας και θα "μαγνητίσεις" όλα τα βλέμματα πάνω σου! Είναι από τη νέα συλλογή και σίγουρα θα "κάψεις" καρδιές. Αν λοιπόν το σκέφτεσαι, συνέχισε να διαβάζεις.

Αν θες να παραμείνεις και εσύ ενήμερη με τα trends και όλες τις τελευταίες τάσεις της μόδας, τότε αυτό το κομμάτι είναι που πρέπει να μπει στην ντουλάπα σου οπωσδήποτε!

Μην το σκέφτεσαι άλλο, καθώς αν το φορέσεις θα γίνεις και εσύ σαν τα μεγάλα μοντέλα της πασαρέλας, που δεν μπορεί κανείς να "ξεκολλήσει" από πάνω τους.

Zara παντελόνι
Zara μαύρο παντελόνι

Κάνε το δικό σου εδώ!

Σου βρήκαμε επίσης το πιο υπέροχο δερμάτινο φόρεμα από τα Zara που δεν πρέπει να λείπει από τη συλλογή σου!

Zara - νέα συλλογή: Αυτό το παντελόνι είναι από δέρμα και "διαγράφει" τα τζιν! Κοστίζει 19,95 ευρώ!

Αυτό το παντελόνι από την νέα συλλογή των Zara είναι από δέρμα και "διαγράφει" όλα τα τζιν. Βγαίνει σε άλλα δυο χρώματα και κοστίζει 19,95 ευρώ.

Αν είναι από τις γυναίκες που έχει βαρεθεί τα απλά τζιν, που βρήκαμε ένα παντελόνι για να κάνεις μια αλλαγή που θα σου αρέσει πολύ.

Κάνοντας έρευνα αγοράς στο διαδικτυακό κατάστημα των Zara σου βρήκαμε το κολάν παντελόνι που θα λατρέψεις. βγαίνει σε ακόμη δυο χρώματα, μπορντό και πράσινο σκούρο.

Πρόκειται για το κολάν με κανονική μέση και κρυφό φερμουάρ στο κάτω μέρος. Κλείσιμο στο πλάι με μεταλλικό φερμουάρ.

Zara: Αυτή η δερμάτινη φούστα είναι η απόλυτη τάση φέτος τον χειμώνα! Θα την βρεις λιγότερο από 30 ευρώ!

undefined

undefined

undefined

Zara: Αυτό το παντελόνι από τη νέα συλλογή το θέλουν όλες! Έχει κοσμήματα στο πλάι...

Αυτό το παντελόνι από τη νέα συλλογή των καταστημάτων Zara το θέλουν σίγουρα όλες! Έχει κοσμήματα στο πλάι και είναι θαύμα!

Η νέα συλλογή του Zara σίγουρα δε μας έχει απογοητεύσει καθόλου! Ένα ακόμα κομμάτι που μας ενθουσίασε ήταν αυτό το μαύρο κολάν που είναι στολισμένο με στρας στην άκρη!

Zara: 3+2 τσάντες που δεν θα βγάζεις από πάνω σου! Τώρα είναι και σε προσφορά!

Είναι το απλό και συγχρόνως must κομμάτι που κάθε γυναίκα που πρέπει να έχει στην ντουλάπα της. Κατάλληλο για πρωινές αλλά και απογευματινές εμφανίσεις, αυτό το κολάν σίγουρα τα "σπάει"!

Κοστίζει μόνο 19,95 και κοντεύει ήδη να εξαντληθεί. Δώσε λοιπόν βάση και ετοιμάσου να βγεις για ψώνια γιατί αυτό το παντελόνι δε γίνεται να το χάσεις!

zara κολάν

Μπορείς άνετα να το συνδυάσεις με sneakers ή μποτάκια και oversized πουλόβερ για μία πιο πρωινή εμφάνιση. Μη διστάσεις ωστόσο να το βάλεις και με πιο βραδινά ρούχα και να λάμψεις στη νυχτερινή σου έξοδο!

μαύρο παντελόνι

Θα το βρεις στο online store του Zara μόνο με 19,95!

παντελόνι με στρας