Η Άννα Βίσση έδωσε 98 ευρώ για ένα γκρι παλτό - Έπεσε «ξερός» ο Καρβέλας μόλις το είδε

Τις πάτησε όλες κάτω με ένα μόνο ρούχο!

Η Άννα Βίσση έδωσε 98 ευρώ για ένα γκρι παλτό - Έπεσε «ξερός» ο Καρβέλας μόλις το είδε

Η Άννα Βίσση έκανε εμφάνιση με την αίγλη που της πρέπει, αν και έδωσε μόνο 98 ευρώ για ένα γκρι παλτό! Έπεσε «ξερός» ο Καρβέλας μόλις το είδε και αν το πάρεις και εσύ, δεν θα χάσεις. Εξάλλου, είναι σε τρελή έκπτωση σαν κομμάτι. Θα το φοράς για χρόνια...

Η τραγουδίστρια, είναι από τα μεγαλύτερα style icons της χώρας και το ξέρει καλά. Κάθε της look άλλωστε, γίνεται αντικείμενο συζήτησης. Φυσικά, το πιο πρόσφατο δεν αποτέλεσε εξαίρεση. Η Άννα Βίσση έβαλε ένα υπέροχο γκρι παλτό με ροκ διάθεση και στιλ.

Σίγουρα θα «έπεσε» ξερός ο Νίκος Καρβέλας μόλις το είδε μιας και μπορεί άνετα να φορεθεί και από τα δύο φύλα, λόγω γραμμής κυρίως. Μάλιστα το συγκεκριμένο κομμάτι είναι σε έκπτωση και πλέον μπορείτε να το βρείτε μισοτιμής! Ιδού και η σχετική φωτογραφία:

Να θυμίσουμε ότι η Ελληνίδα σταρ επιστρέφει στο τηλεοπτικό τοπίο σε μια συνεργασία που θα συζητηθεί. Άλλωστε εμείς το γράψαμε πρώτοι!

Τα 4 tips για να γράψει ιστορία το παλτό σου.... όπως της Άννας Βίσση

Tip #1: Tα πολύ μακριά παλτό είναι πάντα μια σωστή επιλογή γιατί θα δώσουν στιλ σε κάθε σου εμφάνιση ακόμα και αν φορέσεις φόρμες και sneakers. Επίλεξε ένα μακρύ μάλλινο παλτό και διάλεξε μια απόχρωση που θα ταιριάξει σε κάθε σου σύνολο, όπως μπεζ, ζαχαρί ή μαύρο.

Tip #2: Aν θέλεις ένα πιο κοντό πανωφόρι τότε θα σου προτείναμε να επενδύσεις σε ένα κοντό jacket που να είναι αρκετά δραματικό για να δώσει στιλ στην εμφάνισή σου.

Tip #3: To teddy coat είναι μια ακόμα επιλογή που μπορείς να κάνεις και θα σε βγάλει ασπροπρόσωπη σε κάθε σου εμφάνιση. Μπορείς να το φορέσεις με κοστούμι και sneakers ή με μάξι φόρεμα και γόβες.

Tip #4: Τα puffer jackets είναι τα αγαπημένα jackets όλων των γυναικών στη Νέα Υόρκη. Μπορείς να το συνδυάσεις με καλό αλλά και casual ντύσιμο σε κάθε περίσταση! Μπορείς να επιλέξεις μαύρο, γκρι ή μπλε αλλά και πιο έντονες αποχρώσεις, όπως κίτρινο, πράσινο ή κόκκινο.