Viral έχει γίνει το γούνινο μπουφάν από τα Bershka - Σοκ με την τιμή του

Αγόρασε το πριν εξαντληθεί!

Viral έχει γίνει το γούνινο μπουφάν από τα Bershka - Σοκ με την τιμή του

Σοκ θα πάθεις μόλις δει την τιμή σε αυτό το γούνινο μπουφάν που θα βρεις σε όλα τα καταστήματα των Bershka. Μάλιστα, έχει γίνει viral, καθώς αυτό το στιλ βρίσκεται στα hot trends της μόδας και το φοράνε μέχρι και οι κορυφαίες fashion bloggers.

Είναι ένα κομμάτια που πρέπει να βάλεις μέσα στην ντουλάπα σου και να εντάξεις στην γκαρνταρόμπα σου. Ταιριάζει με όλα και αν το συνδυάσει με τα κατάλληλα ρούχα και κοσμήματα μπορείς να το φορέσεις ακόμη και το βράδυ για ποτό.

Πρόκειται για το μπουφάν με συνθετική γούνα, το οποίο έχει γιακά, κουκούλα και λάστιχο στα χέρια και κάτω του μέρος. Κλείνει στο μπροστινό μέρος με φερμουάρ και έχει μια τσέπη στο ντεκολτέ. Βγαίνει σε ακόμη δυο χρώμα, εκτός του πέτρα, σε μαύρο και μπλε τύπου ξεπλυμένο.

Κάνε το δικό σου με 17, 99 από 29,99 που ήταν η αρχική του τιμή στα bershka.

Bershka μπουφάν

17,99 ευρώ κοστίζει και αυτό το μπουφάν από τα Bershka, το οποίο δεν έχει γούνα. Συγκεκριμένα, είναι ένα μπουφάν που είναι στο πιο απίστευτο χρώμα, αλλά και στο στιλ που έχουν τα πιο hot κομμάτια της σεζόν.

Το μπουφάν που βλέπουμε παντού στο instagram είναι στα Bershka

Στο instagram μπορείς να βρεις τα νούμερα ένα trends που κυκλοφορούν στην αγορά ακόμα και στα ρούχα! Εμείς εντοπίσαμε πως πρώτο αυτή την περίοδο βρίσκεται αυτό το συγκεκριμένο μπουφάν που θα σας παρουσιάσουμε παρακάτω και είναι στα καταστήματα Bershka! Μάλιστα, τώρα το έχουν και σε προσφορά οπότε... τρέξε να το προλάβεις!

Θα είναι ένα κομμάτι που σίγουρα θα φορέσεις τώρα τον χειμώνα αλλά και προς το φθινόπωρο και σίγουρα έχεις πολλούς τρόπους να το συνδυάσεις αν θες!

Αυτό είναι το μπουφάν που βλέπουμε παντού στο instagram και το έχουν τα Bershka σε προσφορά

Φουσκωτό μπουφάν

ΑΝΑΦ. 6216/109/712

Bershka μπουφάν

Bershka instagram fashion trends