Με αυτό το φόρεμα από τα Zara θα μοιάζεις star του σινεμά - Το δίνουν τώρα μισοτιμής

Βάλτο απόψε και κάνε χαμό! Κάνει ούτε 10 ευρώ!

Με αυτό το φόρεμα από τα Zara θα μοιάζεις star του σινεμά - Το δίνουν τώρα μισοτιμής

Χαμός έχει γίνει στα Zara με αυτό το φόρεμα και αν το πάρεις θα μοιάζεις σίγουρα με star του σινεμά! Ίσα που το προλαβαίνεις γιατί το δίνουν τώρα μισοτιμής και πλέον κοστίζει ούτε 10 ευρώ! Έχουν μείνει ελάχιστα κομμάτια και μας φαίνεται λογικό...

Είναι γεγονός πως ακόμα και αν δεν είσαι του έξω, το Σάββατο το βράδυ έστω για ένα φαγητό θα βγεις! Τα Zara το γνωρίζουν και έβγαλαν σε προσφορά το απόλυτο all day dress. Φοριέται άνετα όλες τις ώρες και με το κόψιμό του θα σε κάνει να μοιάζεις με star του σινεμά.

Μάλιστα είναι και από αρκετά μαλακό ύφασμα, οπότε συνδυάζει στιλ και ποιότητα! Ακόμα το σκέφτεσαι; Δεν έχεις χρόνο στην διάθεση σου γιατί παίζει να εξαντληθεί από λεπτό σε λεπτό. Ιδού και οι λεπτομέρειες για το φόρεμα - έρωτας:

ΦΟΡΕΜΑ ΠΛΙΣΕ ΜΕ ΣΥΝΔΥΑΣΜΟ ΥΦΑΣΜΑΤΟΣ

19,95 EUR 9,99 EUR-45%
ΜΑΥΡΟ - 2298/021

Μίνι φόρεμα με όρθιο γιακά και μακρύ μανίκι. Λεπτομέρεια από συνδυασμό υφασμάτων πλισέ στο μπροστινό μέρος.

ΥΨΟΣ ΜΟΝΤΕΛΟΥ: 177 cm

Zara φόρεμα εκπτώσεις
Zara  μαύρο φόρεμα
Zara  φόρεμα φτηνό για απόψε

Βρείτε το εδώ

Αν στο επιτρέπει το budget σου, σου έχουμε και υπέρτατα παπούτσια από τα Zara για να το συνδυάσεις!

Τι να προσέξεις όταν φορέσεις το μαύρο φόρεμά του από τα Zara για να είσαι πραγματική star

Είναι ασφαλές, είναι διαχρονικό, είναι κλασικό! Το total black δεν θα σε προδώσει ποτέ! Είναι ιδανικό για τις λιγότερο τολμηρές, για τις γυναίκες που προτιμούν να μην ρισκάρουν! Μπορείς να παίξεις με τις υφές συνδυάζοντας μάλλινα με δέρμα ή ακόμα και γούνα! Για μια πιο pop νότα μπορείς να φορέσεις πολύχρωμα bangles. Αν προτιμάς ένα πιο glamm look φόρεσε ένα χρυσό κολιέ.

Ακόμα και με το προπέρσινο φόρεμά σου μπορείς να πετύχεις μια πολύ glam εμφάνιση! Μην φοβηθείς τα αξεσουάρ! Φόρεσε μια λευκή, «χιονισμένη» γούνα και μην φοβηθείς να βάλεις καπέλο! Ένα μαύρο καπέλο με τις σωστές αναλογίες και την σωστή κλίση είναι ιδανικός σύμμαχος κομψότητας για το clubbing! To δέρμα ταιριάζει με τα γάντια. Συνδύασε τα γάντια σου με το πανωφόρι σου!