Προσφορά: Military μπουφάν από τα Zara μόνο με 15,99!

Το νούμερα 1 στα trends φέτος!

Έφη Εκίζογλου
Youweekly Editor
Προσφορά: Military μπουφάν από τα Zara μόνο με 15,99!

Νούμερα ένα στα trends της σεζόν έχει γίνει αυτό το military μπουφάν από τα καταστήματα Zara που βρίσκεται σε προσφορά και τώρα μπορείς να το βρεις μόνο με 15.99 ευρώ ενώ η αρχική του τιμή ήταν στα 25,99!

Η ομάδα του Youweekly.gr βρήκε ένα κομμάτι που δεν πρέπει να λείπει από την γκαρνταρόμπα σας και που σίγουρα θα φορέσετε και την Άνοιξη του 2020.

ΑΔΙΑΒΡΟΧΟ ΜΕ ΤΣΑΝΤΑ - ΣΑΚΙΔΙΟ ΛΕΠΤΟΜΕΡΕΙΑ

Από 25,95 EUR τώρα μόνο 15,99 EUR-35%

ΧΑΚΙ ΣΚΟΥΡΟ - 4391/200

Zara μπουφάν

Zara μπουφάν military προσφορά

Υδροαπωθητικό αδιάβροχο με όρθιο γιακά και ρυθμιζόμενη κρυφή κουκούλα με φερμουάρ. Μακρύ μανίκι που καταλήγει σε ρυθμιζόμενο λάστιχο. Τσέπες στα πλάγια και πίσω τσέπη που μετατρέπεται σε τσάντα - σακίδιο μεταφοράς. Κλείσιμο μπροστά με φερμουάρ.

ΥΨΟΣ ΜΟΝΤΕΛΟΥ: 177 cm

Κι αν θες να το φορέσεις και να μοιάζεις με fashion blogger σου βρήκαμε ένα απίστευτο τζιν, πάλι από τα καταστήματα Zara, που μάλιστα εφαρμόζει τέλεια και στα οπίσθια.

3 τρόποι για να συνδυάζεις το military μπουφάν σου

Το military jacket βρίσκεται παντού αυτή τη σεζόν, καθώς το military στυλ επέστρεψε δυναμικά για να δώσει δυναμικό ύφος στα looks σας αυτό το φθινόπωρο! Πολλές από εσάς ίσως πιστεύουν πως το military jacket δεν τους ταιριάζει, αλλά θα διαφωνήσουμε. Τα military πανωφόρια κυκλοφορούν σε πολλές διαφορετικές γραμμές και στυλ, από μονόχρωμα χακί σακάκια σε αυστηρές γραμμές έως loose jackets παραλλαγής, ώστε να βρείτε το ιδανικό για εσάς.

Οι 3 καλύτεροι τρόποι να δημιουργήσετε στυλάτα φθινοπωρινά outfits με πρωταγωνιστή το στρατιωτικό jacket σας είναι:

Με το αγαπημένο σας τζιν

Τα τζινς είναι το καλύτερο ταίρι για τα στρατιωτικού τύπου γυναικεία jackets και παραμένουν ένα από τα πιο κλασσικά και διαχρονικά στυλ! Φορέστε λοιπόν το πιο άνετο τζιν σας με πουκάμισα ή τοπς, προσθέστε τα κατάλληλα αξεσουάρ και δημιουργήστε μοναδικά casual looks για όλο το 24ωρο

Με pencil φούστα και ψηλοτάκουνα παπούτσια

Δώστε στο military jacket σας extra πόντους κομψότητας και θηλυκότητας, συνδυάζοντας το με τη σέξι pencil φούστα σας και ένα όμορφο ζευγάρι ψηλοτάκουνες γόβες. Αυτό το look έχει πιο επίσημο ύφος και είναι ιδανικό για τις βραδινές εξόδους σας.

Με κοντό φόρεμα και ankle μποτάκια

Χαριτωμένος, νεανικός και girly, αυτός ο συνδυασμός μπορεί να φορεθεί όλες τις ώρες της ημέρας με άνεση. Το military πανωφόρι θα δώσει στο preppy φόρεμα σας πιο εναλλακτικό και ροκ χαρακτήρα, ενώ τα ankle μποτάκια χαρίζουν άνεση και στυλ σε κάθε σας βήμα.

Αυτό είναι το κατάστημα των Zara με τις προσφορές που δεν ξέραμε ότι υπάρχει! Έχει και military μπουφάν και τα πάντα

Αυτό είναι το μυστικό κατάστημα Zara με προσφορές που μέχρι τώρα δεν γνωρίζαμε πως υπάρχει....

Εσείς είχατε ακούσει για Zara outlet;

Νομιζατε ότι το shopping στη Zara ήταν ήδη ωραίο και προσιτό; Ξανασκεφτείτε το. Επιτρέψτε μας να επιστήσουμε την προσοχή σας στα Lefties, το οutlet Zara κατάστημα που (πιθανότατα) δεν έχετε ακούσει ποτέ!

Με ένα όνομα που προέρχεται από τα “leftovers” η αλυσίδα ξεκίνησε αρχικά από την εταιρεία της Zara, Inditex για να μπορέσει να πουλήσει το πλεόνασμα της προηγούμενης σεζόν σε μειωμένες τιμές.

Αλλά, το πιστεύετε είτε όχι, αυτό δεν είναι ένα νέο εγχείρημα – το πρώτο κατάστημα Lefties άνοιξε το 1993 – και τώρα φαίνεται ότι η Inditexσχεδιάζει να επεκτείνει την outlet δραστηριότητά της. Με τις τιμές κατά μέσο όρο στο ένα τρίτο κάτω από τη Zara, το Lefties έχει τη δυνατότητα να γίνει μια σοβαρή και υπολογίσιμη high street δύναμη.

Αρχικά, όλα τα καταστήματα είχαν την βάση τους στην Ισπανία, αλλά τα τελευταία χρόνια έχουν ανοίξει υποκαταστήματα στην Πορτογαλία, το Μεξικό, τη Ρωσία και το Κατάρ ενώ συνολικά, υπάρχουν πλέον περισσότερα από 150.

Ένας πρόσφατα ανανεωμένος ιστότοπος, μια γυαλιστερή καμπάνια και αρκετά ανανεωμένα καταστήματα (καθώς και μια πρόσληψη νέων σχεδιαστών), δείχνει την προετοιμασία για περαιτέρω διεθνή επέκταση.

“Πιστεύω ότι θα μπορούσαν να εξάγουν το εμπορικό σήμα σε άλλες χώρες όπου η Inditex έχει μεγάλη παρουσία, όπως το Ηνωμένο Βασίλειο και τη Γερμανία”, ανέφερε ο Carlos Hernandez σύμβουλος της εταιρείας Planet Retail στο Reuters. “Η Ισπανία δεν είναι η μόνη χώρα όπου η οικονομική κρίση έχει επιπτώσεις.”

Δυστυχώς, δεν υπάρχουν ακόμη σχέδια για λανσάρισμα στην Ελλάδα και η φύση του αποθέματος δεν επιτρέπει προς το παρόν τη δημιουργία ενός νέου e-shop (μπορούμε να αναζητήσουμε τη συλλογή τους μόνο σε κατάστημα), αξίζει όμως να το παρακολουθήσουμε.