Ένα Zara φόρεμα σε κάνει θεά του γραφείου - Ξεπουλάει με 29.99 ευρώ

Ταιριάζει σε όλες μας και αδυνατίζει! Υπέρτατο!

Ένα Zara φόρεμα σε κάνει θεά του γραφείου - Ξεπουλάει με 29.99 ευρώ

Θέλεις να γίνεις η θεά του γραφείου αλλά δεν ξέρεις τον τρόπο; Ένα Zara φόρεμα σε κάνει σε χρόνο dt κουκλάρα και ξεπουλάει στα μαγαζιά! Με 29,99 ευρώ λογικό μας φαίνεται αφού η γραμμή του πάει σε όλες και κρύβει και ατέλειες. Αγόρασέ το ή... μετάνιωσέ το!

Με τον καιρό σιγά σιγά να ανοίγει, η σκέψη μας είναι στην Άνοιξη και στα πρώτα φωτεινά κομμάτια της σεζόν που κυκλοφόρησαν. Εμείς, εντοπίσαμε στα Zara το φόρεμα - έρωτας το οποίο εκτός όλων των άλλων συγκλονιστικών, είναι και πολύ φτηνό.

Με τιμή μόνο 29,99 ευρώ ξεπουλάει συνέχεια και ίσα που το προλαβαίνεις. Είναι μίνι, αέρινο, φλοράλ και φοριέται από το πρωί μέχρι και το βράδυ σχεδόν με όλα τα outfits σου. Μπορείς να το βάλεις και στο γραφείο, μπορείς όμως και μετά να το βάλεις και στην βόλτα με τις κολλητές ή το αμόρε.

Ιδού περισσότερες λεπτομέρειες:

ΕΜΠΡΙΜΕ ΦΟΡΕΜΑ ΜΕ ΒΟΛΑΝ ΛΕΠΤΟΜΕΡΕΙΑ
29,95 EUR
ΠΟΛΥΧΡΩΜΟ - 2459/146

Κοντό φόρεμα με κρουαζέ V ντεκολτέ και μακρύ μανίκι. Λεπτομέρεια βολάν. Λάστιχο στη μέση. Κρουαζέ κλείσιμο με εσωτερικό κουμπί και φοδραρισμένο κουμπί.

ΥΨΟΣ ΜΟΝΤΕΛΟΥ: 177 cm

Zara φόρεμα
Zara φόρεμα για γραφείο
Zara φτηνό φόρεμα γραφείου

Βρες το εδώ

Αν το πάρεις, σου έχουμε και άλλες top 6 τσάντες από τα H&M επίσης με ανοιξιάτικα μοτίβα, μην τις χάσεις!

Πως να φορέσεις σαν θεά το μίνι φόρεμά σου στο γραφείο

Το φόρεμα αποτελεί την πιο ασφαλή επιλογή για μια προσεγμένη εμφάνιση στο γραφείο, γρήγορα και χωρίς καθόλου κόπο! Το μίντι ή μάξι μήκος και οι basic μονοχρωματικές επιλογές πλαισιώνουν πάντα τη συγκεκριμένη κατηγορία φορέματος και έτσι το αποτέλεσμα ανταποκρίνεται τέλεια στις απαιτήσεις του εργασιακού χώρου.Πρόσεξε όμως να μην το παρακάνεις με αξεσουάρ ή με πολύ μίνι φορέματα γιατί θα κακοχαρακτηριστείς και εννοείται πως καμιά μας δεν το θέλει αυτό