Στα Stradivarius θα βρεις το τοπ που θα βλέπεις παντού την Άνοιξη - Έχει πάνω του τις δυο hot τάσεις

Θα το ερωτευτείς!

Ελένη Ζουγανέλη
Youweekly Editor
Στα Stradivarius θα βρεις το τοπ που θα βλέπεις παντού την Άνοιξη - Έχει πάνω του τις δυο hot τάσεις

Αυτό το ποτάκι από τα Stradivarius πρόκειται να το ερωτευτείς. Έχει πάνω του τις δυο πιο hot τάσεις του 2020 και σίγουρα την Άνοιξη θα το βλέπεις παντού. Τόσο φορεμένο από γυναίκες, όσο και στις βιτρίνες μεγάλων αλυσίδων ένδυσης.

Το φλοραλ την Άνοιξη έχει την τιμητική του, αφού έχει ουσιαστικά συνδυαστεί με την συγκεκριμένη εποχή. Εγώ πάντως σου βρήκα το πιο εντυπωσιακό και άκρως θηλυκό μπλουζάκι που δεν θα το βγάζεις από πάνω σου. Θα κάνεις τους πιο girly συνδυασμούς.

Αν θέλεις να ακολουθείς όλες τις τάσεις που βγαίνουν κατά καιρούς, τότε αυτό το τοπάκι από τα Stradiavrius πρέπει να το αγοράσεις. Μόνο με 17,99 ευρώ θα προσθέσεις στην ντουλάπα σου ένα κομμάτια που θα δώσει άλλο αέρα στις εμφανίσεις σου.

Πρόκειται για το φλοράλ εκρού τοπ από την νέα συλλογή. Έχει το έναν ώμο έξω, ενώ το άλλο μανίκι είναι φουσκωτό. Αυτές είναι δυο τάσεις που αγαπάνε όλες οι γυναίκες.

Stradivarius ρούχα

φλοράλ τοπ

Μπορείς να την συνδυάσεις τέλεια με αυτές τις καφέ μπότες!

Συνδύασε το με αυτή την φούστα

Αυτή η φούστα από τα Stradivarius είναι κοντή και δερμάτινη και αποτελεί top επιλογή για την γιορτή των ερωτευμένων. Θα την βρεις σε πολύ καλή τιμή και σίγουρα θα σαγηνεύσεις τόσο εκείνον αλλά και όσους σε δούνε με αυτή.

Η γιορτή των ερωτευμένων πλησιάζει και σίγουρα θα έχεις κάτι να κάνεις εκείνη την ημέρα. Από τώρα σκέφτεσαι τι θα φορέσεις και ποια η ιδανική επιλογή για να καταφέρεις να τον τρελάνεις. Εμείς σου βρήκαμε μια επιλογή που αποτελεί top.

Η φούστες είναι πάντα μια safe επιλογή να φορέσεις και να είσαι ρομαντική και πιο γοητευτική από ποτέ.

Εμείς σου βρήκαμε αυτή την οικονομική επιλογή που σίγουρα θα σαγηνεύσει τον καλό σου και κοστίζει μόνο 19.99 και είναι αξιολάτρευτη.

Κοντή αλλά όχι προκλητική θα τον ενθουσιάσεις και δεν θα μπορεί να πάρει τα μάτια του από πάνω σου σίγουρα

Δες την:

Stradivarius φουστα