Ελένη Μενεγάκη: Έβαλε λευκό παντελόνι και «έκλεψε» τα βλέμματα! Ξέρουμε πού θα το βρεις!

Get her look!

Αρθρογράφος: Λίλη Αγγελοπούλου
Λίλη Αγγελοπούλου
Youweekly Editor
Ελένη Μενεγάκη: Έβαλε λευκό παντελόνι και «έκλεψε» τα βλέμματα!  Ξέρουμε πού θα το βρεις!

Η Ελένη Μενεγάκη έκανε για μια ακόμα φορά την διαφορά και πως θα μπορούσε να... μην αφού μια κίνηση ματ έβαλε λευκό παντελόνι και «έκλεψε» τα βλέμματα με το απόλυτο look! Ελένη είναι αυτή άλλωστε και ξέρει από μόδα... αλλά και εμείς ξέρουμε πού θα το βρεις!

Get her look γιατί η Άνοιξη είναι προ των πυλών! Η παρουσιάστρια του Alpha έχει ένα από τα πιο καλλίγραμμα σώματα και το ξέρει. Κάθε της εμφάνιση είναι copy paste για πολλές και η πιο πρόσφατη, δεν αποτέλεσε εξαίρεση. Έβαλε total white look και συνδύασε το σύνολό της με ταμπά μποτάκια. Πήρε από εμάς 10άρι και προκάλεσε φρενίτιδα όπως μόνο εκείνη ξέρει.

Για την ιστορία, να πούμε ότι το παντελόνι της είναι aejeans, ωστόσο παρόμοια κομμάτια μπορείς να βρεις και σε πιο προσιτές τιμές, στα καταστήματα ευρείας! Ιδού και η σχετική φωτογραφία της Ελένης με λευκό σύνολο:

Αν πάλι αγαπάς το χρώμα, δες και ένα look με κόκκινο φόρεμα της Ελένης που είχε πάρει άριστα από εμάς....

Λευκά ρούχα και λευκό παντελόνι τον χειμώνα; Η Ελένη Μενεγάκη δείχνει τον τρόπο

Τίμησε το χειμώνα όπως του αξίζει και δώσε στη ντουλάπα σου μια νέα πνοή φρέσκου αέρα. Οι περισσότερες από εμάς έχουμε συνδυάσει το λευκό με το καλοκαίρι και το φθινόπωρο κατευθυνόμαστε στις πιο σκούρες αποχρώσεις.

Για να σπάσεις λοιπόν τη μονοτονία και να τραβήξεις τα βλέμματα κάνε τη διαφορά σε όλες τις αποχρώσεις του γκρι που θα υπάρχουν στο χώρο με ένα total-white outfit. Αν πάλι είσαι πιο casual, επένδυσε στον κλασικό συνδυασμό λευκό με καφέ και ταμπά και δεν θα χάσεις! Άλλωστε είναι από τους πιο αγαπημένους συνδυασμούς της Ελένης, όπως και πολλών star της τηλεόρασης, μιας και το λευκό θεωρείται κατεξοχήν «τηλεοπτικό» χρώμα, αφού αντανακλά το φως περισσότερο από όλα τα άλλα! Επομένως, την επόμενη φορά που θα θες κι εσύ να λάμψεις λίγο παραπάνω, ξέρεις το τρικ: Βάλε λευκό και δεν θα χάσεις