Έχει μείνει μόνο ένα νούμερο! Το μποτάκι στα Stradivarius που σχεδόν ξεπούλησε!

Είναι η μόνη σου ευκαιρία να το αγοράσεις, κάνει μόνο 16 ευρώ!

Ελένη Ζουγανέλη
Youweekly Editor
Έχει μείνει μόνο ένα νούμερο! Το μποτάκι στα Stradivarius που σχεδόν ξεπούλησε!

Αυτό το μαύρο μποτάκι που βρεις στα Stradivarius σχεδόν ξεπούλησε με το που ανακοινώθηκε η προσφορά του. Έχει μείνει μόνο ένα νούμερο και είναι η τελευταία του ελπίδα να το αγοράσεις, αφού κοστίζει μόνο 16 ευρώ και το φοράς με όλα σου τα ρούχα.

Αν είσαι γυναίκα που αγαπάει τα ψηλά μποτάκια, αφού δεν την βολεύουν οι γόβες και τα πέδιλα, τότε σου βρήκα το κατάλληλο που δεν θα θες να βγάλεις από τα πόδια σου. Ταιριάζει με όλα σου τα ρούχα, αφού φόρεμα, φούστα αλλά και τζιν παντελόνι.

Κάνοντας scroll στο διαδικτυακό κατάστημα των Stradivarius και συγκεκριμένα στην στήλη με τις προσφορές, «έπεσα» επάνω του και δεν γινόταν να μην δω πως έχει έκπτωση -56% με την αρχική του τιμή να είναι 35,99 ευρώ.

Πρόκειται για το μαύρο μποτάκι με τακούνι με φιάπα και ανάγλυφο σχέδιο. Τρέξε να προλάβεις, αφού έχει μείνει μόνο ένα νούμερο. Κοστίζει 15,99 ευρώ και θα το βρεις εδώ.

Stradivarius παπούτσια

Μαύρα ψηλά μποτάκια

Στα Stradivarius επίσης, θα βρεις και παλτό το οποίο κοστίζει μόλις 19,99 ευρώ και βγαίνει σε δυο χρώματα.

Πως να φορέσεις τα μποτάκια σου από το Stradivarius

Είτε επιλέξεις μποτάκια με λεπτό τακούνι , είτε με πιο χοντρό και τετραγωνισμένο, θα σου δώσουν ύψος και θα δείξουν τα πόδια σου πιο αδύνατα. Το καλύτερο θα ήταν να φτάνουν μέχρι τον αστράγαλο συνδυασμένα με μια φούστα ή ένα φόρεμα που σίγουρα θα αναδείξει τη θηλυκότητά σου. Γνωρίζεις ότι ένα φόρεμα από μόνο του ξεχωρίζει , οπότε διάλεξε ένα απλό ζευγάρι μποτάκια που ταιριάζει τέλεια και ισορροπεί με το σύνολο. Γι αυτό το απόλυτο outfit μιας βραδινής εξόδου θα είναι ένα midi φόρεμα, δερμάτινο μπουφάν και δερμάτινα μαύρα μποτάκια. Ενώ για μια πιο μοντέρνα εμφάνιση, φόρεσε δερμάτινη φούστα και ένα πουλόβερ. Και στις δύο εμφανίσεις μπορείς να φορέσεις ένα λεπτό μαύρο καλσόν.