Μπουφάν μόνο με 17,99 ευρώ στα Bershka - Η προσφορά που δεν πρέπει να χάσεις

Τρέξτε να προλάβετε!

Ελένη Ζουγανέλη
Youweekly Editor
Μπουφάν μόνο με 17,99 ευρώ στα Bershka - Η προσφορά που δεν πρέπει να χάσεις

Αυτή την προσφορά από τα Bershka δεν πρέπει να την χάσεις αφού σου δίνουν την επιλογή να βάλεις στην ντουλάπα σου ένα μπουφάν με μόνο 17,99 ευρώ. Και συγκεκριμένα, ένα μπουφάν που είναι στο πιο απίστευτο χρώμα, αλλά και στο στιλ που έχουν τα πιο hot κομμάτια της σεζόν.

Οι εκπτώσεις μπορεί σιγά σιγά να φτάνουν στο τέλος τους, μιας και γιατί τα περισσότερα κομμάτια έχουν εξαντληθεί, ωστόσο ακόμη μπορείς να βρεις μερικά από τα πιο must fashion items αν πάντα ψάξεις σωστά και έξυπνα.

Εγώ έκανα μια γύρα στην διαδικτυακή σελίδα των Bershka και δεν γινόταν να μην σου παρουσιάσω αυτό το μπουφάν! Είναι σε puffer style, γκρι και από ότι βλέπουμε πολύ ζεστό. Μάλιστα, πλέον αυτά τα μπουφάν δεν φοριούνται μόνο στα... χιόνια αλλά και στην καθημερινότητα του, όπως έχουμε πει πάντα με τον κατάλληλο συνδυασμό.

Πρόκειται λοιπόν για το καπιτονέ τζάκετ με δύο τσέπες και κούμπωμα μπροστά με φερμουάρ. Για να το βρεις σίγουρα αγόρασε το διαδικτυακά μόλις με 17,99 ευρώ εδώ.

Τέλος, αν γενικά σου αρέσει να πειραματίζεσαι με το στιλ και την εμφάνισή σου σε... προκαλούμε! Θα φορούσες ποτέ αυτά τα μποτάκια με το συγκεκριμένο μοβ φόρεμα; Fashion bloggers το έχουν τολμήσει!

μπουφάν έκπτωση

Bershka: Έχει σχεδόν εξαντληθεί! Το μπουφάν που θα σε κρατήσει ζεστή τώρα στα κρύα κοστίζει 20 ευρώ και έχουν μείνει μόνο λίγα κομμάτια!

Αυτό το μπουφάν από τα Bershka έχει σχεδόν εξαντληθεί! Θα σε κρατήσει ζεστή τώρα στα κρύα κοστίζει 20 ευρώ και έχουν μείνει μόνο λίγα κομμάτια!

Ο καιρός έχει κρυώσει για τα καλά, ενώ νέο κύμα κακοκαιρίας θα έρθει αύριο στη χώρα. Το μπουφάν είναι το πιο βασικό κομμάτι της γκαρνταρόμπας μας τώρα τον χειμώνα.

Τώρα λοιπόν που έχει κρύο, χρειάζεσαι ένα καλό μπουφάν να σε κρατάει ζεστή και να κάνεις τις εξόδους σου χωρίς να κρυώνεις.

Η ομάδα του youweekly, βρήκε για εσένα αυτό το μπουφάν που κοστίζει μόνο 20 ευρώ και έχει σχεδόν εξαντληθεί αφού έχουν μείνει μόνο λίγα κομμάτια.

Bershka μπουφάν

Bershka προσφορές