Zara: Αυτό το τζιν το θέλουν όλες! Κοστίζει 25 ευρώ και εφαρμόζει τέλεια στα οπίσθια σου!

Θα το λατρέψεις!

Αρθρογράφος: Ανθή Ιωαννίδου
Ανθή Ιωαννίδου
Zara: Αυτό το τζιν το θέλουν όλες! Κοστίζει 25 ευρώ και εφαρμόζει τέλεια στα οπίσθια σου!

Αυτό το τζιν από τα Zara δεν θα θες να το βγάζεις από πάνω σου και σίγουρα το θέλουν όλες. Κοστίζει μόνο 25 ευρώ και κάνει τέλεια εφαρμογή στα οπίσθια σου, ενώ κολακεύει σίγουρα σχεδόν κάθε σωματότυπο εκεί έξω με την εφαρμογή του.

Κάθε γυναίκα πρέπει να έχει αρκετά τζιν στην ντουλάπα της σε διάφορα χρώματα αλλά και εφαρμογές. Υπάρχουν κάποια που γίνονται όμως λίγο παραπάνω αγαπημένα.

Όπως αυτό το τζιν που βρήκαμε από τα Zara. Είναι τα λεγόμενα mom jeans και σίγουρα θα ξετρελάνει και εσένα. Γιατί;

Επειδή έχει τέλεια εφαρμογή στα οπίσθια σου και τα δείχνει πιο κολακευτικά από ποτέ! Ενώ το καλύτερο από όλα είναι πως κοστίζει μόνο 25 ευρώ.

Zara τζιν

Zara εκτπώσεις

Θα το βρεις εδώ

Δες και αυτό το φόρεμα από τη νέα συλλογή έχει προκαλέσει φρενίτιδα! Μπορείς να το φορέσεις με ότι θέλεις!

Φωτιά" η νέα συλλογή των Zara! Αυτό το μαύρο τζιν καμπάνα θα σε δείχνει 5 κιλά μείον

Η νέα συλλογή των καταστημάτων Zara είναι "φωτιά" και ξεχωρίσαμε αυτό το μαύρο τζιν καμπάνα που σε δείχνει 5 κιλά μείον!

Είναι φαρδύ και κολακεύει κάθε γυναικείο σώμα! Μπορείς να το φορέσεις είτε με γόβες, είτε με μποτάκια, είτε με sneakers και να είσαι εξίσου εντυπωσιακή!

Κοστίζει λιγότερο από 20 ευρώ και ανήκει προφανώς στα οικονομικά κομμάτια της αλυσίδας γι αυτό και... δεν έχεις δικαιολογία!

ΤΖΙΝ ΖΙΠ-ΚΙΛΟΤ ΨΗΛΟΜΕΣΟΛΕΠΤΟΜΕΡΕΙΑ
19,95 EUR
ΜΑΥΡΟ - 5520/816

Ψηλόμεσο τζιν ζιπ-κιλότ με πέντε τσέπες. Λεπτομέρεια φαρδύ μπατζάκι. Κλείσιμο μπροστά με φερμουάρ και κουμπί.

ΥΨΟΣ ΜΟΝΤΕΛΟΥ: 177 cm

JOIN LIFE
Care for fiber: 100% οργανικό βαμβάκι.
Το οργανικό βαμβάκι καλλιεργείται με πρακτικές που μας βοηθούν να προστατεύουμε τη βιοποικιλότητα και την εναλλαγή καλλιεργειών ή τη χρήση φυσικών λιπασμάτων.

νέα συλλογή Zara

Zara τζιν

Zara τζιν παντελόνι

Επίσης, αν θες να το συνδυάσεις με ένα πανωφόρι και να μοιάζεις σαν fashion blogger στο βρήκαμε και είναι κι αυτό από τα Zara!

Zara - νέα συλλογή: Το τζιν παντελόνι "της μαμάς" επέστρεψε ξανά και... σαρώνει!

Το τζιν παντελόνι "της μαμάς" επέστρεψε ξανά και το συγκεκριμένο από την νέα συλλογή των Zara... σαρώνει σε πωλήσεις σε όλα τα καταστήματα.

H επίσημη «πρώτη» εμφάνιση των mom jeans (όπως είναι η ονομασία τους) έγινε πολλά χρόνια πριν και συγκεκριμένα μεταξύ 1980s και 1990s. Είναι τα παντελόνια που τότε φορούσαν οι μαμάδες μας.

Τα mom jeans ταιριάζουν σχεδόν σε όλες τις γυναίκες, αρκεί φυσικά να κάνετε τη σωστή επιλογή, αυτό που ισχύει δηλαδή και με όλα τα fashion items.

Zara: Αυτό το φόρεμα από τη νέα συλλογή έχει προκαλέσει φρενίτιδα! Μπορείς να το φορέσεις με ότι θέλεις!

Τι είναι τα Moms fit;

Πρόκειται για τα ψηλόμεσα jeans που είναι κάπως πιο φαρδιά στο πάνω μέρος τους και είτε στενεύουν στο κάτω δημιουργώντας ένα cigarette εφέ, είτε είναι σε ίσια γραμμή και συνήθως το yoke τους είναι σε σχήμα V. Το yoke είναι η ραφή που έχουν όλα τα τζιν παντελόνια ανάμεσα στη μέση και τις πίσω τσέπες. Όσο πιο έντονο είναι το V του yoke, τόσο πιο κολακευτικό είναι το παντελόνι.

Κάνοντας μια έρευνα αγορών στα Zara, βρήκαμε ένα moms fit που αγαπήσαμε και έχει σαρώσει σε πωλήσεις. Πρόκειται για το ψηλόμεσο τζιν με πέντε τσέπες. Κλείσιμο μπροστά με φερμουάρ και μεταλλικό κουμπί. Κοστίζει 25,95 ευρώ.

undefined

undefined

undefined

undefined

undefined

TAGS